Cum Arata Anunturile Imobiliare Adaptate La Situatia Actuala02/12/2020 

Cum Arata Anunturile Imobiliare Adaptate La Situatia Actuala

anunturi imobiliare Craiova

Piata imobiliara a fost unul dintre cele mai grav afectate sectoare ale economiei de catre pandemia globala de Coronavirus. Nu atat simptomele bolii au dus la o destabilizare mondiala pietei cat efectele secundare ale acestuia. Unul dintre aceste efecte a fost tendinta oamenilor de a nu mai lasa lichiditati pe piata sau de a le rediectiona in alte investitii. Astfel, volumul si valoarea tranzactiilor desfasurate pe piata de Craiova imobiliare a avut de suferit. Un alt efect secundar daunator pentru segmentul de imobiliare a fost sistarea lucrarilor pe santierele dezvoltatorilor. Acest lucru a dus la o acutizare a lipsei de spatii locative cat si la intarzieri masive dinpartea dezvoltatorilor, fapt ce a contribuit na cresterea gradului de neincredere a populatiei in capacitatea de redresare a segmentului. Insa exista si vesti bune in ceea cepriveste listarea de anunturi imobiliare Craiova. Tot mai multe agentii si site-uri de specialitate care se ocupa de astfel de tranzactii au venit in sprijinul celor care doresc totusi sa investeasca in domeniu, gasind solutii innovative pentru a recastiga increderea clientilor.

Cum S-au Adaptat Site-urile De Anunturi Imobiliare Craiova

O tranzactie imobiliara a implicat dintotdeauna, inainte de un simplu schimb de bani si imobile sau terenuri incredere. Aceasta incredere trebuia dobandita si pastrata de catre agentul imobiliar pentru ca acesta sa fie sigur de o buna cooperare atat cu vanzatorul cat si cu potentialul comparator. Insa cultivarea increderii intre doi oameni care nu s-au mai intalnit pana atunci, si foarte posibil nu se vor mai intalni dupa momentul finalizarii tranzactiei nu este un lucru usor. Este nevoie de multa rabdare si tact din partea agentului pentru ca acesta sa se poata apropia sufficient de mult de client pentru a-l citi si a-l intelege. Intelegerea dorintelor unui client si gasirea raspunsurilor cat mai rapid la ele este o calitate cheie a unui agent imobiliar bun si poate insemna o colaborare prelungita cu acel client sau chiar recomandarea sa catre altii.

Insa vremurile pe care le traversam ne-au fortat sa pastram o anumita distanta unii fata de ceilalti, ba chiar mai mult sa ne izolam in case. Cum sarmul si interactiunea directa erau doua dintre cele mai importante atuuri din repertoriul oricarui agent, aceste masuri de distantare au dus la invalidarea acestor avantaje. In asemenea conditii piata de anunturi imobiliare Craiova parea ca este pe punctual de a se prabusi. Chiar daca se afla pe marginea prapastiei, si suferea din cauza unei scaderi dramatice al volumului tranzactiilor operate, piata a gasit metode de a se reinventa si a-si continua activitatea. Dupa o perioada de stagnare si adaptare la noua realitate cotidiana, agentii mobiliari au revenit la lucru si noi anunturi imobiliare au fost listate, adaptate a noile reguli impuse de autoritati.

Unul din mecanismele cele mai de success ale pietii imobiliare este adaptabilitatea, si in acest caz acesta a functionat poate mai bine decat oricand pana acum. Anunturile imobiliare clasice au fost inlocuite cu anunturi video. Scurte filmulete, insotite de descrieri cat mai plastice au luat locul banalelor poze insotite de text descriptive de pe site-urile agentiilor. Astfel, potentiallii comparator pot in continuare traii senzatia vizionarii imobilului listat, fara insa a parasi confortul casei. De asemenea, vocea pentur fiecare videoclip de prezentare este a agentului imobiliar in portofoliul caruia se afla proprietatea. In acest fel, cumparatorul are ocazia de a-si face o idee despre cine se va ocupa de el in continuare si daca acel om merita increderea sa sau nu.

In continuarea filmuletelor, intalnirile si negocirile dintre agent si client se desfasoara in sistem de videoconferinta. Multumita avantajelor oferite de diferite platform de social media, astfel de intalniri virtuale pot avea loc si pot inlocui cu succes intalnirile fizice dintre cei doi. Categoric, intalnirile fata in fata si anunturile imobiliare clasice vor continua sa existe dupa terminarea pandemiei, insa pana in acel moment, este imbucurator faptul ca oamenii din industria imobiliarelor au gasit atat de repede solutii atat de inovatoare pentru a nu pierde incredereaclientilor.

Ce Se Va Schimba In Imobiliare Craiova?

anunturi-imobiliare-house

Piata de imobiliare Craiova este renumita ca fiind una volatile si susceptibila schimbarilor brusce de directive. Un trend ascendant de lunga durata nu asigura pe nimeni de nimic. Uneori chiar din contra. Cu cat cresterea este mai mare, atat cat valoare cat si ca durata, cu atat scaderea va fi mai abrupta si mai greu de contracarat. Acest lucru se resimnte si in zilele acestea cand imoniliarele sunt una dintre cele mai afecatate zone ale economiei. Atat investitorii mari cat si cei mici asteapta sa vada incotro o va lua piata pentru a-si pregati urmatoarea miscare. Vanzarile si inchirierile au scazut in ultima vreme pe fondul unei restrageri a lichiditatilor din piata, cu mici reveniri din loc in loc, ce pot fi trecute cu vederea neconstituind un trend.

Insa soarta pietii nu sta numai in mainile celor care construiesc si vand. Jucatori farte importanti, si deloc de neglijat, sunt si agentii si agentiile imobiliare, care in aceasta perioada incearca sa gaseaca noi resurse pentru a inova si a readuce cumparatorii in piata. Acest lucru se intampla uneori spontan, alteori este rezultatul unor miscari calculate, derulate pe perioade lungi de timp. Nimeni nu poate avea certitudini vis-à-vis de absolut nimic, in piata existand insa un sentiment puternic de conservare si o nevoie de a merge mai departe.

Desigur, orice avans in aceste momente in orice parte a economiei, va preuspune o serie de inovari din partea tuturor factorilor implicati. Imobiliarele, spre xemplu vor trebui sa se redefineasca si sa creeze noi ecosisteme sustenabile pentru ca invetsitorii sa se simta in siguranta si pentru ca cumparatorii sa revina in piata. Acest lucru poate porni atat direct din piata cat si de la conducerea tarii. O prelungire nejustificata a unei stari de tensiune va duce la o calare a motoarelor investitionale din domeniu, care odata oprite cu greu vor putea fi repornite. Repornirea lor va trebui sa presupuna pachete stimulente din partea Guvernului cum ar fi relaxari fiscal, scutiri de impozite sau chiar inlesnirea obtinerii de impurmuturi, atat pentru dezvoltatori cat si pentru cumparatori.

Statul are capacitatea de a stimula sectorul imobiliarelor, ins atrebuie s-o faca in asa fel incat sa nu ajunga sa finanteze un deficit. Orice masuri se vor lua odata cu trecerea pandemiei vor trebui sa fie armonizate cu toti factorii implicate. Unul dintre acesti factori este mediul bancar. Bancile vor juca un rol crucial in ceea ce va inseman relansarea economica a tarii, si nu o vor face gratis. Statul va trebui sa le garanteze anumite conditii care, desi vor parea in detrimentul anumitor clase sociale si asa greu incercate, se vor doedi a fi masuri protectioniste absolut necesare pentru a asigura continuitatea operatiunilor si a circuitelor banilor.

Revenirea Pietei

garsoniere de inchiriat craiova

Oricare vor fi conditiile in care piata de imobiliare isi va reveni ea o va face fara doar si poate. Poate ca u va fi la fel de usor I acest sector cum este in altele, insa o revenire va exista in mod sigur mai devreme sau mai tarziu. Insa cei care se asteapta ca revenirea sa fie brusca vor fi foarte dezamagiti. Orice revenire, sau evolutie, presupune o anumita perioada de acomodare pentru toti cei implicate. Cu cat un sector al economiei se afla in stagnare mai mult, cu atat revenirea va fi mai anevoioasa. Asta datorita faptului ca investitorii isi vor pierde interesul si se vor orienta catre altedomenii, revenind poate doar oetru a-si recupera investitia deja facuta.

Pe de alta parte, o revenire lenta lasa loc solutiilor inovative si adaptarii oamenilor la noile conditii. Cei care privesc cu scepticism piata pana in momentul declansarii pandemiei si au preferat sa amane investitiile vor avea ocazia de a profita de o piata a imobiliarelor innoita si poate mult mai receptiva la nevoile lor. Noua piata imobiliara va insemna, pe langa o acomodare la noi paradigme, si noi oportunitati pentru cei care nu s-au regasit in vechea piata. Astfel, oricine va dori sa investeasca o va putea face cu mai multa incredere de la adapostul masurilor prudente luate de autoritatile competente.

Oricand si de oriunde va incepe, o relansare a pietei imobiliare va avea loc. Toti cei care se tem de o asteptare prea lunga, desi frica lor este oarecum justficata, trebuie sa inteleaga ca o revenire lenta este benefica pentru toti actorii din piata. De asemenea, potentialii investitori ar trebui sa-si securizeze portofoliile in aceasta perioada si sa inceapa sa cerceteze noile oportunitati care vor aparea in piata. Desi va parea nesigur la inceput, noua piata imobiliara va capata contur odata cu intoarcerea investitorilor si se va dovedi a fi un loc prielnic pentru acestia, chiar daca riscul voaltilitatii ramane acelasi. Nu exista un panaceu pentru astfel de vulnerabilitati ale pietei, insa cei care inteleg ca astfel de miscari sunt ciclice vor stii ca cel mai bun lucru de facut in astfel de situatii este sa astepti, sa incerci sa-ti formulezi un plan pentru perioda urmatoare, iar cand momentul devine prielnic sa-l executi.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova

Sursa:
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 04/04/2022 ) STIRI IMOBILIARE: De ce Pot Aparea Fluctuatii Mari la Pretul Apartamentelor de Vanzare din Craiova?
• ( 28/03/2022 ) STIRI IMOBILIARE: Ce Poate Creste Numarul de Cereri pentru Casele de Vanzare din Craiova?
• ( 15/12/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Care Sunt Cele Mai Cautate Terenuri De Vanzare De Catre Investitori?
• ( 07/12/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Se Pot Depista Si Evita Anunturile Dubioase Pentru Inchirieri Garsoniere?
• ( 02/12/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Arata Anunturile Imobiliare Adaptate La Situatia Actuala
• ( 23/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Care Sunt Cele Mai Des Cautate Imbunatatiri De Catre Clienti La Apartamente De Inchiriat?
• ( 16/11/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Functioneaza Anunturile Imobiliare Craiova?
• ( 09/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Evolutia Preturilor Imobiliare Craiova Si Trenduri Post Pandemie
• ( 02/11/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Care Sunt Riscurile La Care Se Expun Cei Care Ofera Garsoniere De Inchiriat?
• ( 26/10/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum Se Pot Interpreta Anunturile Imobiliare
• ( 19/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Ce Ar Trebui Sa Verifice Oricine Cauta Garsoniere De Vanzare?
• ( 12/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum se Poate Creste Valoarea Unui Imobil de Vanzare
• ( 05/10/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: De Ce Trebuie Tinut Cont Atunci Cand Se Cauta Case De Vanzare La Tara?
• ( 28/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cauta Apartamente De Vanzare
• ( 21/09/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Cum va Evolua Piata Imobiliara in Craiova in 2020
• ( 14/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Se Negociaza O Chirie
• ( 07/09/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Ar Trebui Sa Arate Anunturile Imobiliare Pentru A Gasi Un Client Cat Mai Repede?
• ( 17/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum Se Poate Construi Un Portofoliu Puternic?
• ( 12/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cum sa iti generezi venituri pasive
• ( 06/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Sfaturi Pentru Alegerea Unei Agentii Imobiliare
• ( 04/08/2020 ) AFACERI IMOBILIARE: Cumpararea Sau Inchirierea - Care Este Cea Mai Buna Varianta In Cazul Garsonierelor?
• ( 13/01/2020 ) STIRI IMOBILIARE: Anul 2019 a fost anul cu cele mai multe constructii de blocuri noi in Craiova
• ( 31/10/2019 ) STIRI IMOBILIARE: Craiovaimobiliare.ro se reinventeaza Anunturile se posteaza GRATUIT
• ( 29/10/2019 ) AFACERI IMOBILIARE: De ce sa alegi Craiovaimobiliare.ro?
• ( 03/07/2013 ) AFACERI IMOBILIARE: Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri: Ca investitor trebuie sa fii in Romania dupa criza. Va fi enorm de construit
• ( 02/07/2013 ) STIRI IMOBILIARE: Managerii estimeaza cresteri in toate sectoarele economice, pana in luna august
• ( 02/07/2013 ) STIRI IMOBILIARE: Basescu: Sunt ingrijorat privind liberalizarea achizitiei de terenuri
• ( 02/07/2013 ) PROGNOZA METEO: VREMEA va fi predominant frumoasa. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi
• ( 26/06/2013 ) AFACERI IMOBILIARE: Proprietarii Global City Business Park, ocupat 50%: Am fost penalizati pentru lipsa metroului
• ( 26/06/2013 ) CASA SI GRADINA: Plante aromatice - Rozmarinul (Rosmarinus officinalis)
Pagina 1 / 81
<<<12345678910>>>