Chiriasii locuintelor ANL din Tulcea nu sunt dispusi sa devina proprietari14/05/2010 
Mai puţin de un sfert din chiriaşii care locuiesc în apartamente construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) în oraşul Tulcea şi-au exprimat dorinţa de a intra în proprietatea lor.
„Paradoxal şi contrar presiunilor foarte mari, nu sunt atât de multe cereri de cumpărare a apartamentelor ANL din Cartierul Tineretului aşa cum s-a exprimat la început. Probabil că băncile nu mai acordă credite şi vom vedea ce se întâmplă“, a declarat primarul oraşului Tulcea, Constantin Hogea.El a mai spus că din cele 200 de locuinţe ridicate de ANL în urmă cu aproape şase ani, doar pentru circa 45 s-au depus cereri pentru achiziţionare.

„Avem o suprafaţă de 2,5 hectare de teren care a fost sistematizată, s-a împărţit în loturi de câte 500 metri pătraţi şi într-o lună şi jumătate maxim dorim să concesionăm aceste loturi pentru construcţia de locuinţe special pentru tinerii care fac dovada că nu au avut vreodată vreo locuinţă în proprietate“, a menţionat primarul Hogea.

Potrivit sursei, pentru realizarea unui alt cartier de locuinţe, s-au demarat demersurile pe lângă Ministerul Apărării pentru preluarea unei suprafeţe de 2,5 hectare.„O companie australiană doreşte ca în condiţii extrem de avantajoase să realizeze un cartier de locuinţe atipic, uşor modernist, un cartier care ar fi destul de interesant“, a mai spus primarul oraşului Tulcea.
Sursa: Cotidianul
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 14/05/2010 ) AFACERI IMOBILIARE:
• ( 14/05/2010 ) AFACERI IMOBILIARE: Pretul caselor in constructie, la fel ca al celor finalizate
• ( 14/05/2010 ) AFACERI IMOBILIARE: Doar 25% dintre proprietati sunt garantate
• ( 14/05/2010 ) AFACERI IMOBILIARE: Romanii prefera casele vechi
• ( 14/05/2010 ) AFACERI IMOBILIARE: Cat de greu este sa cauti o casa de cumparat
• ( 14/05/2010 ) STIRI IMOBILIARE: Cum vor fi chiriile in toamna, dupa ce se termina vacanta
• ( 14/05/2010 ) STIRI IMOBILIARE: Chiriasii locuintelor ANL din Tulcea nu sunt dispusi sa devina proprietari