Apartamente cu 420 de euro metrul patrat la tIMOn24/09/2009 
Dezvoltatorii imobiliari încearcă să atragă clienţii cu abonamente la operă, teatru sau la fitness.
În cadrul Târgului Imobiliar Naţional tIMOn, ce se va desfăşura în perioada 24-27 septembrie, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei, peste 70% din cele 70 de firme expozante vor avea locuinţe finalizate sau cu finalizare până la sfârşitul anului, arată un comunicat al organizatorului, Admedia Consulta.

“Piaţa imobiliară a ajuns în situaţia în care cumpărătorii decid trendul. În această toamnă, doar proiectele finalizate sau foarte aproape de finalizare se vor vinde, pentru că oamenii nu mai cumpără iluzii şi cei mai mulţi dintre expozanţii târgului au înţeles acest lucru”, informează Admedia Consulta.

Preţurile locuinţelor din cadrul târgului variază între 420 şi 599 de euro metrul pătrat construit.
Cei care vor cumpăra o locuinţă în cartierul de lux Lotus Cişmigiu pot primi din partea dezvoltatorului un abonament VIP la operă, la Teatrul Naţional sau la fitness. În schimb, pentru case cumpărate în Flamingo Garden sau Flamingo City se vor da cadou iahturi.

Cele mai ieftine garsoniere din cadrul tIMOn vor costa în jur de 33.000 de euro, TVA fiind inclusă în preţ. “Avem mai mulţi dezvoltatori care au înţeles nevoia de deblocare a pieţei şi ale căror oferte sunt adaptate nevoilor pieţei. Spre exemplu, dezvoltatorul Domus Stil are în ofertă câte o maşină cadou pentru fiecare apartament de două camere cumpărat”, mai arată Admedia Consulta. În cadrul tIMOn vor fi prezente nu mai puţin de 120 de proiecte.
Nicu Stan
Sursa: Cotidianul
Vezi stirile din   din data 
 Calendar (zz/ll/aaaa) 
Mai multe stiri imobiliare
• ( 24/09/2009 ) AFACERI IMOBILIARE: Apartamente cu 420 de euro metrul patrat la tIMOn
• ( 24/09/2009 ) AFACERI IMOBILIARE: Doar sapte din 100 de apartamente noi din Bucuresti au cumparator
• ( 24/09/2009 ) AFACERI IMOBILIARE: Cumparatorii angro spera in profituri de 10%
• ( 24/09/2009 ) CONSTRUCTII: Craiova: Programul Casa Verde, pe ultima suta de metri