tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<1234>>>4 pagini | 70 anunturi
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2020, 2.400 mp
Gaminvest propune spre inchiriere hala noua cu spatii de birouri in Parcul Industrial I, Oradea, Bihor. Hala este constructie noua, 2020 si fac parte dintr-un amplu complex de hale, zona de servicii, hotel, Peco fiind un nod rutier la drumul expres ce va face legatura cu autostrada spre Ungaria. Aceasta este intr-un punct strategic, pentru caile rutiere ce fac legatura cu principalele orase ale tarii. Hala masoara o suprafata utila de 2400 mp, dispune de o inaltime de 8 m si are 4 rampe incarcare-descarcare, 3 porti acces TIR si 2 porti pentru acces dube 3,5 tone. Exista posibilitate de compartimentare a halei. Spatiile de birouri in cladirea administrativa masoara o suprafata utila de 150 de mp, cu vestiare, loc de luat masa, grupuri sanitare, incalzire pe gaz, perete cortina. Pentru zona de parcare, masini, camioane, exista disponibili 11.000 mp, parcare amenajata, cu bariera si utilitati: curent si apa. Halele vor dispune de toate autorizatiile, ISU, exista rezervor pentru incendiu, sistem de supraveghere video, paza 24/7, sistem de alarma, etc. Halele au fost construite la cele mai inalte standarde fiind folosite materiale de calitate si sunt dotate cu sistem de spinklere, pardoseala de beton elicopterizat cu greutate maxima admisa pe picior de raft, geamurile cu motoare de defumare, incalzirea se face cu generatoare de caldura pe gaz. Puterea de curent instalata de 120 kW, putand fi suplimentata in functie de nevoile chiriasului. La cerere se pot amenaja spatii de birouri si in cadrul halelor, dispunand de toate utilitatile. Hala este pretabila pentru mai multe domenii de activitate: productie, depozitare, industria alimentara, industria grea, auto, firma de curierat, logistica, etc. Exista disponibila spre inchiriere inca o hala care masoara o suprafata utila de 800 mp, inaltime de 8 m si dispune de 5 rampe de incarcare-descarcare si o poarta pentru acces TIR. Pret de inchiriere propus de proprietar pentru hala: 5 euro/mp, negociabil. Pret de inchiriere propus de proprietar pentru birouri: 7,5 euro/mp, negociabil. Pentru detalii suplimentare, schite, va rugam sa ne contactati!
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2020, 800 mp
Gaminvest propune spre inchiriere hala noua cu spatii de birouri in Parcul Industrial I, Oradea, Bihor. Hala este constructie noua, 2020 si face parte dintr-un amplu complex de hale, zona de servicii, hotel, Peco fiind un nod rutier la drumul expres ce va face legatura cu autostrada spre Ungaria. Aceasta este situata intr-un punct strategic, pentru caile rutiere ce fac legatura cu principalele orase ale tarii. Hala masoara o suprafata utila de 800 mp, inaltime de 8 m si dispune de 5 rampe de incarcare-descarcare si o poarta pentru acces TIR. Spatiile de birouri in cladirea administrativa masoara o suprafata utila de 150 de mp, cu vestiare, loc de luat masa, grupuri sanitare, incalzire pe gaz, perete cortina. Pentru zona de parcare, masini, camioane, exista disponibili 11.000 mp, parcare amenajata, cu bariera si utilitati: curent si apa. Halele vor dispune de toate autorizatiile, ISU, exista rezervor pentru incendiu, sistem de supraveghere video, paza 24/7, sistem de alarma, etc. Hala a fost construita la cele mai inalte standarde fiind folosite materiale de calitate si sunt dotate cu sistem de spinklere, pardoseala de beton elicopterizat cu greutate maxima admisa pe picior de raft, geamurile cu motoare de defumare, incalzirea se face cu generatoare de caldura pe gaz. Puterea de curent instalata de 120 kW, putand fi suplimentata in functie de nevoile chiriasului. La cerere se pot amenaja spatii de birouri si in cadrul halelor, dispunand de toate utilitatile. Halele sunt pretabile pentru mai multe domenii de activitate: productie, depozitare, industria alimentara, industria grea, auto, firma de curierat, logistica, etc. Exista posibilitatea inchirierii unei hale alaturate, care poate sa comunice intre ele si masoara o suprafata utila de 2400 mp, dispune de o inaltime de 8 m si are 4 rampe incarcare-descarcare, 3 porti acces TIR si 2 porti pentru acces dube 3,5 tone. Pret de inchiriere propus de proprietar pentru hala: 5 euro/mp, negociabil. Pret de inchiriere propus de proprietar pentru birouri: 7,5 euro/mp, negociabil. Pentru detalii suplimentare, schite, va rugam sa ne contactati!
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2020, 3.200 mp
Gaminvest propune spre inchiriere hale noi cu spatii de birouri in Parcul Industrial I, Oradea, Bihor. Halele sunt constructie noua, 2020 si fac parte dintr-un amplu complex de hale, zona de servicii, hotel, Peco, fiind un nod rutier la drumul expres ce va face legatura cu autostrada spre Ungaria. Acestea sunt situate intr-un punct strategic, pentru caile rutiere ce fac legatura cu principalele orase ale tarii. Prima hala masoara o suprafata utila de 2400 mp, dispune de o inaltime de 8 m si are 4 rampe incarcare-descarcare, 3 porti acces TIR si 2 porti pentru acces dube 3,5 tone. Exista posibilitate de compartimentare a halei. Cea de a II-a hala masoara o suprafata utila de 800 mp, inaltime de 8 m si dispune de 5 rampe de incarcare-descarcare si o poarta pentru acces TIR. Cele 2 hale pot comunica intre ele, putand fi folosita ca o singura hala de 3200 mp. Spatiile de birouri in cladirea administrativa masoara o suprafata utila de 150 de mp, cu vestiare, loc de luat masa, grupuri sanitare, incalzire pe gaz, perete cortina. Pentru zona de parcare, masini, camioane, exista disponibili 11.000 mp, parcare amenajata, cu bariera si utilitati : curent si apa. Halele vor dispune de toate autorizatiile, ISU, exista rezervor pentru incendiu, sistem de supraveghere video, paza 24/7, sistem de alarma, etc. Halele au fost construite la cele mai inalte standarde fiind folosite materiale de calitate si sunt dotate cu sistem de spinklere, pardoseala de beton elicopterizat cu greutate maxima admisa pe picior de raft, geamurile cu motoare de defumare, incalzirea se face cu generatoare de caldura pe gaz. Puterea de curent instalata de 120 kW, putand fi suplimentata in functie de nevoile chiriasului. La cerere se pot amenaja spatii de birouri si in cadrul halelor, dispunand de toate utilitatile. Halele sunt pretabile pentru mai multe domenii de activitate: productie, depozitare, industria alimentara, industria grea, auto, firma de curierat, logistica, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar pentru hala: 5 euro/mp, negociabil. Pret de inchiriere propus de proprietar pentru birouri: 7,5 euro/mp, negociabil. Pentru detalii suplimentare, schite, va rugam sa ne contactati!
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 44 mp
Amocasa Imobiliare va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri, aflat la parterul unui bloc, format din doua camere, avand 44mp. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. Spatiul dispune de un grup sanitar. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, garantia si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 120 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri avand o suprafata de 120 mp, este open-space dar se poate compartimenta in functie de necesitate! Spatiul se afla la etajul 5 al unei cladiri din imediata apropiere a Mercur Center, dispune de paza la intrare si beneficiaza de doua grupuri sanitare! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 45 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat partial (bucataria), utilat cu aragaz si dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, centrala termica si apometre. Apartamentul se poate inchiria ca locuinta sau ca spatiu comercial! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 80 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri avand o suprafata de 80 mp, dotat cu mocheta, tamplarie pvc si aer conditionat. Spatiul dispune de un grup sanitar. Spatiul dispune de asemenea de paza! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
900 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2018, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu comercial sau de birouri, avand suprafata de 100 mp, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si centra termica. Spatiul dispune de 2 grupuri sanitare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.150 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 70 mp
Gaminvest propune spre inchiriere imobil in zona centrala, Oradea, Bihor. Spatiul dispune de 3 incaperi din care una se poate folosi drept bucatarie, o baie si o incapere pentru un spatiu de depozitare. Totodata, proprietatea mai dispune de o boxa la subsolul cladirii si de un garaj in curtea din spate a acestuia, avand acces auto din strada. Spatiul este situat in zona centrala, avand in apropiere strada Republicii (pietonala), institutii de stat, magazine, cafenele, mijloace de transport in comun. Pretul de inchiriere este de 350 euro/luna, negociabil.
350 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 1.200 mp
Gaminvest ofera spre inchiriere hala industriala situata in apropiere de Oradea, Bihor, Romania. Hala este noua si este construita din panouri de tip sandwich. Hala masoara 1000 mp si are inaltimea de 4,5 m. Hala este amplasata pe un teren de 2500 mp care este imprejmuit. Curtea este partial betonata, are acces tir si locuri de parcare in fata. Utlitatile de care dispune hala, sunt urmatoarele: apa potabila de la retea, canalizare si curent trifazic cu putere de 350 kw. Incalzirea halei se face cu centrala proprie pe peleti precum si pe radiatoare suflante si exista posibilitatea recordarii la reteaua de gaz. Hala dispune de o cladire de birouri de tip P+E, cu suprafata de 200 mp. La parter exista un hol in care se poate amenaja receptia, 2 birouri si grup sanitar. Etajul este compus din 3 birouri, o incapere pentru sala de mese si grup sanitar. Hala are instalat sistem de supraveghere video. Situata in apropiere de vama Bors, hala este ideala pentru activitati de productie, depozitare si pentru firma de logistica, transport, etc. Pret chirie lunara: 4 euro/mp, negociabil.
4.800 EUR neg
Bors, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 360 mp
Agentia imobiliara Gaminvest va propune spre inchiriere un spatiu comercial pentru birouri situat ultracentral, Oradea, Bihor. Spatiul este intins pe o suprafata de 360 mp si este format din doua incaperi tip open-space, oferind multiple variante de activitati. Incalzirea este asigurata de la termoficarea orasului. Spatiul dispune de aer conditionat, curent trifazic + generator de rezerva. Spatiul dispunde de camere de luat vederi si usi de inalta siguranta. Pretul propus de proprietar este de 3000 euro, negociabil.
3.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 59 mp
Gaminvest propune spre inchiriere in exclusivitate spatiu comercial, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Spatiul este situat la parterul unui bloc cu intrare direct din strada. Acesta masoara o suprafata utila de 59 mp si este compus din 3 incaperi, grup sanitar, vestiar si spatiu de depozitare. Spatiu comercial dispune de acces la o boxa de 5 mp, aflata la subsol. Exista posibilitatea amenajarii a inca unui grup sanitar. Spatiul comercial dispune de o vitrina de 10 ml. In momentul actual spatiul este amenajat pentru functionarea unui salon de infrumusetare, dispunand de toate amenajarile necesare functionarii. Spatiul este situat in Cartier Iosia, in zona strazii Cazaban, la 1 minut de Sala Sporturilor Antonio Alexe fiind o zona intens circulata. Spatiul este pretabil pentru salon de infrumusetare, magazin cu diferite tipuri de activitati comerciale, spatiu de birouri, cabinet medical, stomatologie, cabinet notarial, agentie de turism, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 350 euro/luna.
350 EUR
Oradea, Bihor
<<<1234>>>4 pagini | 70 anunturi