tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 44 anunturi
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2003, 472 mp, suprafata teren 561 mp
Gaminvest propune spre inchiriere cladire pretabila pentru birouri sau activitati comerciale situata in Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Cladirea este constructie din caramida din anul 2003 situata pe un teren de 561 mp. Suprafata utila a cladirii este de 472 mp si este structurata astfel: Demisolul masoara o suprafata utila de 113 mp si este spatiu deschis, avand geamuri si aerisire. Parterul este compus dintr-o incapere open-space care masoara 146 mp, o camera, hol si grup sanitar dublu, vestiar. Mansarda este formata dintr-o incapere tot open-space de 117 mp, 2 camere spatioase, bucatarie, 2 grupuri sanitare, hol si terasa. Curtea este frumos amenajata, cu acces auto si posibiltate de parcare mai multe masini. Cladirea dispune de toate imbunatatirile: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan, curent trifazic, aer conditionat, caldirea este izolata, etc. Incalzirea este asigurata de la termoficare, dar gazul este in proiect pentru a fi introdus in anul 2020. Cladirea este pretabila pentru spatiu de birouri, spatiu de productie industria usoara si textila, librarie, magazin, firma de IT, birotica, birouri de contabilitate, firma de recrutare, etc. Cladirea este situata in Cartierul Rogerius, aproape de mijloace de transport in comun, piata, parcuri, etc. Spatiul se poate inchiria atat mobilat cat si nemobilat in functie de preferinte. Pret de inchiriere propus: 1600 euro + TVA, negociabil. Pret de inchiriere de pornire: 1800 euro + TVA, negociabil.
1.600 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 45 mp
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 120 mp
1.350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 50 mp
De vanzare spatiu-cabinet stomatologic situat chiar vizavi de poarta de intrare in spitalul clinic de boli infectioase Victor Babes (Calea Bucuresti-Viitorul-intrarea catre Kaufland).Cabinetul se afla la parterul blocului cu acces direct din strada,amplasat pe colt cu vizibilitate maxima si punct de reper foarte clar,la 100 m de statia de tramvai si autobuz.Cabinetul functioneaza de peste 12 ani,are toate autorizatiile si avizele inclusiv AC DE SCHIMARE DE DESTINATIE SI PROCES VERBAL DE RECEPTIE,cadastru si intabulare pe cabinet stomatologic.Tel. 0721.927.765.
1 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 80 mp
900 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 50 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 2 camere situat pe Bulevardul Magheru, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la parterul blocului si este cu destinatie de birouri. Suprafata utila a acestuia este de 50 mp si este compus din 2 incaperi, bucatarie, baie si hol. Spatiul este complet renovat si modernizat. Acesta este situat pe Bulevardul Magheru la 3 minute de Magazinul Crisul, centrul orasului, mijloace de transport in comun si este pretabil pentru birouri de contabilitate, sediu de firma, birou de arhitectura, etc. Pret de inchiriere propus de proprietar : 300 euro/luna.
300 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 59 mp
Gaminvest propune spre vanzare in exclusivitate spatiu comercial, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Spatiul este situat la parterul unui bloc cu intrare direct din strada. Acesta masoara o suprafata utila de 59 mp si este compus din 3 incaperi, grup sanitar, vestiar si spatiu de depozitare. Spatiu comercial dispune de acces la o boxa de 5 mp, aflata la subsol. Exista posibilitatea amenajarii a inca unui grup sanitar. Spatiul comercial dispune de o vitrina de 10 ml. In momentul actual spatiul este amenajat pentru functionarea unui salon de infrumusetare, dispunand de toate amenajarile necesare functionarii. Spatiul este situat in Cartier Iosia, in zona strazii Cazaban, la 1 minut de Sala Sporturilor Antonio Alexe fiind o zona intens circulata. Spatiul este pretabil pentru salon de infrumusetare, magazin cu diferite tipuri de activitati comerciale, spatiu de birouri, cabinet medical, stomatologie, cabinet notarial, agentie de turism, etc. Pret de vanzare propus de proprietar : 65.500 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
65.500 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 300 mp, suprafata teren 301 mp
Spatiu comercial in suprafata de 300 mp,situat in Centrul Vechi,zona pietonala,format din 6 camere,2 grupuri sanitare,curte pentru depozitare,2 intrari,centrala proprie,AC,gaze,toate utilitatile. Datorita pozitiei bune,foarte vizibil,vitrina de prezentare,spatiul este pretabil diverse activitati.
1.150 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 21,20 mp
Agentia Gaminvest va propune spre vanzare un spatiu cu destinatie medicala, situat central in Oradea, Bihor. Spatiul cu destinatie medicala are suprafata utila de 21,20 mp. Acesta este format din doua incaperi cu intrari separate (15,2 mp, respectiv 6 mp). Incalzirea spatiului este asigurata de termoficare de la oras. Este pretabil pentru cabinet stomatologic, cabinet de psihiatrie, medic de familie, etc. Pretul propus de proprietar este de 40 000 euro, negociabil.
40.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 300 mp
De inchiriat! Spatii comerciale/ Birouri/ Depozite/ Hale productie !!! - Craiova, Strada Caracal nr. 107, vis--vis de Banie (fosta reprezentanta OPEL) SPATIU comercial/ SHOW-ROOM de prezentare - suprafata: 300 mp - stradal, deschidere la Strada Caracal - amenajat - incalzire cu centrala termica - climatizare - 2 grupuri sanitare - pret 2.500 euro/luna + TVA
2.500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 275 mp
De inchiriat! Spatii comerciale/ Birouri/ Depozite/ Hale productie !!! - Craiova, Strada Caracal nr. 107, vis--vis de Banie (fosta reprezentanta OPEL) BIROURI ADMINISTRATIVE - situate la etajul 1 al cladirii, cu acces din strada Caracal - Suprafata totala: 170 mp, - posibilitate receptie la parter, direct din strada Caracal - Receptie si secretariat la etaj - birou directorial - sala pentru sedinte - Birouri cu suprafete cuprinse intre 10 si 40 mp - 2 Grupuri sanitare - incalzire cu centrala terminca - climatizare - pret 950 euro/luna + TVA
1.500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 100 mp
De inchiriat! Spatii comerciale/ Birouri/ Depozite/ Hale productie !!! - Craiova, Strada Caracal nr. 107, vis-a-vis de Complex Banie (fosta reprezentanta OPEL) 1. SPATIU comercial/ SHOW-ROOM de prezentare - suprafata: 100 mp; - stradal, deschidere la Strada Caracal; - amenajat; - incalzire cu centrala termica; - 2 grupuri sanitare; - pret 1.250 euro/luna + TVA. Optional, spatiul se poate extinde cu 2. DEPOZIT / HALA PRODUCTIE/ SPATIU - Suprafata totala: 1.350 mp; - amanajat; - curent mono si trifazic; - incalzire cu centrala termica si calorifere; - 2 grupuri sanitare; - pret 3 euro/luna + TVA; Spatiul este pretabil pentru: - show-room de prezentare; - spatii de depozitare; - spatii de productie; - magazine/ hypermarket; - farmacie/policlinica/spital - reprezentante in diverse domenii; - depozite en gros/en detail - spatii de birouri
1.200 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 1.200 mp
Spatii de birouri in cladire d+p+3,situata Ultracentral,km 0,cu suprafete cuprinse intre 22mp si 78 mp cu posibitatea de open space de pana la minim 350 mp pe nivel. Cladirea dispune de locuri de parcare,contorizare individuala pe fiecare nivel. Imobilul este pretabil: Birouri,policlinica,etc.
220 EUR
Craiova, Dolj
<<<123>>>3 pagini | 44 anunturi