tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 28 anunturi
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1936, 3.855 mp, suprafata teren 815 mp
Proprietatea este situata in zona ultracentrala a municipiului Craiova, vis-a-vis de sediul prefecturii, in apropiere de parcul Prefecturii si de sediul Primariei. In zona predomina blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, sedii de institutii (Primaria, Muzeul de Arta, Teatrul din Craiova, Colegiul National Carol I, Universitatea din Craiova), precum si diverse unitati comerciale si bancare. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil.Propiretatea este formata din doua corpuri de cladire adiacente, care comunica intre ele si terenul aferent de 815 mp, aflat in concesiune. Corpul C1 are regim de inaltime 2S+P+4E, iar corpul C2 are regim de inaltime S+P+4E+Pod. Proprietatea beneficiaza de doua lifturi si este racordata la toate utilitatile: apa, gaz, electricitate si canalizare. Proprietatea face parte din "Centrul Istoric al municipiului Craiova" si se preteaza pentru o destinatie de birouri/servicii, vizibilitatea ridicata constituind avantajul amplasamentului, unde traficul auto si pietonal este intens. Anul constructiei 1936 Regim de inaltime 2S+P+4E / S+P+4E+Pod Cod Lista Monumente Istorice LMI DJ-II-a-A-08068 Suprafata construita desfasurata (m2) ~5.221 Suprafata utila (m2) ~3.855 Suprafata teren (m2) 815
2.375.276 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2014, 90 mp
Oferim spre inchiriere spatiu comercial in zona centrala -- pretabil birouri , cabinet stomatologic cu centrala spastios
900 EUR neg
Craiova , Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2019, 275 mp
Novobuilding-Centru de afaceri va pune la dispoziție un sediu nou pentru dumneavoastră și echipa companiei pe care o reprezentați. Clădirea este situată în Craiova, pe bulevardul Severinului, în imediata apropriere a Hipermarketului Auchan, la doar 10 minute de centrul orașului. Clădirea noastră beneficiază de amplasare excepțională, cu acces auto și pietonal facil datorită mijloacelor de transport în comun care deservesc zonă, cât și de o accesibilitate rapidă fiind amplasată pe un tronson de drum important Construită conform celor mai înalte standarde de calitate, clădirea este dispusă pe S+P+5, subsolul fiind reprezentant de parcare subterană, parterul este pretabil pentru spațiu comercial iar cele 5 nivele reprezintă spații de birouri open-space care se pretează la orice tip de activitate. Suprafata este de 275 mp/etaj, iar pentru spatiu comercial aflat la parter de 210 mp.
2.750 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2008, 140 mp
oferim spre ichiriere spatii birouri cabinete-- la superlativ -- cu ct proprie
780 EUR neg
craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 50 mp
De vanzare spatiu-cabinet stomatologic situat chiar vizavi de poarta de intrare in spitalul clinic de boli infectioase Victor Babes (Calea Bucuresti-Viitorul-intrarea catre Kaufland).Cabinetul se afla la parterul blocului cu acces direct din strada,amplasat pe colt cu vizibilitate maxima si punct de reper foarte clar,la 100 m de statia de tramvai si autobuz.Cabinetul functioneaza de peste 12 ani,are toate autorizatiile si avizele inclusiv AC DE SCHIMARE DE DESTINATIE SI PROCES VERBAL DE RECEPTIE.
91.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 112 mp, suprafata teren 141 mp
PROPRIETAR Inchiriez spatiu comercial, parter de bloc, ultracentral, in spatele hotelului Ramada, intrarea de pe strada Vasile Conta. Spatiul are o suprafata de 141 mp Toate utilitatile sunt contorizate separat, iar costurile de intretinere sunt foarte mici. In trecut a functionat ca sala de jocuri divertisment Utilitati -Curent trifazat -Aparat ac inverter 24000 btu; -Sistem de alarma; -Doua grupuri sanitare complet utilate (personal si clienti) Spatiul are autorizatie de functionare ca restaurant, snakbar, cofetarie. Se accepta contracte pe termen lung cu chirie fixa, ideal pentru Start up nation sau programe similare.
650 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1990, 310 mp
Spatiu Comercial in suprafata utila de 310 mp.compus din Open Space 11 birouri 4 grupuri sanitare, doua intrari principale si doua secundare,cu o vitrina de 40 ml.situat pe Calea Bucuresti vav Mall Auchan, cu un vad exceptional la pretul de numai 1.000 de euro / mp.pretabil Cabinete Medicale , Supermarket, Birouri si multe alte activitati comerciale.
310.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 1990, 323 mp
Spatiu Comercial in suprafata utila de 323 mp. utili , compus din 9 birouri , 3 grupuri sanitare,cu doua intrari principale si trei secundare, situat pe Calea Bucuresti vav de Mall Auchan catre Sucpi.Imobulul este inchiriat 100% la un Salon cu contract pana in luna 11-2020 si pentru Birouri pana in luna 03.2022.Cumparatorul poate prelua Contractele de Inchiriere asa cum sunt in forta actuala.Pretul este de 1.000 euro /mp.
323.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 54 mp
Spatiu comercial stradal,situat in zona Billa,pe str.Maria Tanase,in suprafata de 54 mp,format din 2 camere,2 intrari,termopane,schimbare de destinatie. Datorita pozitiei stradale,spatiul spatiul poate fi pretabil diverse activitati comerciale.
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2000, 110 mp
Spatiu comercial, situat la etajul 1, intr-o zona cu trafic pietonal intens, situat la intrarea in Piata Mare din Craiova, cu o suprafata utila de 110 mp, grup sanitar. Spatiul este pretabil pentru orice tip de activitate comerciala care necesita trafic pietonal intens.
1.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 2000, 132 mp, suprafata teren 167 mp
spatiu comercial.spatiu se afla pe str. vasile alecsandri,P+E+POD,la parter este o camera mare+bar,2 bai,suprafata parter 100 mp+beci.la et sunt 2 intrari,una din spatiu de la parter,iar cea de a doua intrare la etaj,este prin exteriorul cladiri.suprafata etaj este de 70 mp.in total P+ET are 170 mp+pod.are toate utilitatile,apa canalizare curent,gaze,totul este functional.pentru mai multe detali puteti suna.COMISION,0%
159.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 1.200 mp
Spatii de birouri in cladire d+p+3,situata Ultracentral,km 0,cu suprafete cuprinse intre 22mp si 78 mp cu posibitatea de open space de pana la minim 350 mp pe nivel. Cladirea dispune de locuri de parcare,contorizare individuala pe fiecare nivel. Imobilul este pretabil: Birouri,policlinica,etc.
220 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 28 anunturi