tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 28 anunturi
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 20 m
Art Imobiliare-COMISION 0% DE LA CUMPARATOR!! Asiguram suport la negociere. Spre vanzare parcele de teren intravilan agricol,cu suprafete de aproximativ 520 mp, deschidere 32 ml cu 18 ml adancime. Parcelele se afla in zona Centurii Noi ce leaga Carcea de Craiova- Peugeot,la aproximativ 150 m de drumul principal. Nu sunt utilitati ,insa zona are perspective de dezvoltare.
8.900 EUR
Carcea, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 25 m
Terenul este intravilan industrial si se afla pe Centura de Sud a Craiovei la strada principala, are 20000mp, imapartit in doua de centura, 15000 mp pe o parte, 5000 mp pe cealalta parte , 4 deschideri , 2 la centura de sud , 2 la DE, deschiderile au 26 m fiecare, se afla la 200 m de curent si 300 de viitorul centru logistic Lidl. Pret 25euro/mp.Telefon proprietar 0744479312.
Carcea, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 16 m
Terenul intravilan are o deschidere la A1 (16ml) si o deschidere la drum local asfaltat,langa case(16ml) Are suprafata de 4800mp ,dupa Parcul logistic km24-25.Este situat pe partea dreapta , pe sensul de mers catre pitesti. Pret: 8 euro/mp, direct de la proprietar.
38.400 EUR neg
poenari-A1, Giurgiu
inchiriat
Teren , intravilan, front stradal 500 m
65 hectare Teren compact Intravilan liber si cu active constructii in loc Almaj/Isalnita Jud Dolj
1 EUR neg
craiova, Dolj
inchiriat
Teren , intravilan, front stradal 500 m
1 EUR neg
Craiova , Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 14 m
Parcele de 702 mp cu deschidere de 18 m sau mai mari situate vis-a-vis de depozitul de cherstea din spatele Avicola- Metro. Fara comision de la cumparator.
35.100 EUR
Carcea, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 25 m
Teren intravilan Malu Mare, str. Crizantemelor, la 50 m de strada asfaltata, intre case. Pretul de 50 euro/mp este pentru vanzarea integrala a terenului.Terenul se poate parcela in suprafete diverse, la cererea cumparatorului interesat, la un pret mai mare pe care il vom stabili ulterior in functie de suprafata dorita.
375.000 EUR
Malu Mare, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 34 m
Teren intravilan, curti constructii, in suprafata de 1705 mp cu o forma neregulata, avand o deschidere la Bulevardul Carol I (vest) de 34 ml. Pe teren se afla constructii edificate pe un singur nivel (parter) in suprafata totala de 813 mp, dupa cum urmeaza: depozit, magazin, magazie, anexe cu destinatia de constructii industriale si edilitare. Anul construirii: 1997-1999 Regimul tehnic al terenului, conform reglementarilor urbanistice ale zonei: locuinte colective cu spatii comerciale la parter, P+3-10, POT max 20%, CUT max 2,2. Functiuni complementare admise in zona: institutii publice si servicii, spatii verzi amenajate, accese pietonale si carosabile, parcaje, garaje, retele tehnico-edilitare si constructiile aferente. Utilizari permise: administratie publica, unitati financiar-bancare, comert si alimentative publica, invatamant/cultura/culte, agreement, spatii publice plantate, locuire si functiuni complementare. Interdictii permanente: activitati industriale sau alte tipuri de activitati care genereaza noxe si care nu sunt direct legate de activitatile permise in zona, activitati de depozitare en-gros. Alte conditii: Noile constructii sau modificarea celor existente trebuie sa respecte inaltimea medie a cladirilor invecinate si a caracterului zonei fara ca diferenta de inaltime sa depaseasca cu mai mult de 2 niveluri cladirile imediat invecinate. Imobilul este liber de sarcini si este conectat la toate utilitatile: apa, gaze, canalizare, energie electrica. Mijloace de transport: autobuz, tramvai, taxi Scoli, gradinite, licee, universitate Piata agroalimentara, magazine, banci, farmacii, clinici
1.100.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 40 m
65.000 EUR
CRAIOVA-ALMAJ, Dolj
vanzare
Teren , intravilan
Terenul are iesire la drum european, pretabil hale industriale, parcuri auto, spalatorii auto, parc panouri fotovoltaice ...
120.000 EUR neg
Isalnita, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 10 m
Tel. 0744479312, proprietar.
14.000 EUR neg
Ghindeni, Dolj
vanzare
Teren , extravilan, front stradal 35 m
Teren extravilan in suprafata de 4779 mp cu forma neregulata, deschidere de 35,8 ml,situat pe Centura de Nord zona Autokappa. Pretabil pentru: constructie hala, sala evenimente, hotel, etc. Pret negociabil.
210.500 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 28 anunturi
Cele mai cautate zone pentru a cumpara un teren in zona Craiovei, potrivit statisticilor noastre, sunt: campia Islaz, Frunzei, Parc Puskin, zona Parc Romanescu. Altii au mai cautat: teren de vanzare in Craiova, teren de vanzare zona Ghercesti, teren Selgros, teren vanzare Damila, cumpar teren aeroport Craiova, vand teren Simnic, vand teren Malu Mare, teren ieftin craiova, loc de casa in Craiova, terenuri Craiova.

Ce Trebuie Sa Stii Inainte De A Cauta Terenuri de Vanzare In Craiova

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un teren

Investitiile in terenuri a fost intotdeauna una dintre cele mai profitabile din zona imobiliarelor. Terenuri se gasesc mai peste tot si, in functie de incadrarea lor, pot fi folosite atat pentru constructii civile cat si in alte scopuri cum ar fi agricole sau industriale. Analistii pietei de imobiliare au tratat intotdeauna cu maxim interes si seriozitate orice tranzactii mari facute cu terenuri in tara, ele de obicei anuntant fie o noua potentiala zona de dezvoltare, fie posibile noi investitii din partea altor jucatori mari de pe piata. Oricine vrea poate cauta pe site-uri de anunturi imobiliare si poate gasi nenumarate aunturi cu terenuri de vanzare Craiova din aproape toate zonele tarii si nu numai. Poate cel mai important aspect ce trebuie definit inainde de a cumpara un teren este motivatia din spatele acestei achizitii. Este de preferat sa nu se creada ca orice teren poate fi valorificat oricum sau ca investitiile in terenuri sunt lipsite de riscuri.

Cum Alegi Terenurile de Vanzare Craiova Potrivite

Cum Alegi Terenul Potrivit

Inainte de a fugii la banca pentru un credit, ar trebui sa intelegi pentru ce iti trebuie acest teren. Definirea scopului utilizarii lui va face mult mai usoara alegerea locului potrivit si astfel cautarea de terenuri de vanzare Craiova va fi mult mai scurta si mult mai precisa. Fie ca vorbim de o parcela pe care sa cultivi ceva sau de o suprafata mai mare pe care sa construiesti o casa de vacanta sau un bloc de locuinte, trebuie inainte de toate sa te hotarasti ce vei face cu acest teren dupa cumparare. Desigur, exista cateva variabile care ar trebui luate in calcul chiar si dup ace ti-ai setat scopul achizitiei. Un aspect foarte important in acest sens este sa nu te lasi influentat de stiri senzationaliste, fie si venite de la oameni din domeniu. O astfel de investitie trebuie sa aibe o finalitate. In caz contrar, daca achizitia sa facuta doar la niste indemnuri goale, risti sa ramai cu o bucata de pamant care nu poate fi folosita la nimic si pentru care mai trebuie platit si impozit. Asadar, grija este cuvantul de ordine inainte de orice fel de investitie.

Nu se poate construi chiar oriunde. Lasand la o parte obtinerea autorizatiilor si permiselor de constructive, pe anumite terenuri de vanzare nu se poate efectiv construi. Pe de o parte este legea care interzice acest lucru iar pe de alta parte sunt anumite limitari de ordin fizic. Fie ca terenul este prea moale pentru a sustine greutatea unei constructii sau ca este prea departe de utilitati pentru a putea fi racordat la ele, exista unele problem care se vor ivi in momentul in care vei vrea sa construiesti pe un teren nepotrivit pentru aceasta. De aceea astfel de terenuri sunt incadrate ca avand altfel de destinatii precum cea agricola sau de agrement. Un teren se alege, pe langa disponibilitate, in functie de ceea ce urmeaza a se face cu el. Un teren care urmeaza a fi folosit pentru a construi o cladire de birouri sau un bloc de locuinte va trebui obligatoriu sa aibe deja, sau sa poata fi racordat foarte repede, la utilitati. Nimeni nu-si doreste sa locuiasca intr-un apartament in care nu este racordat la retelele de apa, current si gaz. De aceea o verificare inainte de a semna orice fel de contract de vanzare-cumparare este binevenita.

Un alt aspect important este accesibilitatea fizica. Un teren care nu are deschidere la un drum sau o strada amenajata nu va prezenta niciodata acelsi interes ca unul care are. De asemenea, accesibilitatea este si unul dintre punctele tari ale oricarui proprietar interesat de vanzare, pe baza caruia poate cere un pret mai mare. Desi un teren mai izolat are un farmec aparte in cazul unei constructii precum o casa de vacanta undeva inspre munte sau intr-o zona impadurita, investitorii prefer sa poata ajunge sa isi vada investitia fara prea mult efort. Pe de alta parte, terenurile de vanzare fara drum de acces sunt din ce in ce mai putine, in contextual unui sistem de drumuri rutiere in permanenta extindere, asa ca un teren mai retras ar putea deveni la un moment dat un bun foarte cautat.

Poate cel mai important aspect al alegerii unui teren este pretul acestuia. Pretul pentru terenuri de vanzare se fixeaza in functie de o serie de criterii care pot varia de la un proprietar la altul. Cele mai des intalnite mecanisme de stabilire a unui pret pentru un metru patrat de teren sunt comparatia cu alte terenuri din proximitate si posibilele investitii care se pot face pe acel teren. Un teren intravilan va fi intotdeauna la mare cautare deoarece pe acesta se va putea construii oricand, pe cand un teren aflat in extravilan va fi mult mai ieftin, fiind nevoie de o lunga serie de acte si demersuri pentru a se putea construi pe acesta.

Pe de alta parte, terenurile intravilane sunt din ce in ce mai putine si mai mici, astfel marile companii orientandu-se catre zonele limitrofe ale oraselor pentru a gasi noi oportunitati de dezvoltare. De aceea terenuri de vanzare din exteriorul oraselor, dar din imediata lor apropiere, vor fi la mare cautare pentru cineva care doreste o locatie pentru o noua hala de productie. Astfel, in functie de zona si de potentialul pentru investitii, pretul unui metru patra de teren poate varia de la cativa euro pana la cateva sute de euro. Din acest motiv este intotdeauna binevenita consultarea unui expert in imobiliare sau a unui evaluator, fie de la o banca fie independent, care sa poata spune daca pretul cerut este cel corect sau daca acesta ar trebui modificat.

Cum Se Poate Valorifica Un Teren In Functie De Zona

Cum Alegi Terenul Potrivit

Terenurile au fost intotdeauna cea mai versatile forma de investitie in imobiliare Craiova. Acestea isi pot sporii valoarea in functie de ceea ce se poate construe pee le sau pur si simplu cu timpul. Tendinta tuturor oraselor este de extindere spre zone aflate momentan in afara lor. Terenurile din acele zone pot deveni cu timpul foarte importante si pot aduce proprietarilor lor profituri considerabile, daca suntexploatate corespunzator. Nu este obligatoriul ca pe un teren sa se construiasca numai spatii de locuit, fie case sau blocuri. Acestea se pot folosi si pentru unitati de productie cum ar fi fabricile sau spatii de birouri. Oricine doreste sa isi construiasca o unitate de productie trebuie sa se orienteze spre astfel de zone deoarece in majoritatea oraselor tot ce tine de productia de masa a fost redirectionat spre periferie. Acest lucru prezinta o serie de avantaje pentru investitori. In primul rand terenurile de vanzare in sine sunt mai ieftine odata iesiti din oras. Un alt avantaj major este posibilitatea extinderii structurilor in cazul unei cresteri a nivelului de porductie. In interiorul unui oras acest lucru ar fi fost foarte greu de facut deoarece loturile de teren din intravilan nu sunt intotdeauna adiacente.

Insa terenurile nu trebuiesc folosite in mod exclusiv numai pentru a se construe fabric, blocuri sau cladiri de birouri. Exista investitotir care au inteles si potentialul turistic al unor zone si cauta sa cumpere terenuri in acele zone pentru dezvoltarea de centre de agreement. Un astfel de centru poate fi orice de la un centru spa, la un strand cu facilitatile unui aqua-park si pana la terenuri de tenis, fotbal sau alte sporturi practicate in exterior. Spre exemplu, in ultimii ani, golful a devenit un sport din ce in ce mai cautat. Este adevarat ca practicarea acestui sport nu este la indemana oricui, echipamentele si instructajul fiind ceva mai greu de gasit si in consecinta mai scumpe decat pentru alte sporturi. Insa pentru persoanele care sunt curiosi de ce inseamna sa alergi pestedealuri si vai lovind o bila mica, alba cu o tija de metal indoita, exista astfel de optiuni. Pentru realizarea unui teren de golf competitive este nevoie de destul de mult teren. Acesta trebuie amenajat cu ajutorul unor designeri peisagisti experti inainte de a putea fi dat in folosinta. De aceea exista investitori care urmaresc ce anunturi imobiliare Craiova apar pe site-urile de specialitate pentru a stii care va fi urmatorul lor pas.

Terenurile sunt poate una dintre cele mai de pret resurse din Romania. Datorita geografiei tarii exista posibilitatea unor investitii incredibile in mai toate zonele tarii. Transformarile din ultimii ani sunt vizibile aproape la tot pasul. Terenuri de vanzare Craiova care odata erau lasate de izbeliste acuma sunt transformate in ansambluri rezidentiale. Altele, care nu putea fi folosite, fiind ascunse sub ruinele unor fosti mamuti industriali sau a unor locuinte abandonate si care prezentau adevarate riscuri pentru siguranta celor din zona, sunt acum parcuri sau centre comerciale care abunda de lume. Exista desigur si zone care ar trebui evitate si scutite de la constructii, cum ar fi anumite terenuri cu importanta istorica, insa chiar si acestea pot fi valorificate intr-un anumit fel fara a li se stirbi din valoare sau a li se diminua importanta. Variante exista, iar investitorii devin din ce in ce mai inventive in acest sens. Importanta este o documentare riguroasa inainte de orice achizitie si o idee clara asupra finalitatii investitiei.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova