tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 98 anunturi
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 126 mp, suprafata teren 467 mp
Gaminvest propune spre vanzare casa deosebita constructie noua, Sanmartin, Bihor. Casa este constructie din anul 2016 din caramida si este de tipul parter + etaj. Suprafata construita a casei este 160 mp, iar suprafata utila este 126 mp. Casa este situata pe un teren de 467 mp. La parter regasim un living, bucatarie foarte spatioasa, iesire pe terasa, baie cu cabina de dus si geam, hol, camera tehnica. La etaj dispunem de 3 dormitoare din care un dormitoar are iesire pe balcon, dressing si o baie foarte frumos amenajata cu cabina de dus si geam. Casa este construita cu materiale de inalta calitate: izolatie cu EPS 100 de 10 cm, fundatia este izolata cu polistiren extrudat, balustrada sticla securizata, geamurile de tamplarie PVC Veka cu 7 camere si 3 folii de sticla, tencuiala Kaparol, parchet laminat quick step, gresia si faianta este de calitate superioara marca Fanal, aspersoare pentru irigatie automata gazon, scari lemn masiv, mobilier MDF, eletrcasnice de inalta calitate, etc. Casa se vinde la cheie, mobilata si utilata cu cuptor electric, plita pe gaz, frigider, hota, etc. Incalzirea casei este asigurata cu centrala pe peleti OPOP Biopel. Casa dispune de interfon, camere de supraveghere video, curtea amenajata cu gazon si pomisiori ornamentali, gard de beton. Aceasta este situata intr-un cartier de case noi, la 5 min de Scoala din Sanmartin, mijloace de transport in comun, statiunea Baile Felix. Pret de vanzare propus de proprietar: 145.000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
145.000 EUR neg
Sanmartin, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, decomandat, 82 mp, suprafata teren 1.253 mp
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre vanzare casa pe un singur nivel si teren in localitatea Hidiselu de Jos, Bihor. Casa are o suprafata de 82 mp, si se afla pe un teren de 1253 mp. Casa este impartita in 4 camere, din care 2 sunt dormitoare, baie, spatiu de depozitare, bucatarie. Casa mai dispune si de garaj, loc de parcare, iar curtea are acces auto. In curte este o casuta anexa. Incalzirea casei se face prin centrala proprie pe lemne. Casa se vinde semimobilata si neutilata. Pret nou de vanzare propus de proprietar: 70 000 euro, negociabil. Pret de vanzare propus de proprietar: 84 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
70.000 EUR neg
Hidiselu de Jos, Bihor
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 551 mp, an constructie 2013
Vila p+m zona Selgros, strada Mesteacanului, cartier Casa Noastra.
150.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 4 camere, 2 bai, 160 mp
Gaminvest ofera spre inchiriere vila cu etaj in Oradea, Bihor, Romania. Vila cu suprafata de 160 mp, dispusa pe 2 nivele este situata in zona Horea si se compune din 4 camere (din care 3 dormitoare, living), o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane si o zona de depozitare. Dispune de parchet masiv, gresie, termopan si aer conditionat. Casa se inchiriaza mobilata si utilata cu masina de spalat, frigider, aragaz. Comfortul termic al casei este asigurat prin reteaua de termoficare a orasului. Pret inchiriere propus de proprietar: 1000 euro, negociabil.
1.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 140 mp, suprafata teren 1 mp
Casa noua la cheie cartier Deal, localitate Barlad, suprafata utila 140 mp Sala de zi+loc de luat masa, doua dormitoare, dressing, camera tehnica, hol, grup sanitar, terasa amenajata, acces in pod izolat, beci si gradina amenajata. Acoperiș din tabla dublu faltuita și sistem pluvial. Geamuri cu 3 sticle și aspect traditional, antiefractie, antifonic si antitermic. Cu toate utilitățile, apa, gaz, curent, canalizare și internet; Structura imobil construcția este din caramida cu planșee si acoperiș. Finisaje: parchet, gresie si faianță de inalta calitate, tâmplărie tripan, placare exterior cu termosistem, vopsea și piatra naturala decorativa, instalații tehnice și electrice în funcțiune, centrala termica pe gaz. Pret la cheie: 120.000 euro
120.000 EUR
Barlad, Vaslui
vanzare
Casa , 1 camera, 100 mp, suprafata teren 100 mp
Situata pe o strada linistita, vizavi de hotel Marriott si Palatul Parlamentului ( strada Adrian 23), casa are 5 camere largi si luminoase, cu tavane inalte si o curte de 100 mp. Spatiul locuibil (135 mp utili) este ideal pentru o familie cu copii sau pentru un sediu de firma. Casa are 3 bai, iar bucataria are pivnita proprie (9 mp) si iesire separata. Proprietatea are si o mansardata cu intrare separata din exterior, care poate fi folosita ca apartament separat cu living, dormitor, bucatarie si baie (suprafata utila de 35). De asemenea, din mansarda se poate accesa un pod inalt ( 60 mp) neamenajat care poate fi usor transformat in spatiu util. Curtea spatioasa (de 100 mp) poate oferi aprox. 3 locuri de parcare. Suprafata totala casa sicurte e de 210 mp cu o deschidere de 12 m. Casa este aproape de parcuri, spitale, cu multe mijloace de transport la dispozitie. Prêt 220 000 euro negociabil Cristina
220.000 EUR
Bucuresti
inchiriat
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 150 mp, suprafata teren 425 mp
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre inchiriere pe 2 nivele, Cartier Soarelui, zona Oncea, Oradea, Bihor. Casa dispune de tot confortul, fiind potrivita pentru familii in general. Este situata in cartierul Soarelui, zona de case noi din Oncea, pe o strada linistita. La etaj are 3 dormitoare, 2 bai - una din ele fiind proprie, dormitorului matrimonial, iar la parter are bucatarie, separata de dinning room, si living, baie cu cabina de dus, hol si terasa acoperita. Curtea de aprox 350 mp, este acoperita cu gazon, imprejmuita cu tuja si verdeata. Garajul este integrat la demisol, are intrare din strada si iesire in spatiul tehnic, unde se află si camera centralei. In prezent casa este mobilata si utilata in bucătarie cu mobilier, plita pe gaz si frigider, canapea in living, dressingul la etaj si doua paturi de dormitor dar se pot completa/schimba, la intelgere dupa dorinta chiriasului. Confortul termic este asigurat de centrala pe apa termala si aer conditionat la etaj. Pe langa terasa din curtea interioara exista si o zona pentru gratare, la fel si aceasta fiind facuta cu mult bun gust. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 590 euro, negociabil. Pret de inchiriere: 650 euro/luna.
590 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, semidecomandat, 75 mp, suprafata teren 400 mp, an constructie 1970
Casa situata in zona piata centrala, curte in suprafata de 400 mp amenajata ca un colt de relaxare. Casa parter cu beci avand suprafata construita de 99 mp formata din 4 camere, bucatarie baie si hol. Casa a fost renovata, exterior este izolata cu polistiren de 10 cm, acoperis din tabla Lindab.Incalzire casei este cu centrala termica. Pret negociabil.Pentru detalii sunati la 0759195159.
200.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 77 mp, suprafata teren 355 mp, an constructie 1952
Imobil format in teren in suprafata de 355 mp cu deschidere de 14 ml si casa cu suprafata construita desfasurata de 108 mp. Casa este din caramida si are regim de inaltime subsol 2 camere cu suprafata de 18 mp si parter format din 3 camere, baie si hol cu suprafata de 47,64 mp. Casa este renovata, finisata cu gresie, parchet laminat, tamplarie PVC, incalzire centrala pe gaze. In curte mai exista o anexa din caramida cu suprafata dde 9 mp. Se vinde partial mobilata.Pentru informatii sunati la 0787464404
222.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 90 mp, suprafata teren 607 mp, an constructie 1962
Gaminvest propune spre vanzare teren cu casa de vanzare in Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Terenul masoara o suprafata de 607 mp, este situat intr-o zona cu vizibilitate, dublu front stradal de 40 ml, respectiv 17 ml, la strada principala. Terenul dispune de toate utilitatile: apa, curent, canalizare si gaz. Pe teren este construita o casa din 1962, plan parter, care se poate renova sau demola. Terenul reprezinta o oportunitate de investitie, fiind pretabil pentru constructia unei cladiri de apartamente, spatiu comercial, cladire de birouri, gradinita, centru comercial, etc. Acesta este situat la 100 m de Calea Aradului, mijloace de transport, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 115000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
115.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 9 camere, 2 bai, 240 mp, suprafata teren 300 mp
Avem placerea de a va recomanda aceasta deosebita vila, situata central, in asa numitul Centru Nou al orasului Oradea, Bihor, Romania. Vila se vinde prin Gaminvest si este destinata persoanelor mai pretentioase, cu preferinte aparte pentru detalii precum decor clasic de lux, ambient linistit, atat datorita pozitionarii vilei pe o straduta cu istorie, linistita din centrul orasului, cat si datorita structurii solide, cu spatii largi si semnificatii profunde. Structura casei este din caramida veche, cuprinde 3 nivele, demisol, parter si mansarda, cu pereti exteriori cu grosimi de 80 cm, izolatie exterioara, finisata complet interior si exterior, cu materiale atent selectate. Astfel ca vila este caracterizata de calitate din toate punctele de vedere. La intrare se afla un antreu spatios cu fotolii primitoare, si deschidere spre cele 3 directii ale parterului, bucataria complet mobilata, baie, un birou clasic impozant, si un salon cu biblioteca unde se afla si semineul. Tot aici, alaturi de casa scarii, este sala care gazduieste locul de luat masa. Surpriza la mansarda este un living-antreu primitor din care se intra intr-un dormitor. Alaturi de dormitor este un dressing mare, pe toata lungimea camerei. Cel de-al doilea dormitor cuprinde de asemenea un dresing foarte spatios, cu iesire pe balcon. Tot la mansarda gasim cel de-al 3-lea dressing si o baie. Ca orice vila al bunului gust, intalnim la demisol o crama pe masura, cu 2 incaperi si un minibar amenajat. Garajul, are acces direct din strada cu usa rulanta si este pozitinat tot la demisol, impreuna cu camera tehnica, unde se gaseste centrala pentru gaz, si centrala electrica, functionabila. In prezent confortul termic al casei este asigurat de incalzirea de la reteaua de gaz. Curtea, frumos amenajata, este pavata, decorata cu tuja si flori ornamentale, deschide in capat o filigorie acoperita, cu un aspect deosebit, cu barbeque si cuptor, unde atat zilele senine cat si cele ploioase, sau serile mai racoroase pot fi petrecute intr-un mod placut, alaturi de familie. Pretul de listare al acestei vile este de 240 000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator. Mai mult: Vila este reconditionata pe o structura mai veche, o casa boiereasca ce apartinea evreilor, si este situata pe o strada renumita din vechiul cartier al evreilor. Se remarca asadar particularitatile de structura: pereti grosi, asezare stradala liniara, intreaga strada avand un aspect ordonat si un farmec.
240.000 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 130 mp, suprafata teren 200 mp
Agentia imobiliara - Am o casa ofera spre inchiriere o casa formata din parter si demisol. La demisol se gaseste un living, o bucatarie si o baie iar la parter sunt 3 camere si o baie. Casa este mobilata si este utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, televizor, cablu tv si internet. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
600 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345>>>5 pagini | 98 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.