tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 39 anunturi
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 145 mp, suprafata teren 475 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare- De vanzare o minunata vila de familie situata intr-o zona curata si in dezvoltare rapida, accesibila din strada Henry Ford (Damila), spre str. Albastrelelor. Frumoasa casa, de arhitectura unica, este compusa dintr-un parter si un nivel (suprafata totala construita + mansarda inalta sub acoperis inclinat).Intrarea, zona de receptie si de luat masa, un birou si o toaleta pentru oaspeti sunt situate la parter. Primul etaj gazduieste un dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon, si alte doua dormitoare, baie si balcon. Suprafetele exterioare, de 390mp includ spatii mari de relaxare si joaca pentru familie, pe langa 2 locuri de parcare si o camera separata pentru centrala. Locuinta are structura din beton rezistent la seism, peretii interiori si exteriori din caramida cu tencuiala mecanica, termoizolatie de inalta densitate, parchet pe izolatie fonica si gresie si vopsea lavabila pe pardoseli si pereti. Spatiul sub mansarda beneficiaza de iluminare naturala printr-o fereastra care se poate deschide si luminare suplimentara pe timp de noapte. Caracterisitci suplimentare - intrare auto cu telecomanda, instalatie videofon si iluminat exterior, 2 locuri de parcare, camera separata pentru centrala. Utilitati- apa de la retea, curent, fosa septica, gaze din butelii de dimensiuni mari,montate in curte. Acestea asigura o autonomie sporita si se pot incarca usor. Vecinatati- Selgros, Dedeman, Ford, Damila. Recomandam.
239.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 70 mp, suprafata teren 250 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare-Comision 0% cumparator! Spre vanzare- la stadiul de structura(fundatie, cadre, ziduri, nivel rosu), in momentul acesta,case din caramida, , cu placa din beton si acoperis din tabla, situate in zona Selgros. Va fi un minicartier de 32 de case,16 pe o parte, 16 pe cealalta parte a drumului, toate pe parter , cu o suprafata desfasurata de 86 mp si utila de 70 mp(apartament cu facilitati de casa) cum spunea dezvoltatorul, impartite sub forma living, 2 dormitoare baie, bucatarie,cu utilitati - curent, apa , fosa septica.Terenul va avea o suprafata de 250 mp si va fi imprejmuit cu gard de beton. Strada are o deschidere de 7 ml. Pretul este unul corect, anvand in vedere evolutia pietei din ultima perioada, dar nu poate fi garantat pana la sfarsitu lucrarilor decat in urma unui precontract. Agentia Art Imobiliare se ocupa si de vanzare acestui proiect, iar pretul este cel pe care beneficiarul l-a solicitat. Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu fac obiectul unei tranzactii. Pentru detalii, va rog sa ne contactati pe mail sau telefonic.
95.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, 120 mp, suprafata teren 1 mp
Va ofer spre vanzare casa personala, finalizata in aprilie 2021, se afla in Dobreni Giurgiu (la 300m este hotarul cu jud Ilfov, comuna Berceni), detine tot ce este necesar pentru traiul zilnic si o pot da cu tot ce este in ea(totul este nou) in functie de preferinte si intelegere. Are 120mp construiti, 4 camere foarte spatioase din care living imens, bucatarie open, 2 bai (1 mica de servici), camera tehnica. Terasa open, foisor cu placa turnata(nu am mai apucat sa il fac), o magazie de aproximativ 6mp in spatele casei, spatiu pentru casutele cateilor(se poate demonta). Sistem de supraveghere profesional Hik Vision cu detectie faciala si detectie automobile(mai putine alarme false), are 6 camere de 5Mpx cu lentila de 40m focalizare ir, Aer Conditionat, termopane Rehau tripan, acoperis Bilka,
1 EUR
Dobreni, Giurgiu
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 170 mp, suprafata teren 444 mp, an constructie 2013
Proprietatea situata in Carcea, intr-o oaza de linistite si verdeata, la 370 m de str. Aeroportului. Terenul are suprafata de 444 mp cu deschidere de 17,5 ml iar casa P+M are suprafata construita de 93 mp. Compartimentarea interioara: Parter-living,bucatarie, dormitor si baie Mansarda- 2 dormitoare cu dressing, baie si spatiu depozitare Imobilul este construit din caramida porotherm, izolata exterior, tavan mansarda izolat cu vata minerala si polistiren. Tamplarie exterioara Win, usa acces Qfort, acoperis tigla metalica, Bilka. Sistem incalzire dublu cu CT lemn(autonomie 24-48h) si energie electrica,instalatie pe cupru cu corpuri radiante, boiler pe fiecare nivel. Utilitatile de apa si canalizare racordate la retea, curent trifazic. In curte se mai gaseste o anexa pentru centrala si depozitare. Casa se vinde mobilata.Pret negociabil!
159.000 EUR neg
Carcea, Dolj
inchiriat
Casa , 8 camere, 5 bai, 200 mp, suprafata teren 30 mp, an constructie 2008
Propietar,particular ofer spre inchiriere casa, situata in Rovine str.Nicolae Iorga nr 80, cu o suprafata utila de 200mp . Imobilul este o constructie noua din anul 2008 .Compartimentarea este una practica si anume: - Parter casa: hol,3camere cu 2 bai si bucatarie,la etaj 2camere cu baie proprie si balcon ,1 camera cu bucatarie terasă baie proprie. Ca si dotari casa are incalzire centrala termica si 2 aere conditionate. Zona este una linistita si dispune de numeroase facilitati.Tot la parter se află un spatiu comercial 60 mp dotat cu centrala propie ,grup sanitar,partida de curent separat care comunică cu casa printr-o usa .Spatiul are intrare separat direct din strada Pretabil firme,cabinete medicale ,policlinică,grădiniță,e.t.c..Se poate închiria separat sau in totalitate .Pretul este discutabil in functie de dorinta fiecăruia.
1.200 EUR
CRAIOVA - mun., Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 580 mp, an constructie 2020
Vila moderna, finisaje de calitate, situata in zona Damila, in spatele Hypermarket Selgros, situata la 300 m de str Pinului. Teren in suprafata de 580 mp cu deschidere de 19 ml, cu deschidere la 2 strazi. Casa are suprafata construita din 90 mp si terase in suprafata de 30 mp si suprafata construita desfasurata de 210 mp. Compartiementare interioara: Parter: living, baie, camere si bucatarie. Etaj-3 dormitoare, hol, baie si dressing. Constructia este din BCA , izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Tamplarie PVC Salamander cu feronerie ROTON Instalatie electrica este modulara, sistem de incalzire cu calorifere. Acoperisul este Bilka, polata lemn. Constructia realizata cu responsabilitate,finisajele interioare si exterioare sunt de calitate.
167.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 4 bai, decomandat, 420 mp, suprafata teren 654 mp, an constructie 2008
Imobil deosebit cu garaj la subsol si camere tehnice, centrala, spatii depozitare, parter, etaj si mansarda, construit in anul 2008 pe structura de rezistenta tip cadre cu pereti din caramida porotherm si anvelopat termic. Cladirea are patru camere, cu bai pe fiecare nivel, un living generos cu suprafata de 150 mp dotat cu semineu pe lemne, cu arhitectura ultra moderna. Toate camerele sunt dotate cu aparate de aer conditionat. Bucataria este de tip open space echipata cu aparatura de ultima generatie. Imobilul este complet mobilat si dotat, avand amenajata inclusiv o sala de fitness. Suprafata construita desfasurata este de 536 mp, iar suprafata terenului este de 654 mp. Fiecare camera dispune de balcon propriu. Proprietatea dispune de o piscina, un foisor si de numeroase spatii verzi. Accesul in curte se realizeaza printr-o poarta auto automatizata si una pietonala cu videointerfon. Intreaga propietate este supravegheata video si este dotata cu sistem de alarma conectat la dispecerat. Imobilul se afla in cartierul Brazda lui Novac, in apropierea Facultatii Spiru Haret. Casa si celelalte facilitati sunt perfect functionale cu un aspect impecabil ce pot asigura locuirea imediata fara nici un fel de alte interventii.
600.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 170 mp, suprafata teren 450 mp, an constructie 2019
Art Imobiliare- Spre vanzare vila din caramida, stadiul-la rosu,situata la Capsunarie (Strada Smochinilor). Casa are o suprafata de 85 mp pe nivel, rezultand 170 Impartirea este urmatoarea: -parter-living, camera, bucatarie , baie ; -etaj - 3 camere, hol si 2 bai. Suprafata terenului este de 450 mp, cu o deschidere de 12 ml. Utilitati ferme- apa de la retea, curent. La aceasta faza a constructiei, pretul solicitat este de 89900 euro, negociabil.Cu un avans, se pot continua lucrarile, in functie de dorintele dumneavoastra. In stanga terenului mai sunt 2 parcele cu aceeasi suprafata care se pot vinde impreuna sau separat, la 100 euro/mp.
89.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 255 mp, suprafata teren 210 mp, an constructie 2021
Ansamblul rezidential cu circuit inchis se afla intr-o zona linistita a orasului, in imediata vecinatate a Parcului Nicolae Romanescu, aproape de Centrul Multifunctional care gazduieste Primaria Municipiului Craiova, avand acces facil la transport, magazine (Lidl, Profi), baze sportive si alte obiective de interes. Proiectul dezvolta 17 locuinte individuale tip vila, cu regim de inaltime P+2, cu un design unic ce maximizeaza spatiul interior si ofera perspective unice asupra conceptului de locuire, adresandu-se atat familiilor mai mici cat si celor cu un numar mai mare de membri, suprafata utila a fiecarei vile fiind de peste 225 mp utili. Locuintele sunt proiectate smart pentru a fi eficiente energetic, beneficiaza de o compartimentare optima ce ofera spatii interioare generoase, terase si balcoane cu suprafete foarte mari, o panorama deosebita asupra zonelor de locuinte din jur, curte proprie, garaj acoperit si alte doua locuri de parcare individuale, spatii verzi, locuri de parcare pentru vizitatori, loc de joaca, precum si solutii de amenajare interioara cu materiale de calitate si preturi preferentiale la o larga varietate de finisaje. Sistemul constructiv este in cadre din beton armat, zidaria exterioara si compartimentarea interioara fiind executata din caramida tip Porotherm, cu termoizolatie exterioara. Peretii dintre locuinte sunt dubli, cu rost de dilatare si termoizolatie. Tamplaria este din PVC cu geam tripan, locuintele avand incalzire in pardoseala cu temperaturi reglabile individual pe fiecare zona. Finisajele interioare sunt premium si se pot alege din gama pusa la dispozitie sau se pot achizitioana preferential in functie de dorintele clientului. Constructia Ansambului va incepe in Ianuarie 2022 si data finalizarii este de un an si maxim jumatate. Pretul afisat este fara TVA.
207.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 145 mp, suprafata teren 443 mp, an constructie 2021
Vila arhitectura contemporana situata in zona Damila-Selgros, la aprox. 100 ml de strada asflaltata, cartier in plina dezvoltare.Proprietatea este formata din teren in suprafata de 443 mp si constructia P+E cu suprafata construita de 85 mp. Compartimentarea interioara : Parter-camera de zi,bucatie, Wc si camera tehnica. Etaj:2 dormitoare, baie si dormitor matrimonial cu dressing. La parter dispune de o terasa cu acces din bucatarie iar la etaj de un balcon. Sistemul constructiv este din BCA Elpreco, acoperis Wetterbest, izolatie polistiren 10 cm,sistem de incalzire in pardoseala parter, tavane izolate cu vata minerala si rigipis. Utilitati:apa-retea, energie electrica si canalizare-fosa septica. Casa se vinde finisata interior- exterior , gard si curte amenajata. Pentru mai multe detalii si stabiliarea unei vizionari sunati la 0749330250.
145.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 65 mp, suprafata teren 700 mp, an constructie 1978
Art Imobiliare- Spre vanzare casa din caramida , construita in anii 70, situata in satul Soparlita, judetul Olt, la 20 de km de Bals. Casa este structural, bine, fara fisuri, are o suprafata de aproximativ 65 mp, si este compusa din 2 holuri, 3 camere semidecomandate, bucatarie si debara. Wc -ul este in curte. Din ce am constatat, se poate construi o baie in locul debaralei, e loc suficient acolo, insa poate ca ar trebui mutata bucataria, accesul in debara facandu-se din aceasta. Podeaua din camere este din lemn si nu necesita inlocuire.In rest, gresie., in interior. In exterior, gresia este deteriorata si trebuie inlocuita. Terenul are o suprafata de 700 mp, cu o deschidere de 25 ml. Utilitati= curent si apa de la retea. Incalzirea se face prin sobe de teracota.
26.000 EUR
Soparlita, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 127 mp, suprafata teren 3.820 mp, an constructie 1992
Imobil situat in partea limitrofa a Craiovei in com. Breasta, sat Crovna. Pe terenul in suprafata de 3820 mp sunt 2 proprietati(doua case), construite cu caramida in anul 1992, avand o amprenta la sol in suprafata de 75 mp, respectiv 52 mp. Casele au cate doua camere cu beci. Deschiderea la strada principala este generoasa, de 30 ml, existand posibilitatea construirii unui imobil generos. Ca si utilitati, exista curent electric si put forat.
50.000 EUR
Breasta, Dolj
vanzare
Casa , 2 camere, 1 baie, decomandat, 60 mp, suprafata teren 400 mp, an constructie 1926
Casa situata in Mun. Calafat, in zona centrala, pe strada Gheorghe Doja, langa CEC Bank. Casa este compusa din demisol si parter, avand 2 camere si baie la parter, iar la demisol, bucataria si pivnita. Suprafata terenului este de 400 mp, cu deschiderea de 10 ml la strada Ghe. Doja. Suprafata utila a casei este de 60 mp, cu amprenta pe 50 mp. Proprietatea beneficiaza de canalizare, apa curenta, sobe pe lemne, instalatie electrica refacuta.
70.000 EUR
Calafat, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 39 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova