tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>16 pagini | 311 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 60 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, semimobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 55 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandate , mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, centrala termica, apometre si aer condiționat. Apartamentul va fi valabil începând cu data de 1 noiembrie 2019! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, televizor si masina de spălat. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si repartitoare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj parter, 55 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 6, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat, televizor, cablu tv si internet. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica,  apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase si televizor(cablu tv si wi-fi). Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre, aer conditionat si centrala termica. Apartamentul este disponibil incepand cu 1 Octombrie 2019! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
550 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 3 camere, etaj 1, 70 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, rulouri exterioare, parchet, usa metalica, apometre si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
490 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj parter, 75 mp
88.900 EUR neg
Bucuresti
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 7, 48 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat modern si utilat cu aragaz, frigider, masina de spălat vase, cuptor cu microunde, cuptor electric si televizore in fiecare incapere. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si doua aparate de aer conditionat. Apartamentul este disponibil incepand cu 1 noiembrie 2019! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
325 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , 2 camere, etaj parter, 56 mp
Apartament cu 2 camere decomandate situat in cart. 1 Mai,zona Pelendava,scoala 36,mobilat modern,situat la parter,utilat in totalitate
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1
Proprietar, inchiriez apartament cu 3 camere, foarte curat, complet mobilat si dotat, ideal pentru un reprezentant firma. Apartamentul este situat ultracentral, zona Teatrul National
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 2, 85 mp
Inchiriere apartament 3 camere, ultracentral, Bd. Natiunile Unite, stradal, (Piata Natiunile Unite - intersectie Calea Victoriei cu Splaiul Independentei), bloc 1995, etaj 2/7, sup.85 mp, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane stradale (inchise termopan), mobilat clasic / elegant, dotari (frigider, aragaz, masina spalat, tv, a/c etc.), vedere mixta, intrare stradala, g+f+p+t, interfon, lift, scara monitorizare video, liber
600 EUR
Bucuresti
<<<12345678910>>>16 pagini | 311 anunturi