tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>15 pagini | 295 anunturi
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 9, 70 mp
Vind 3 camere semidecomandat,B-dul.Nicolae Titulescu,Gradina Botanica I-uri,etaj.9/10 cu lift,70 mp,2 balcoane ,bilateral,teava de gaze la usa,conducta de apa separata, termopan ,gresie,faianta,parchet,mobilat,pret.73.000 Euro negociabil.
73.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 7, 80 mp
Inchiriez apartament 3 camere decomandat,2 bai,etaj.7 cu lift modern,centrala,AC,terasa,mobilat si utilat modern,curat,liber,perioada lunga,cu contract,pret.400 Euro chiria lunar si 400 Euro garantie.
400 EUR
craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , 1 camera, etaj demisol, 20 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 1 camera situat central, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o masoara o suprafata utila de 20 mp si este compus din camera cu canapea extensibila si un pat incorporat in mobilier, bucataria este amenajata in cadrul camerei complet utilata si baie cu cabina de dus. Apartamentul este amenajat la demisol, dar dispune de geam pentru lumina naturala si aerisire, acces din curte. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu frigider, plita, televizor, aer conditionat, masina de spalat, etc. In pretul de inchiriere este inclus plata utilitatilor: incalzire, energie electrica, apa. Apartamentul este situat in zona strazii Primariei, la 3 minute de Bulevardul Decebal, magazine, mijloace de transport in comun, etc. Apartamentul se inchiriaza si pe o perioada de 2 luni, in care pretul de inchiriere este de 150 euro/luna, cheltuieli incluse. Pret de inchiriere propus de proprietar: 280 euro/luna.
150 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , 3 camere, 65 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 2 camere in zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul are suprafata utila de 65 mp si este compus din 2 camere, bucatarie cu locul de luat masa si o baie. Apartamentul este foarte spatios si luminos. Dispune de mobilier, instalatii electrice si sanitare noi, electrocasnice de calitate superioara si mobilier ultramodern. Are in vecinatate mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, iar centrul orasului se afla la 5 minute. Apartamentul se inchiriaza si pe o perioada de 2 luni, in care pretul de inchiriere este de 175 euro/luna. Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna.
175 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , 3 camere, 65 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere in zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul are suprafata utila de 65 mp si este compus din living impreuna cu bucataria si locul de luat masa, 2 dormitoare si baie. Apartamentul este foarte spatios si luminos. Dispune de mobilier, instalatii electrice si sanitare noi, electrocasnice de calitate superioara si mobilier ultramodern. Are in vecinatate mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, iar centrul orasului se afla la 5 minute. Apartamentul se inchiriaza si pe o perioada de 2 luni, in care pretul de inchiriere este de 220 euro/luna. Pret de inchiriere propus de proprietar: 600 euro/luna.
220 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, 80 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 2 camere in zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul are suprafata utila de 80 mp si este compus din living, bucatarie cu locul de luat masa, 2 dormitoare, 2 bai. Apartamentul este foarte spatios si luminos. Dispune de mobilier, instalatii electrice si sanitare noi, electrocasnice de calitate superioara si mobilier ultramodern. Are in vecinatate mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, iar centrul orasului se afla la 5 minute. Apartamentul se inchiriaza si pe o perioada de 2 luni, in care pretul de inchiriere este de 220 euro/luna. Pret de inchiriere propus de proprietar: 600 euro/luna
220 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , 2 camere, 80 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere in zona centrala, Oradea, Bihor. Intreg apartamentul este gandit si amenajat in stil minimalist, cu elemente de mobilier. Apartamentul are suprafata utila de 80 mp si este compus din living, bucatarie cu locul de luat masa, 2 dormitoare, 2 bai si hol. Apartamentul este foarte spatios si luminos. Dispune de mobilier, instalatii electrice si sanitare noi, electrocasnice de calitate superioara si mobilier ultramodern. Are in vecinatate mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, iar centrul orasului se afla la 5 minute. Apartamentul se inchiriaza si pe o perioada de 2 luni, in care pretul de inchiriere este de 220 euro/luna. Pret de inchiriere propus de proprietar: 600 euro/luna.
220 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 118 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere in zona Oncea, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 3 al unui bloc cu 3 etaje si masoara o suprafata de 141 mp construiti, dintre care 118 mp utili. Acesta este compus dintr-un living foarte spatios open space cu bucatarie si locul de luat masa, doua dormitoare decomandate, o debara, o baie cu cada si dus, si o terasa de 30 mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu masina de spalat, plita pe inductie, hota, frigider, aer conditionat, cuptor electric, etc. Apartamentul dispune de loc de parcare subteran, acces automatizat cu telecomanda. Acces lift, iar incalzirea apartamentului este asigurata de centrala proprie automatizata pe peleti a blocului, avantaj fiind costurile foarte mici. Curte privata, amenajata cu loc de joaca pentru copii. Apartamentul se afla in zona Episcopia, la 5 minute de zona Rogerius si la mica distanta de Parcul industrial III. Pret de inchiriere propus de proprietar: 550 euro, negociabil.
550 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 57 mp
Oferim spre vanzare apartament cu 2 camere dec zona Amaradia modern , finisaje deosebite- Balcon inchis
67.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 55 mp
oferim spre vanzare apartament cu 3 camere zona craiovita cu balcon inchis , curat -- spatios
52.500 EUR neg
CRAIOIVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 60 mp
Art Imobiliare- Spre inchjrjere apartament de 2 camere decomandate, situat in imobil nou prevazut cu lift, etaj intermediar. Locuinta este partial mobilata , cu bucatarie si baie utilate complet, cu dormitor echipat cu pat si sifonier. Exista centrala termica de apartament.
280 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 571.990 mp
Art Imobiliare- Am adaptat pretul , de la 62000 euro, la 59900. Spre vanzare apartament de 2 camere decomandate, situat in bloc turn edificat dupa 1990, etajul 3/8, dinspre OMW spre depoul de tramvaie, pe dreapta. Locuinta are o suprafata utla de 55 mp si un balcon de 2.7 mp, Exista usa masiva din lemn,la intare, usi interio schimbate,, gresie , faianta , parchet, tamplarie pvc cu geam termopan. Mobila este inclusa in pret, fara electrocasnice.Teava de gaze este la usa, in cazul in care doriti montarea unei centrale termiice de apartament. Investitii ulterioare ar trebui doar in hol si baie, altfel apartamentul nu are necesita.
59.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
<<<12345678910>>>15 pagini | 295 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.