tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
inchiriat
Spatiu industrial
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre inchiriere hala noua situata in Parcul Industrial, Oradea, Bihor. Suprafata halei este de 1300 mp si are o inaltime de 6 m. Hala este constructie noua din panouri sandwich pe structura metalica. Puterea de curent este de 400 kW si dispune de post de tranformare propriu. Hala are acces TIR, platforma betonata, 2 porti de incarcare/descarcare, pardoseala elicopterizata, curent trifazic, apa si fosa septica. Exista posibilitatea de inchiriere spatii de birouri si grupuri sanitare intr-o cladire de birouri sau amenajarea in cadrul halei in functie de preferinte. Hala dispune de locuri de parcare, paza, supraveghere video, echipament anti-incendiu cu sprinklere, etc. Hala este pretabila pentru productie, depozitare, logistica si este situata in zona Parcului Industrial III la 3 min de Calea Borsului. Pret de inchiriere propus de proprietar: 3 euro/mp + TVA.
3 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere hala industriala situata la 60 km de Oradea, Bihor. Complexul de cladiri a fost construit in anul 1980 din caramida, beton, acoperis tip terasa cu cadre metalice. Terenul masoara o suprafata de 24.400 mp, intreaga proprietate fiind betonata. Suprafata desfasurata a tuturor corpurilor de cladire masoara 15.000 mp si este structurata astfel: - hala de tip parter + etaj in suprafata de 10.931 mp; - cladire de birouri cu acces din hala de tipul parter + 3 etaje care cuprinde: spatii de birouri, grupuri sanitare, vestiare, sala de mese in suprafata de 2536 mp; - hala in suprafata de 773 mp; - magazie in suprafata de 157 mp; - rezervor apa; - ateliere. Inaltimea halei masoara 9,5 m, structura de beton cu o rezistenta de 10 tone. Exista 2 lifturi industriale fabricate pentru industria grea care fac accesul la etaj. Hala dispune de porti de incarcare si acces TIR. Exista functional un transformator de curent cu o putere de 1000 kW, dar puterea instalata este de 5000 kW. Rezistenta podelei de la spatiu de productie de la etaj suporta o greutate de 1000 de tone. In curte exista un rezervor de apa pentru autorizarea ISU, acces direct la calea ferata. Incalzirea se face cu apa geotermala, foraj de apa la 200 m adancime, canalizare industriala de la oras. La o distanta de 400 m exista terminalul de gaz. Complexul este situat in zona industriala la 60 km de Oradea, pe soseaua ce face legatura Deva-Bucuresti. Intreaga proprietate este potrivita pentru productie, inclusiv utilaje grele, centru logistic, depozitare, centru distributie. Intreaga proprietate este imprejmuita. Datorita pozitiei strategice, acces cale ferata, forta de munca existenta in zona, puterea de curent foarte mare reprezinta o oportunitate pentru un investitor venit atat din Romania cat si din strainatate. Pret de inchiriere propus de proprietar: 1 euro/mp.
15.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre vanzare hala industriala situata la 60 km de Oradea, Bihor. Complexul de cladiri a fost construit in anul 1980 din caramida, beton, acoperis tip terasa cu cadre metalice. Terenul masoara o suprafata de 24.400 mp, intreaga proprietate fiind betonata. Suprafata desfasurata a tuturor corpurilor de cladire masoara 15.000 mp si este structurata astfel: - hala de tip parter + etaj in suprafata de 10.931 mp; - cladire de birouri cu acces din hala de tipul parter + 3 etaje care cuprinde: spatii de birouri, grupuri sanitare, vestiare, sala de mese in suprafata de 2536 mp; - hala in suprafata de 773 mp; - magazie in suprafata de 157 mp; - rezervor apa; - ateliere. Inaltimea halei masoara 9,5 m, structura de beton cu o rezistenta de 10 tone. Exista 2 lifturi industriale fabricate pentru industria grea care fac accesul la etaj. Hala dispune de porti de incarcare si acces TIR. Exista functional un transformator de curent cu o putere de 1000 kW, dar puterea instalata este de 5000 kW. Rezistenta podelei de la spatiu de productie de la etaj suporta o greutate de 1000 de tone. In curte exista un rezervor de apa pentru autorizarea ISU, acces direct la calea ferata. Incalzirea se face cu apa geotermala, foraj de apa la 200 m adancime, canalizare industriala de la oras. La o distanta de 400 m exista terminalul de gaz. Complexul este situat in zona industriala la 60 km de Oradea, pe soseaua ce face legatura Deva-Bucuresti. Intreaga proprietate este potrivita pentru productie, inclusiv utilaje grele, centru logistic, depozitare, centru distributie. Intreaga proprietate este imprejmuita. Datorita pozitiei strategice, acces cale ferata, forta de munca existenta in zona, puterea de curent foarte mare reprezinta o oportunitate pentru un investitor venit atat din Romania cat si din strainatate. Pret de vanzare propus de proprietar: 1 500 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
1.500.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu industrial
Hala / depozit cu inaltime 6m, spatiu de productie incalzit + etaj birouri mobilate si cu toata infrastructura IT si voce/date, sala de conferinte. Spatiul are toate facilitatile (apa, canalizare, grupuri sanitare la fiecare etaj gaze, centrala termica, instalatii de aer conditionat inverter, 380V, acces TIR, curte inchisa cu locuri de parcare, sistem de alarma)
2.990 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere hala industriala noua, zona industriala, Oradea, Bihor. Hala va fi amenajata in functie de tipul de activitate si cerintele viitorului chirias. Hala este situata pe un teren de 10000 mp, imprejmuit cu gard de beton. Suprafata utila a spatiului este de 3480 mp, cu o lungime de 80 ml si latime de 50 ml, cu un spatiu de birouri de 483 mp. Hala va dispune de 7 rampe de incarcare/descarcare si va fi construita din panouri sandwich pe stalpi de beton. Inaltimea halei este de 9 m dar se poate ajusta in functie de preferinte. Proprietatea va dispune de transformator, astfel va dispune de o putere de curent mare, in functie de necesitate. Hala va dispune de toate autorizatiile de functionare, autorizatie ISU, hidranti, lumina naturala, sprinklere, podea elicopterizata, in functie de greutatea care necesita a fi suportata, acces TIR, locuri de parcare, depozitare, acces din drum asfaltat. Hala poate fi amenajata cum se doreste chiriasul, iar termenul de executie este de 8 luni. Aceasta proprietate este pretabila pentru activitati de productie, depozitare, alimentatie publica, firma de logistica, industria auto, etc. Hala este situata in zona industriala a orasului la 5 minute de Calea Borsului, la 5 km de Vama Bors. Pret de inchiriere propus de proprietar: 5,7 euro/mp, negociabil.
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu industrial
Spatiu productie, depozitare, situat in imediata apropiere a Municipiului Craiova, in zona Facai-Malu Mare, compus din cladirea principala cu o structura din beton avand regim de inaltime P+1 partial si o suprafata construita de 850 mp, magazie in suprafata construita de 154 mp si cabina poarta. Terenul are o suprafata de 3572 mp.Accesul se face din DN 55 Craiova-Bechet. Pretul este fara TVA.
189.000 EUR
Facai, Dolj
inchiriat
Spatiu industrial
Showroom si birouri: Constructie din structura metalica compusa din parter si etaj , are o suprafata desfasurata de 1104mp, amprenta 605 mp. 4euro/mp+ TVA Hala depozitare: Constructie din structura metalica,295 mp. 3 euro/mp+TVA Hala depozitare: Constructie din structura metalica, 378mp, din care 36 mp birouri si anexe. 3 euro/mp+TVA Apa curenta din puf forat, incalzire cu centrala pe lemne, racordat la reteaua electrica ( 380V / 220 V , P= 100kVA) Suprafata teren 4958mp, iesire DN 65. Tel:0762.307.962 Apa curenta din puf forat, incalzire cu centrala pe lemne, racordat la reteaua electrica ( 380V / 220 V , P= 100kVA) Suprafata teren 4958mp, iesire DN 65. Tel:0762.307.962
3 EUR
Craiova, Dolj