tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
inchiriat
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere hala industriala situata la 60 km de Oradea, Bihor. Complexul de cladiri a fost construit in anul 1980 din caramida, beton, acoperis tip terasa cu cadre metalice. Terenul masoara o suprafata de 24.400 mp, intreaga proprietate fiind betonata. Suprafata desfasurata a tuturor corpurilor de cladire masoara 15.000 mp si este structurata astfel: - hala de tip parter + etaj in suprafata de 10.931 mp; - cladire de birouri cu acces din hala de tipul parter + 3 etaje care cuprinde: spatii de birouri, grupuri sanitare, vestiare, sala de mese in suprafata de 2536 mp; - hala in suprafata de 773 mp; - magazie in suprafata de 157 mp; - rezervor apa; - ateliere. Inaltimea halei masoara 9,5 m, structura de beton cu o rezistenta de 10 tone. Exista 2 lifturi industriale fabricate pentru industria grea care fac accesul la etaj. Hala dispune de porti de incarcare si acces TIR. Exista functional un transformator de curent cu o putere de 1000 kW, dar puterea instalata este de 5000 kW. Rezistenta podelei de la spatiu de productie de la etaj suporta o greutate de 1000 de tone. In curte exista un rezervor de apa pentru autorizarea ISU, acces direct la calea ferata. Incalzirea se face cu apa geotermala, foraj de apa la 200 m adancime, canalizare industriala de la oras. La o distanta de 400 m exista terminalul de gaz. Complexul este situat in zona industriala la 60 km de Oradea, pe soseaua ce face legatura Deva-Bucuresti. Intreaga proprietate este potrivita pentru productie, inclusiv utilaje grele, centru logistic, depozitare, centru distributie. Intreaga proprietate este imprejmuita. Datorita pozitiei strategice, acces cale ferata, forta de munca existenta in zona, puterea de curent foarte mare reprezinta o oportunitate pentru un investitor venit atat din Romania cat si din strainatate. Pret de inchiriere propus de proprietar: 1 euro/mp.
15.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre vanzare hala industriala situata la 60 km de Oradea, Bihor. Complexul de cladiri a fost construit in anul 1980 din caramida, beton, acoperis tip terasa cu cadre metalice. Terenul masoara o suprafata de 24.400 mp, intreaga proprietate fiind betonata. Suprafata desfasurata a tuturor corpurilor de cladire masoara 15.000 mp si este structurata astfel: - hala de tip parter + etaj in suprafata de 10.931 mp; - cladire de birouri cu acces din hala de tipul parter + 3 etaje care cuprinde: spatii de birouri, grupuri sanitare, vestiare, sala de mese in suprafata de 2536 mp; - hala in suprafata de 773 mp; - magazie in suprafata de 157 mp; - rezervor apa; - ateliere. Inaltimea halei masoara 9,5 m, structura de beton cu o rezistenta de 10 tone. Exista 2 lifturi industriale fabricate pentru industria grea care fac accesul la etaj. Hala dispune de porti de incarcare si acces TIR. Exista functional un transformator de curent cu o putere de 1000 kW, dar puterea instalata este de 5000 kW. Rezistenta podelei de la spatiu de productie de la etaj suporta o greutate de 1000 de tone. In curte exista un rezervor de apa pentru autorizarea ISU, acces direct la calea ferata. Incalzirea se face cu apa geotermala, foraj de apa la 200 m adancime, canalizare industriala de la oras. La o distanta de 400 m exista terminalul de gaz. Complexul este situat in zona industriala la 60 km de Oradea, pe soseaua ce face legatura Deva-Bucuresti. Intreaga proprietate este potrivita pentru productie, inclusiv utilaje grele, centru logistic, depozitare, centru distributie. Intreaga proprietate este imprejmuita. Datorita pozitiei strategice, acces cale ferata, forta de munca existenta in zona, puterea de curent foarte mare reprezinta o oportunitate pentru un investitor venit atat din Romania cat si din strainatate. Pret de vanzare propus de proprietar: 1 500 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
1.500.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere hala pentru productie sau depozitre situata in Alesd, Bihor, Romania. Hala a fost construita in anul 1975 pe structura de beton. Hala are suprafata construita de 935 mp si suprafata utila 820 mp. Hala are inaltimea de 5 metri. Poarta de incarcare/descarcare are inaltimea de 2,5 m. Hala are apa de la retea, fosa septica si curent trifazic. Suprafata totala a terenului este 2800 mp. Curtea are acces tir. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 700 euro/luna+TVA. Pret vechi de inchiriere propus de proprietar: 800 euro/luna+TVA.
700 EUR
Alesd, Bihor
inchiriat
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu de productie/depozitare situat in Sanmartin, Bihor. Suprafata utila a spatiului este 50 mp. Spatiul este compus din 2 incaperi pentru productie/depozitare cu intrari separate, dar care se pot uni si un spatiu pentru birou. Spatiul dispune de curent trifazic si apa. Acesta dispune de locuri de parcare si este situat in apropiere de soseaua principala. Spatiul este pretabil pentru un mic atelier de reparatii, productie usoara, vopsitorie, etc. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 190 euro/luna, negociabil. Pret de inchiriere propus de proprietar: 220 euro/luna, usor negociabil.
190 EUR neg
Sanmartin, Bihor
vanzare
Spatiu industrial
Spatiu productie, depozitare, situat in imediata apropiere a Municipiului Craiova, in zona Facai-Malu Mare, compus din cladirea principala cu o structura din beton avand regim de inaltime P+1 partial si o suprafata construita de 850 mp, magazie in suprafata construita de 154 mp si cabina poarta. Terenul are o suprafata de 3572 mp.Accesul se face din DN 55 Craiova-Bechet. Pretul este fara TVA.
189.000 EUR
Facai, Dolj
inchiriat
Spatiu industrial
Showroom si birouri: Constructie din structura metalica compusa din parter si etaj , are o suprafata desfasurata de 1104mp, amprenta 605 mp. 4euro/mp+ TVA Hala depozitare: Constructie din structura metalica,295 mp. 3 euro/mp+TVA Hala depozitare: Constructie din structura metalica, 378mp, din care 36 mp birouri si anexe. 3 euro/mp+TVA Apa curenta din puf forat, incalzire cu centrala pe lemne, racordat la reteaua electrica ( 380V / 220 V , P= 100kVA) Suprafata teren 4958mp, iesire DN 65. Tel:0762.307.962 Apa curenta din puf forat, incalzire cu centrala pe lemne, racordat la reteaua electrica ( 380V / 220 V , P= 100kVA) Suprafata teren 4958mp, iesire DN 65. Tel:0762.307.962
3 EUR
Craiova, Dolj

Cum Sa Gasesti Spatii Industriale Craiova Perfecte Pentru A Investii!

Cum Sa Gasesti Spatiul Industrial Perfect

In lumea afacerilor imobiliare spatiile indstriale ocupa un loc aparte in portofoliile tuturor investitorilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca pentru a gasi spatiul industrial optim este nevoie de multa cercetare si de intelegerea aprofundata a tendintelor pietii. Spatiile industriale sunt constructii special proiectate pentru a fi folosite in scopul dezvoltarii afacerilor mari. Orice companie care doreste sa fie un competitor serios pe orice piata va avea nevoie de o investitie in spatii industriale Craiova pentru a-si organiza in acestea liniile de productie, centrele de cercetare si dezvoltare si toate celelalte componente ale afacerii sale. Astfel de spatii sunt mereu la mare cautare si de aceea sunt o investitie de cele mai multe ori sigura pentru oricine reuseste sa le gaseasca si sa le valorifice. Odata cu extinderea tot mai mare a oraselor spre zone inainte aflate in afara lor noi si noi oportunitati de creare de spatii industriale apar, astfel alimentandu-se o cerere continua de noi spatii de productie si distributie.

Ce Sunt aceelea Spatii Industriale Craiova?

Ce Sunt Spatiile Industriale

Poate pentru multi sintagma de spatii industriale Craiova evoca amintiri despre sectii de productie din fostii mamuti industriali de alta data. Nu este neaparat o imagine gresita. Spatiile industriale pot fi orice de la topitoria unei fabric de utilaje grele pana la camerele igienizate in care se testeaza aerodinamica unor componente pentru masini sau avioane. Spatiile industriale pot fi conventionale, avand structure masive de beton armat, proiectate sa sustina instalatii de transport suspendate, sau pot fi neconventionale, ridicate foarte repede din material modern, ultrausoare, sub forma de panouri care se imbina ca piesele unui joc de puzzle. Marele avantaj la spatiile industriale moderne este ca acestea pot fi compartimentate oricum doreste clientul, configurarea acestora putandu-se schimba in functie de nevoile acestuia. Oricum ar fi, spatiile industriale sunt piese grele in portofoliile investitorilor in Craiova imobiliare, deoarece acestia au inteles ca gasirea spatiului potrivit pentru clientul potrivit nu este o treaba usor de facut.

Spatiile industriale se pot gasi peste tot in tara. O simpla cautare sub forma spatii industriale Craiova returneaza o serie de rezultate atat din partea unor proprietari particulari cat si din partea unor agentii de imobiliare sau firme de investitii. Aceste spatii sunt atat de cautate deoarece ele reprezinta mecanismul prin care o companie se poate dezvolta si prin care poate deveni un jucator serios pe piata. De-a lungul timpului astfel de spatii au fost create, folosite si mai apoi abandonate prin mai toate orasele tarii. De aceea si in ziua de azi se mai pot gasi ramasitele unor astfel de incinte in interiorul oraselor, desi in cele mai multe cazuri platformele industriale au fost mutate in afara acestora. Astfel de locatii sunt uneori greu de valorificat de catre investitori deoarece exista problema structurilor deja existente sau a aprobarilor necesare din partea autorutatilor. Cu toate acestea investitorii incearca sa obtina cat mai multe astfel de spatii.

In cazul unor spatii industriale abandonate, dar care se afla in zone intravilane, terenul de sub acestea devine foarte cautat. Astfel de spatii fusesera proiectate sa ocupe suprafete mari de teren, uneori lasand loc in jurul cladirilor principale in cazul unor extinderi sau construindu-se altfel de spatii pentru service conexe. De aceea, terenuri de vanzare obtinute in urma curatarii unor foste astfel de zone vor fi mereu cotate foarte bine si vor fi mereu cautate de cei interesati sa dezvolte diverse proiecte imobiliare cum ar fi ansamblurile rezidentiale sau cladirile de birouri. Un aspect important de retinut in cazul spatiilor industriale vechi este ca de obicei acestea au in jurul lor zone rezidentiale, acest lucru ajutand la o mai mare accesibilitate a oamenilor din zona. In unele orase exista chiar parcuri sau alte spatii de petrecere a timpului liber organizate pe terenul unor foste spatii industriale.

Cum Se Alege Spatiul Industrial Ideal

Cum Se Alege Spatiul Industrial Ideal

In momentul in care o companie ia decizia de extindere prin achizitionarea unor spatii industriale aceasta ar trebui in primul rand sa inceapa o etapa de cercetare foarte atenta. Cum spatiile industriale se gasesc astazi predominant in afara oraselor, in asa numitele platform industriale, orice companie ar trebui sa stie care sunt optiunile ei in acest caz. Exista orase care au chiar doua sau mai multe zone industriale si care concentreaza foarte multa forta de munca si resurse in acele zone. Un prim lucru de avut in vedere pentru o firma care ar dori sa se alature altora pe o platform industriala ar trebui sa fie accesibilitatea angajatilor sai. Multe companii pun la dispozitia angajatilor curse special pentru a-i duce si aduce la si de la locul de munca. Daca acest lucru s-ar putea dovedi ca fiind o investitie prea mare pentru o companie, exista si alte solutii precum decontarea partiala a drumurilor sau alte bonificatii pentru inlocuirea acesteia.

Pentru a decongenstiona orasul de fabrici masive s-a luat decizia mutarii acestor spatii de productie in afara oraselor si gruparea lor in zone numite platforme industriale. Spatiile pe platformele industriale sunt de mai multe feluri. In functie de nevoile clientului, un dezvoltator de astfel de spatii industriale poate concepe si construi spatii special destinate unui client anume. Singura conditie pentru astfel de modificari este existenta terenului. De aceea anunturi pentru terenuri de vanzare devin foarte importante in momentul in care se decide infiintarea unei noi platforme industriale sau extinderea uneia deja existente. terenuri de vanzare Craiova in zona platformelor industriale sunt de asemnea foarte cautate deoarece pot fi o investitie buna si cu riscuri relative minime. Orasele mici din vecinatatea unora mai mari pot beneficia de pe urma unor astfel de anunturi pentru terenuri de vanzare in scopul crearii de punti intre zonele industriale deja existente si aflate in dezvoltare si forta de munca din localitate.

Orice spatiu industrial trebuie sa indeplineasca, pe langa rigorile fiecarui client in parte, o serie de criterii general valabile pentru a fi atractive pentru potentiali client. In primul rand ar trebui sa existe posibilitatea accesului auto. Nimeni nu-si va dori un spatiu la care nu poate ajunge sau la care vor ajunge foarte greu angajatii. In perspectiva dezvoltarii unei afaceri trebuie avut in vedere usurinta cu care angajatii, furnizorii, partenerii si clientii pot ajunge la spatiul industrial. Un alt criteriu important este racordarea la utilitati. Desi acest lucru depinde in mare parte de natura activitatilor care vor urma sa aibe loc in spatiul industrial nou cumparat, utilitati precum apa, curent, canalizare, gaze sunt indispensabile pentru a crea un spatiu de lucru optim pentru orice fel de activitate urmeaza a se desfasura. Extinderea unor astfel de retele poate dura destul de mult si poate implica costuri suplimentare din partea celor care opereaza pe o platform industrial. De aceea este de preferat ca astfel de detalii sa fie cunoscute inca din momentul cautarii spatiului.

Un aspect foarte important al tuturor spatiilor industriale este protectia. Aici este inclusa atat protectia personalului angajat cat si a spatiului propriu-zis. Din acest motiv majoritatea dezvoltatorilor care investesc in astfel de proiecte incearca sa vina cu solutii cat mai complete pentru a asigura clientilor lor nivelul de protectie pe care il cer. Acesta poate varia de la un simplu gard in jurul perimerului pana la sisteme sofisticate de supraveghere si alarmare in caz de incediu sau intrare prin efractie. Desigur, fiecare companie este libera sa isi doteze spatiile industriale dupa cum crede de cuviinta, insa majoritatea dezvoltatorilor vor oferi un pachet de soltuii de paza si protective pentru toate spatiile din portofoliul lor.

De Ce Sunt Importante Aceste Spatii Industriale Craiova?

De Ce Sunt Important Spatiile Industriale

Existenta spatiilor industriale, a numarului lor si a razei lor de extindere, pe langa orase esteun foarte bun indicator al gradului de industrializare a acelui oras, dar si un instrument util pentru a intelege capacitatea de absorbtie de forta de munca a companiilor care cumpara astfel de spatii. Mai pe scurt, cu cat exista mai multe spatii industriale Craiova, cu atat mai atractiva este o zona si cu atat mai mult este mai prospera. Aceste spatii ofera oportunitatea unor firme in plin proces de dezvoltare de a-si creste potentialul de productie si de distributie. De asemenea, ofera posibilitatea unor companii care deja si-au facut un nume pe piata sa isi mareasca capabilitatile. Intr-un cuvant, spatiile industriale sunt instrumente indispensabile unei oricarei ramuri a industriei, indiferent de marimea clientului.

In principiu este usoara gasirea si valorificarea unor spatii industriale, insa pentru a putea lua deciziile corecte, sfatul unui expert este cel mai recoamndat in momentul cautarii unor astfel de spatii. Expertii imobiliari pot intelege trendurile din piata si pot anticipa in ce zone se vor dezvolta astfel de spatii putandu-si indruma apoi clientii catre ele. Oricine poate incerca sa investeasca in astfel de spatii. Tot ce are de facut este sa urmareasca cu atentie anunturi imobiliare Craiova pentru terenuri de vanzare sau pentru spatii industriale gata construite sis a cumpere. Insa o astfel de investitie, desi poate parea lipsita de riscuri nu este. Piata imobiliara poate fi foarte schimbatoare. In situatii precum o criza financiara protofolii create din investitii cu un grad mare de risc se pot evapora peste noapte. De aceea, ca orice investitie, si aceasta trebuie tratata cu mare grija.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova