Inregistrare utilizatori particulari / agentii imobiliare / dezvoltatori imobiliari
Inca nu v-ati inregistrat la MuseImobiliare.ro?
Daca sunteti Particular click-ati aici!
Daca sunteti Agentie imobiliara click-ati aici!
Daca sunteti Dezvoltator imobiliar click-ati aici!
Oferta promotionala MuseImobiliare.ro
Serviciile MuseImobiliare.ro se adreseaza particularilor, persoanelor juridice fara activitate imobiliara, agentiilor imobiliare sau dezvoltatorilor imobiliari.
Utilizarea serviciilor MuseImobiliare.ro se face pe baza documentului "Termeni legali si conditii de utilizare a serviciilor MuseImobiliare.ro" cu care utilizatorul este de acord la inscriere.
Oferta promotionala MuseImobiliare.ro
•••

Contul de utilizator particular (persoana privata sau persoana juridica fara activitate imobiliara) este GRATUIT. Dupa inregistrare contul trebuie activat pe baza instructiunilor primite intr-un e-mail de confirmare. Contul ofera posibilitatea de introducere a cinci oferte de vanzare si a cinci de inchiriere cu o valabilitate de 30 de zile, posibilitatea de a introduce cate o imagine pentru fiecare oferta, de administrare a ofertelor, de a fi contactat de catre utilizatorii MuseImobiliare.ro.

 Inregistrare particulari
•••

Agentiile imobiliare se pot abona si utiliza GRATUIT serviciile Muse Imobiliare.
Atentie! Dupa inregistrare, contul de agentie imobiliara este activ doar dupa aprobarea administratorului site-ului Muse Imobiliare!
Serviciile MuseImobiliare.ro ofera agentiilor imobiliare posibilitatea de a introduce un numar nelimitat de oferte de vanzare si de inchiriere cu o valabilitate de 60 de zile, de administrare a ofertelor, de gestionare a "Ofertelor favorite", de a fi contactat de catre utilizatorii Muse Imobiliare, posibilitatea de a introduce la fiecare oferta un numar de 5 imagini, un cont de e-mail de forma numeAgentie@museimobiliare.ro, aparitia in "Catalogul agentiilor imobiliare Muse Imobiliare" cu logo, site standard care contine datele de contact ale agentiei, logo-ul, doua imagini, ofertele agentiei impartite pe categorii, formular de contact al agentiei si formular de contact pentru fiecare oferta.
 Inregistrare agentie imobiliara
•••

Dezvoltatorii imobiliari se pot abona si utiliza GRATUIT serviciile Muse Imobiliare.
Atentie! Dupa inregistrare, contul de dezvoltator imobiliar este activ doar dupa aprobarea administratorului site-ului Muse Imobiliare!
Serviciile MuseImobiliare.ro ofera dezvoltatorilor imobiliari posibilitatea de a introduce un numar nelimitat de oferte de vanzare si de inchiriere cu o valabilitate de 60 de zile, de administrare a ofertelor, de gestionare a "Ofertelor favorite", de a fi contactat de catre utilizatorii Muse Imobiliare, posibilitatea de a introduce la fiecare oferta un numar de 5 imagini, un cont de e-mail de forma numeDezvoltator@museimobiliare.ro, aparitia in "Catalogul dezvoltatorilor imobiliari Muse Imobiliare" cu logo, site standard care contine datele de contact ale dezvoltatorului, logo-ul, doua imagini, ofertele dezvoltatorului impartite pe categorii, formular de contact al dezvoltatorului si formular de contact pentru fiecare oferta.
 Inregistrare dezvoltator imobiliar