tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 81 anunturi
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 30 m
Gaminvest propune spre vanzare teren intravilan in Cihei, Bihor. Terenul masoara o suprafata de 1717 mp si dispune de un front stradal de 30 ml. Terenul poate fi impartit in 2 loturi. Acesta dispune de apa, curent si canalizare, iar drumul este pietruit. Acesta este situat in zona de case, mijloace de transport in comun, 5 minute de Baile Felix. Pret de vanzare propus de proprietar: 25 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
42.925 EUR neg
Cihei, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil
Agentia imobiliara Gaminvest va propune spre vanzare teren intravilan in zona Colinelor, Oradea, Bihor. Terenul are o suprafata de aproximativ 2400 mp. Posibilitatea de impartire in doua parcele de 800, respectiv una de 600 mp. Terenul dispune de apa, curent, canalizare, iar incalzirea s-ar putea face fie pe gaz, fie de la termoficare. Exista certificat de urbanism si autorizatie de constructie. Terenul prezinta o inclinatie mica de aproximativ 3% si este situata intr-o zona linistita aflat la de 5 minute de Magazinul Crisul, Republicii, Spitalul Judetean. Pretul de vanzare propus de proprietar: 75 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
180.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 36 m
Gaminvest propune spre vanzare parcela de teren intravilan in Cordau, Bihor. Parcela masoara o suprafata de 2571 mp si are un front stradal de 36 ml. Accesul la parcela se face pe drum pietruit, dar exista un proiect de la primarie pentru asfaltare, iar curentul, apa si canalizarea este in fata parcelei. Terenul este pretabil atat pentru constructia de case cat si pentru case de vacanta, Baile Felix fiind la o distanta de 5 minute. Terenul este situat intr-o zona de case, avand priveliste, statie de autobuz in apropiere, magazine, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 18 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
46.278 EUR neg
Cordau, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 15 m
Gaminvest propune spre vanzare parcele de teren in Cordau, Bihor. Sunt disponibile spre vanzare 10 parcele, cu suprafete cuprinse intre 500-700 mp. Fronturile stradale al fiecarei parcele incep de la 15 ml. Accesul la parcela se face pe drum asfaltat, iar curentul este in fata parcelelor. Apa si canalizarea sunt in apropiere, iar primaria are in proiect extinderea retelelor de apa si canalizare. Terenul este situat in zona de case noi, zona in continua dezvoltare. Pret de vanzare propus de proprietar: 25 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
64.275 EUR neg
Cordau, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 26 m
Gaminvest propune spre vanzare teren in Haieu, Bihor. Terenul masoara o suprafata de 1000 mp si dispune de un front stradal de 26 ml. Terenul este intr-o zona in continua dezvoltare de constructii noi si pensiuni. La capatul terenului se afla stalpul de curent, iar apa este in fata terenului. Terenul are in apropiere Cartierul Tineretului din Haieu si este pretabil pentru constructia unei pensiuni, casa de vacanta sau casa de locuit intr-o zona linistita. Pret de vanzare propus de proprietar: 20 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
20.000 EUR neg
Haieu, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 20 m
Gaminvest propune spre vanzare teren in Cordau, situat la 5 minute de Hotel President, Bihor. Terenul masoara o suprafata de 5756 de mp si dispune de un front stradal de 20 ml. Drumul este pietruit, este o zona in continua dezvoltare de constructii noi si pensiuni. La capatul terenului se afla stalpul de curent, iar apa este in apropiere. Terenul are in apropiere padurea din Baile Felix, Pensiunea Anthimos si este pretabil pentru un proiect imobiliar, putand fi parcelat, constructia de pensiuni, casa de vacanta, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 25 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
143.900 EUR neg
Cordau, Bihor
vanzare
Teren , extravilan, front stradal 20 m
2 terenuri extravilane invecinate situate in cartier Casa Noastra. Primul teren are forma dreptunghiulara si este situat pe str Aleea 1 Macului,suprafata de 848 cu deschidere de 20 ml si celalalt teren este langa si are suprafata de 944 mp forma de trapez cu deschidere de 15 ml la str. Aleea 1 Macului si de 44 ml la str Frasinului. Utilitati disponibile: apa si energie electrica, stalpi iluminat public pe str Frasinului, canalizare in proiect.Pentru informatii sunati la 0759195159.
46.640 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 126 m
Teren de inchiriat, 10000 metri patrati, parcelabil. Are acces la utilitati gaze, apa, curent. 126 metri patrati deschidere la strada, drum asfaltat, iluminat public. Este situata in apropiere de centura Craiova, sens giratoriu Ghercesti, Str Teilor. In imediata apropiere se va construi spitalul regional Craiova. Pret: 1 euro / metru patrat, negociabil.
10.000 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil
Gaminvest propune spre achizitie un teren in zona Sanmartin, Bihor, Romania. Acesta are suprafata de 8448 mp intravilan. Terenul are front stradal de 22 ml, poate fi folosit pentru investitie turistica, fiind aproape de Baile Felix, Baile 1 mai. Pret de vanzare: 13 euro/mp negociabil. PRET NOU PROPUS DE PROPRIETAR: 10.5 euro/mp.
Sanmartin, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, parcelabil, front stradal 50 m
Agentia imobiliara Gaminvest va propune spre vanzare un teren intravilan, sos. Ciheiului, Oradea, Bihor. Terenul masoara o suprafata totala de 5000 mp, si are acces pe trei laturi la drumuri. Dimensiunile sunt lungimea 100 m si latimea 50 m. Utilitatile apa, canalizare si curent sunt toate la parcela. Acest teren este ideal pentru un proiect imobiliar, de construire a 10 case, fiecare pe o suprafata de 500 mp. Va invitam sa vizionati acest teren. Pretul propus de proprietar este de 32 euro/mp si se pot vinde si parcele mai mici, min. 1000 mp, la un pret de 34 euro/mp. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
160.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 20 m
Gaminvest propune spre vanzare parcele de teren intravilan pe strada Piatra Craiului, Oradea, Bihor. Sunt disponibile spre vanzare 7 parcele, din care o parcela masoara 1068 mp, iar restul parcelelor masoara 800 mp. Frontul stradal al fiecarei parcele este de 20 ml. Accesul la parcela se face pe drum pietruit, dispune de apa si canalizare, iar curentul este in vecinatate. Terenul dispune de Plan Urbanistic Zonal, studiu geotehnic, etc. Terenul este situat pe strada Piatra Craiului, la 10 minute de Parcul Bratianu, AquaPark Nymphaea, Bulevardul Magheru. Pret de vanzare propus de proprietar: 20 euro/mp, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
16.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 30 m
Vind teren intravilan 5000 mp Aeroport,deschidere la drum 30 m,utilitati in zona,pretabil constructi case,hale,depozite,pret.15 euro/mp.
75.000 EUR
Ghercesti, Dolj
<<<12345>>>5 pagini | 81 anunturi
Cele mai cautate zone pentru a cumpara un teren in zona Craiovei, potrivit statisticilor noastre, sunt: campia Islaz, Frunzei, Parc Puskin, zona Parc Romanescu. Altii au mai cautat: teren de vanzare in Craiova, teren de vanzare zona Ghercesti, teren Selgros, teren vanzare Damila, cumpar teren aeroport Craiova, vand teren Simnic, vand teren Malu Mare, teren ieftin craiova, loc de casa in Craiova, terenuri Craiova.