tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
inchiriat
Spatiu industrial
Gaminvest propune spre inchiriere hala pentru productie sau depozitre situata in Alesd, Bihor, Romania. Hala a fost construita in anul 1975 pe structura de beton. Hala are suprafata construita de 935 mp si suprafata utila 820 mp. Hala are inaltimea de 5 metri. Poarta de incarcare/descarcare are inaltimea de 2,5 m. Hala are apa de la retea, fosa septica si curent trifazic. Suprafata totala a terenului este 2800 mp. Curtea are acces tir. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 700 euro/luna+TVA. Pret vechi de inchiriere propus de proprietar: 800 euro/luna+TVA.
700 EUR
Alesd, Bihor
vanzare
Spatiu industrial
Gaminvest propune in exclusivitate spre vanzare hala cu teren in apropiere de Alesd. Hala are o suprafata utila de 650 mp fiind in momentul de fata impartita in doua astfel: Jumatate din hala a fost destinata productiei, iar cealalta jumatate destinata depozitarii. Delimitarea celor doua jumatati este realizata dintr-un perete de caramida. Hala dispune de grupuri sanitare, birouri, vestiare. Hala este construita din BCA, fiind izolata atat in interior cat si in exterior. Confortul termic este asigurat de o centrala pe butelie GPL. Electricitatea este asigurata de transformatorul propiu cu o putere de 250 kW. Hala este amplasata pe un teren 2050 mp. Inaltimea halei este de 3 m cu posibilitatea de inaltare, punctul maxim fiind de 5 m. In incita curtii se regaseste si o casa care are rolul de birou, magazin de desfacere. Hala dispune de sistem de alarma. Distanta de la E60 pana la hala este de aprox 400 m. Pret nou de vanzare propus de propietar: 54.000 euro, negociabil. Pret vechi de vanzare propus de propietar: 60.000 euro, negociabil.
54.000 EUR neg
Alesd, Bihor
inchiriat
Spatiu industrial
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre inchiriere hala noua situata in Parcul Industrial, Oradea, Bihor. Suprafata halei este de 1300 mp si are o inaltime de 6 m. Hala este constructie noua din panouri sandwich pe structura metalica. Puterea de curent este de 400 kW si dispune de post de tranformare propriu. Hala are acces TIR, platforma betonata, 2 porti de incarcare/descarcare, pardoseala elicopterizata, curent trifazic, apa si fosa septica. Exista posibilitatea de inchiriere spatii de birouri si grupuri sanitare intr-o cladire de birouri sau amenajarea in cadrul halei in functie de preferinte. Hala dispune de locuri de parcare, paza, supraveghere video, echipament anti-incendiu cu sprinklere, etc. Hala este pretabila pentru productie, depozitare, logistica si este situata in zona Parcului Industrial III la 3 min de Calea Borsului. Pret de inchiriere propus de proprietar: 3 euro/mp + TVA.
3 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu industrial
Hale industriale + birouri, cu suprafete cuprinse intre 150 si 800 mp, toate utilitatile,situate in Craiova, pretabile diverse activitati comerciale si industriale, camere de frig pana la – 20 grade Celsius,cu suprafete de 150 mp,toate utilitatile,curent trifazic de mare putere,teren pentru parcare,depozitare,acces TIR, rampa de descarcare,etc. Preturile difera in functie de dotari si sunt cuprinse intre 3 si 8 euro/mp.
3 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu industrial
Showroom si birouri: Constructie din structura metalica compusa din parter si etaj , are o suprafata desfasurata de 1104mp, amprenta 605 mp. 4euro/mp+ TVA Hala depozitare: Constructie din structura metalica,295 mp. 3 euro/mp+TVA Hala depozitare: Constructie din structura metalica, 378mp, din care 36 mp birouri si anexe. 3 euro/mp+TVA Apa curenta din puf forat, incalzire cu centrala pe lemne, racordat la reteaua electrica ( 380V / 220 V , P= 100kVA) Suprafata teren 4958mp, iesire DN 65. Tel:0762.307.962 Apa curenta din puf forat, incalzire cu centrala pe lemne, racordat la reteaua electrica ( 380V / 220 V , P= 100kVA) Suprafata teren 4958mp, iesire DN 65. Tel:0762.307.962
3 EUR
Craiova, Dolj