tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123>>>3 pagini | 53 anunturi
vanzare
Spatiu comercial , 800 mp
Gaminvest propune spre inchiriere hala cu birouri, situata in zona Bors, Bihor. Suprafata halei este de 800 mp si are o inaltime de 8 m. Hala dispune de spatiu de birouri, grupuri sanitare. Hala are autorizatie de securitate la incendiu, este racordata la gaz, dispune de transformator propriu cu o putere de 600 kW. Hala are acces TIR, platforma betonata, rampe de incarcare si usi pentru acces persoanal. Dispune de toate utilitatile, curent trifazic, apa si canalizare de la retea, bazin apa si pompe pentru incendiu, hidranti, post trafo, etc. Hala este pretabila pentru productie, depozitare, logistica si este situata in zona Parcului Industrial Bors la 1 min de Calea Borsului. Pret de inchiriere propus de proprietar: 3 euro/mp + TVA, negociabil.
2.400 EUR neg
Bors, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 45 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, mobilat partial (bucataria), utilat cu aragaz si dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, centrala termica si apometre. Apartamentul se poate inchiria ca locuinta sau ca spatiu comercial! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
500 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 130 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu de birouri situat central, Oradea, Bihor. Biroul este situat la etajul 1 al unei cladiri din zona strazii Primariei si masoara o suprafata utila de 130 mp. Acesta este compus din 5 incaperi, hol, bucatarie si grup sanitar. Incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz. Spatiul este pretabil pentru studio foto, cabinet de contabilitate, birou notarial, call center, sediu de firma, birou de topografie, etc. Spatiul este situat in zona strazii Primariei, avand in apropiere mijloace de transport in comun, magazine dar si la 5 minute de Primarie. Pret de inchiriere propus de proprietar : 1000 euro/luna.
1.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 150 mp
Gaminvest propune spre vanzare spatiu de birouri si apartament cu o camera situate central, Oradea, Bihor. Biroul este situat la etajul 1 al unei cladiri istorice si masoara o suprafata utila de 130 mp. Acesta este compus din 5 incaperi foarte spatioase, hol, bucatarie si grup sanitar. Biroul are dubla orientare si este complet renovat, instalatii electrice si sanitare noi, parchet, geamuri, aer conditionat, iar incalzirea este asigurata cu centrala proprie pe gaz. Spatiul de birouri poate fi folosit pentru firme, cabinete de contabilitate, sediu de firma, birou de arhitectura sau ca si locuinta. Apartamentul cu o camera masoara o suprafata utila de 20 mp si este compus din camera cu canapea extensibila si un pat incorporat in mobilier, bucataria este amenajata in cadrul camerei complet utilata si baie cu cabina de dus. Apartamentul este amenajat la demisol, dar dispune de geam pentru lumina naturala si aerisire. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Imobilele sunt situate in zona strazii Primariei, la 3 minute de Bulevardul Decebal, magazine, mijloace de transport in comun, etc. Pret de vanzare propus de proprietar pentru ambele imobile: 170.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
170.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 170 mp, suprafata teren 1.865 mp
Gaminvest propune spre vanzare cladire de birouri si atelier auto in zona centurii, Oradea, Bihor. Cladirea este situata pe un teren de 1865 mp cu un front stradal de 32 m. Suprafata construita a cladirii este 209 mp, iar suprafata utila este 170 mp si este de tipul parter + mansarda. Aceasta este compusa la parter din 5 boxe care in momentul de fata functioneaza ca atelier auto. La mansarda spatiul masoara o suprafata de 100 mp si este compartimentat in 4 incaperi din care una este foarte spatioasa, grup sanitar si 2 terase. Cladirea este pretabila pentru firma de logistica, birouri, atelier auto, productie. Partea de parter se poate amenaja in functie de preferinte. Incalzirea se asigura cu apa geotermala, costurile de intretinere fiind mici. Terenul este pretabil atat pentru activitati comerciale, industriale datorita pozitiei la 100 m de Centura Oradea din zona complexului comercial Oradea Shopping City. Pret de vanzare propus de proprietar: 310000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
310.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2018, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu comercial sau de birouri, avand suprafata de 100 mp, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si centra termica. Spatiul dispune de 2 grupuri sanitare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.150 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 80 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri avand o suprafata de 80 mp, dotat cu mocheta, tamplarie pvc si aer conditionat. Spatiul dispune de un grup sanitar. Spatiul dispune de asemenea de paza! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
900 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 120 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri avand o suprafata de 120 mp, este open-space dar se poate compartimenta in functie de necesitate! Spatiul se afla la etajul 5 al unei cladiri din imediata apropiere a Mercur Center, dispune de paza la intrare si beneficiaza de doua grupuri sanitare! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial
De inchiriat SPATIU comercial/ SHOW-ROOM de prezentare - suprafata: 300 mp - stradal, deschidere la Strada Caracal - amenajat - incalzire cu centrala termica - climatizare - 2 grupuri sanitare - pret 3.000 euro/luna + TVA
3.000 EUR
craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 110 mp
De închiriat ! Spatiu Comercial si Depozit in #ComplexCEGIM Spațiu comercial / Show-room de prezentare -Suprafața : 100 mp -Stradal, deschidere la Strada Caracal -Amenajat -Încălzire cu centrală termică -Climatizare -Grupuri sanitare -Preț : 1.250 euro/luna + TVA Depozit: - suprafata: 450 mp - inaltime 4m/6m - amenajat - incalzire cu centrala termica - pret : 1.750 euro/luna + TVA ☎️ telefon: 0767.057.055 ☎️
1.250 EUR
craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 60 mp
De inchiriat !! Spatiu comercial de închiriat, situat in Craiova- Ultracentral (Centru Vechi), pe strada A.I.Cuza, vis/a/vis de Universitate. - Suprafața 60 mp - Deschidere la strada A.I.Cuza: 4,5 ml. - Imbunatatiri: vitrine din pvc cu geam termopan, zidarie din caramida placata cu gips carton rezistent la foc, gresie, faianta, instalatiile sanitare si electrice refacute, incalzire cu centrala pe gaze, calorifere noi, grupuri sanitare noi etc Relatii la telefon: 0767.057.055
1.500 EUR
craiova, Dolj
vanzare
Spatiu comercial , 65 mp
Spatiu comercial de vanzare, Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Gaminvest propune spre vanzare spatiu comercial situat pe Bulevardul Dacia, Oradea, Bihor. Spatiul comercial este situat la parterul unui bloc si masoara o suprafata construita de 78 mp, iar suprafata utila 65 mp. Spatiul este compus din o incapere foarte spatioasa de 62 mp dispunand de vitrina si acces direct din strada si grup sanitar. Incalzirea este asigurata de la termoficare. Spatiul este pretabil pentru diferite tipuri de activitati comerciale, magazine, agentie de turism, birouri, patiserie, cabinet notarial, etc. Spatiul este situat pe Bulevardul Dacia in apropiere de intersectia cu Transilvaniei, statie de autobuz, tramvai, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 72000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
72.000 EUR neg
Oradea, Bihor
<<<123>>>3 pagini | 53 anunturi