tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 90 anunturi
inchiriat
Spatiu comercial , 44 mp
Amocasa Imobiliare va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri, aflat la parterul unui bloc, format din doua camere, avand 44mp. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. Spatiul dispune de un grup sanitar. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, garantia si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , an constructie 2018, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un spatiu comercial sau de birouri, avand suprafata de 100 mp, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si centra termica. Spatiul dispune de 2 grupuri sanitare. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
1.150 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 45 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament semidecomandat, partial mobilat si utilat - apartamentul se poate inchiria ca locuinta la pretul de 300 euro sau ca birou / spatiu comercial la pretul de 450 euro. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet usa metalica, apometre si centrala termica! In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! In cazul in care doriti sa programati o vizita sau aveti intrebari suplimentare va rog sa apelati cu incredere la telefonul 0787588880.
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 80 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial situat in zona semicentrala, Oradea, Bihor. Spatiul are intrare direct din strada cat si din curte si masoara o suprafata utila de 80 mp. Acesta este compus din 3 incaperi spatioase, un birou mai mic de 6 mp, baie, hol si bucatarie. In curte mai exista un spatiu pentru depozitare, precum si o pivnita. Spatiul dispune si de curte, terasa si acces auto cu posibilitate de parcare in curte. Acesta este pretabil pentru diferite tipuri de activitati: cabinet medical, stomatologic, cabinet notarial, de avocatura, magazin, salon de infrumusetare, birouri. Spatiul va fi amenajat in functie de preferinte, de catre proprietari. Acesta poate fi compartimentat sau amenajat cu mai multe grupuri sanitare, depinzand de cerintele si necesitatile chiriasului. Incalzirea este asigurata de la termoficarea orasului. Spatiul este situat in zona semicentrala, zona strazii Iuliu Maniu, la 3 minute de centru, posibilitatea de parcare in fata imobilului, avand in apropiere mijloace de transport in comun. Pret de inchiriere propus de proprietar: 600 euro/luna, negociabil.
600 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 45 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial situat in zona semicentrala, Oradea, Bihor. Spatiul are intrare direct din strada si masoara o suprafata utila de 45 mp. Acesta este compus din 2 incaperi spatioase si baie. In curte mai exista un spatiu pentru depozitare, precum si o pivnita. Spatiul dispune de curte interioara. Acesta este pretabil pentru diferite tipuri de activitati: cabinet medical, stomatologic, cabinet notarial, de avocatura, magazin, salon de infrumusetare, birouri. Spatiul va fi amenajat in functie de preferinte, de catre proprietari. Acesta poate fi compartimentat sau amenajat cu mai multe grupuri sanitare, depinzand de cerintele si necesitatile chiriasului. Incalzirea este asigurata de la termoficarea orasului. Spatiul este situat in zona semicentrala, zona strazii Iuliu Maniu, la 3 minute de centru, posibilitatea de parcare in fata imobilului, avand in apropiere mijloace de transport in comun. Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna, negociabil.
400 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 37 mp
Gaminvest propune spre inchiriere birou, situat in zona semicentrala, Oradea, Bihor. Biroul are intrare din curte si masoara o suprafata utila de 37 mp. Acesta este compus din 1 incapere spatioasa, un birou mai mic de 6 mp, baie, hol si bucatarie. In curte mai exista un spatiu pentru depozitare, precum si o pivnita. Spatiul dispune si de curte, terasa si acces auto cu posibilitate de parcare in curte. Acesta este pretabil pentru diferite tipuri de activitati: cabinet medical, stomatologic, cabinet notarial, de avocatura, birou de contabilitate, topografie, etc. Spatiul va fi amenajat in functie de preferinte, de catre proprietari. Acesta poate fi compartimentat sau amenajat cu mai multe grupuri sanitare, depinzand de cerintele si necesitatile chiriasului. Incalzirea este asigurata de la termoficarea orasului. Spatiul este situat in zona semicentrala, zona strazii Iuliu Maniu, la 3 minute de centru, posibilitatea de parcare in fata imobilului, avand in apropiere mijloace de transport in comun. Pret de inchiriere propus de proprietar: 200 euro/luna, usor negociabil.
200 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 808 mp
Agentia Gaminvest va propune spre inchiriere, hala cu mai multe spatii in zona strazii Uzinelor, Oradea, jud. Bihor. Suprafata halei este de 808 mp. In hala se afla mai mute birouri, insa acestea nu dispun de utilitati. Aceastea sunt situate la etajul unui bloc. Pret nou de inchiriere propus de proprietar: 0.50 euro/mp + TVA.
404 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 66 mp
Oferim spre inchiriere 2 spatii de birouri, zona strazii Uzinelor, Oradea. Spatiul este situat la etajul unei cladiri si este structurat astfel: 1 camera si un spatiu sanitar comun. Primul are o suprafta de 42 mp, iar al doilea de 24 mp. Spatiul este potrivit pentru birouri, ateliere, etc. Pret propus de proprietar: 3 euro/mp + TVA.
198 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , an constructie 2007, 380 mp
Gaminvest propune spre vanzare hala cu birouri in Osorhei, Bihor, Romania. Hala este construita in 2007, masoara suprafata de 380 mp si este construita astfel: 230 mp din BCA, iar 150 mp din tabla. Cladirea are suprafata de 190 mp, este compusa dintr-un apartament si birouri. Apartamentul este format din 2 camere, baie, hol si un loc pentru depozitare, iar biroul dispune de 2 incaperi, o baie si bucatarie. Imobilul este construit din caramida, iar acoperisul este Bramac. Este dotat cu alarma si sistem de supraveghere video. Pret de vanzare nou propus de proprietar: 125.000 euro, usor negociabil. Pret de vanzare vechi propus de proprietar: 169.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
125.000 EUR neg
Osorhei, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 60 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial situat in Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat intr-o cladire comerciala si masoara o suprafata utila de 60 mp. Spatiul este situat la parter si dispune de vitrina. Acesta este compus dintr-o incapere spatioasa, grup sanitar si un spatiu mic de depozitare. Spatiul dispune de toate utilitatile, incalzirea se face pe gaz si este pretabil pentru salon de infrumusetare, magazin piese auto, articole de bricolaj, sanitare, showroom produse bricolaj, spatiu de birouri etc. Acesta dispune de locuri de parcare asigurate in fata spatiului. Spatiul este situat in Cartier Iosia, intr-o zona cu vizibilitate, usor accesibila, atat din centura cat si la 3 minute de Calea Aradului, avand in apropiere mijloace de transport in comun. Pret de inchiriere propus de proprietar: 350 euro + TVA.
350 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Spatiu comercial , 241 mp
Gaminvest propune spre inchiriere spatiu comercial situat in Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Spatiul este amplasat intr-o cladire comerciala, pe 2 nivele, parter si etaj si masoara o suprafata utila de 241 mp. La parter spatiul dispune de vitrina, masoara o suprafata de 35 mp si este compus dintr-o incapere si grup sanitar. Partea de etaj este open-space, fara stalpi pe mijloc si masoara o suprafata de 206 mp. Aceasta se poate compartimenta in functie de preferinte. Spatiul dispune de toate utilitatile, incalzirea se face pe gaz si este pretabil pentru spatii de joaca, birouri co-office, depozit, showroom, dispecerate, call-center, sala de dans. Acesta dispune de locuri de parcare asigurate in fata spatiului. Spatiul este situat in Cartier Iosia, intr-o zona cu vizibilitate, usor accesibila, atat din centura cat si la 3 minute de Calea Aradului, avand in apropiere mijloace de transport in comun. Pret de inchiriere propus de proprietar: 600 euro + TVA.
600 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Spatiu comercial , 100 mp
Inchiriez spatiu comercial 100 mp, utilitati proprii, amenajat soatii birouri dar poate avea orice destinatie.
1.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345>>>5 pagini | 90 anunturi

2 Investitii In Imobiliare De Urmarit Pe Viitor: Spatiile Comerciale Si Spatii Pentru Birouri De Inchiriat Craiova

3 investitii in imobiliare de urmarit pe viitor

Pentru cineva care nu a avut tangent cu domeniul, in afara de a cauta anunturi imobiliare pe internet, acesta poate parea cumva haotic si legat foarte tare de noroc. In unele cazuri asa si este. Insa orice fin cunoscator al domeniului imobiliar iti va putea spune ca este nevoie de mult mai mult decat de noroc. Spre exemplu, cineva care doreste sa investeasca in spatii comerciale Craiova va consulta mai intai publicatiile de specialitate si va incerca sa isi contureze o strategie in functie de trendurile identificate. Un dezvoltator nu intra pur si simplu pe internet si cauta terenuri de vanzare Craiova. Inainte de a se decide daca sa inceapa un nou santier, acesta va incerca sa inteleaga in care zona ar fi mai bine sa isi plaseze investitia. Ca o regula general valabiila, cu cat un ansamblu residential este mai aproape de centrul unui oras, cu atat mai bine. Insa cand acest lucru nu se poate, se incepe o riguroasa catalogare a optiunilor disponibile in functie de criteria bine stabilite cum ar fi accesul la mijloacele de transport, magazinele existente in zona, spatii de recreere etc. Imobiliarele nu sunt o loterie.

Investitorii Prefera Birouri de Inchiriat Craiova din Zona Centrala... Si Nu Numai!

Desi exista un trend clar de deplasare a proprietarilor de locuinte din aglomeratia oraselor spre zonele limitrofe, cand vine vorba de spatii comerciale situatia sta cam fix pe dos. Exista, desigur, foarte multe anunturi imobilare pentru spatii si in zonele din afara orasului, insa orice investitor isi va dori o locatie cat mai apropiata de centrul urban vibrant. Fie ca este vorba de mall-uri, spatii comerciale mai mici sau birouri de inchiriat Craiova, tendinta este de a fi aproape de locul unde se intampla toata actiunea. Poate parea un mod de gandire invechit, insa centrul unui oras este in continuare locul de unde se da ora exacta in imobiliare in acel oras. Zona zero va fi intotdeauna cautata de catre dezvoltatori si investitori deopotriva.

Odata cu extinderea oraselor dincolo de granitele lor initiale, si incepand sa absoarba comunitatile din zonele adiacente lui, s-au creat mai multi poli de interes pentru investitorii in imobiliare. Noi terenuri de vanzare aflate atat in limitele orasului cat si suficient de departe de cartierele deja aglomerate ale acestuia, au insemnat noi oportunitati de a crea zone de interes si dezvoltare economica. Pe langa ansamblurile rezidentiale care aproape inconjoara orice oras mare din tara, precum un zid de aparare din sticla si beton, au aparut si centrele de afaceri cu spatii de birouri dedicate atat companiilor multinationale, care aveau nevoie de spatiu pentru a-si mari numarul de angajati, cat si pentru firme mai mici, dornice sa isi faca un nume in lumea business-ului.

Dezvoltarea acestor centre a dus la nasterea unei intregi micro-economi centrate pe nevoile celor care isi desfasuara activitatea in aceste centre. Precum un eco-sistem de sinestatator, dezvoltatorii au inceput sa creeze mini-centre urbane in jurul cladirilor de birouri. Initial si-au facut aparitia micile afaceri care veneau sa raspunda unor nevoi de baza a angajatilor. Cafenele, baruri, bistro-uri, toate au fost concepute si concentrate pentru o mai mare accesibilitate si mai mult confort. Dupa acestea au aparut companiile mai mari, specializat pe nevoi secundare precum salile de fitness, librariile etc. Intr-un final, ultimul pas logic de facut a fost aducerea laolalta a spatiului de locuit cu cel de munca. Cladiri de apartamente au inceput sa-si faca loc langa centrele de afaceri, astfel incat cei care lureaza in ele sa nu fie nevoiti sa parcurga distante prea lungi.

Asadar, cei care doresc sa faca o investitie in viitor in sectorul imobiliare ar putea sa se orienteze catre spatii comerciale. Este adevarat ca valorificarea sa depinde mult de pozitionare vis-à-vis de principalele zone de aglomerare a populatiei, insa pe masura ce constructiile se vor extinde radial, distantandu-se tot mai mult de vechile centre urbane, orice spatiu care va putea fi utilizat in viitor va devenii foarte cautat.

Terenuri De Viitor Pentru Birouri de Inchiriat!

Investitorii Prefera Centrul Si Nu Numai

O alta foarte buna investitie in Craiova imobiliare au fost intotdeauna terenurile. Pentru cine poate investii in acest sector cautarea in anunturi imobiliare de terenuri de vanzare ar fi cel mai bun lucru de facut. Terenurile sunt esentiale pentru orice dezvoltator imobiliar. Fara teren nu se poate incepe nici un fel de lucrare. astfel, terenurile devin baza de pornire a oricarui proiect imobiliar, fie ca este vorba de o cladire cu birouri de inchiriat fie de un nou ansamblu rezidential.

Desigur, o investitie in terenuri de vanzare Craiova nu trebuie facuta in graba. In primul rand trebuie analizata piata. Proprietarii de terenuri stiu ca fara ei nu se poate face nimic, asa ca vor incerca sa profite cat mai mult posibil. Preturi mult peste cel al pietei sunt practicate mai peste tot, insa acest lucru nu trebuie sa impiedice pe nimeni din a incerca sa cumpere de la ei. Interesul lor este sa vanda iar cel al investitotrului sa cumpere. De aceea se va gasi intotdeuna o cale de mijloc. Abilitatile de negociere sunt esentiale pentru a obtine un pret cat mai bun pentru un teren. Din momentul in care ambele parti sunt multumite de suma negociata, se pot avansa oricare alte demersuri.

Un al doilea criteriu in alegerea unui teren accesibilitatea la utilitati. Multe terenuri din intravilan au utilitati precum gaze natural, apa, electricitate fie deja trase, fie in apropiere in asteptarea racordarii. In momentul in care se vor cauta terenuri de vanzare in extravilan situatia s-ar putea schimba dramatic. In functie de cat de dezvoltata este zona, terenurile din extravilan ar putea avea utilitatile aproape, la cateva sute de metrii distanta sau ar putea lipsi cu desavarsire. Desigur conteaza si destinatia terenului. Pentru cineva care intentioneaza sa construiasca birouri de inchiriat sau blocuri de locuinte, este imperios necesar ca utilitatile si racordarea la ele, sa nu fie o problema. Daca insa se doreste folosirea terenului in scopuri agricole, atunci faptul ca nu exista o linie de inalta tensiune in proximitatea terenului nu reprezinta o asa de mare problema. Orice destinatie ar avea terenului, utilitatile pot influenta pretul. Conteaza ca cel interest de cumpararea terenului sa se gandeaca foarte bine ce vrea sa obtina de la acel teren.

Pozitionarea fata de principalele centre de interes este iarasi un factor major care va face pretul sa urce sau sa coboare. Daca se doreste un teren pe care urmeaza a se construe o casa de vacanta, care sa aibe o panorama a zonei neobstructionata de nici o altfel de cladire, atunci se va opta pentru un teren aflat la o distanta mai mare de oras, sau orice aglomerare de populatie. Dar acest lucru vine la pachet cu niste costuri. Cu cat un teren este mai departe de o zona urbana, cu atat exista sansa mai mare de a nu avea utilitatile aproape sau de a trebui sa se faca drumuri mai lungi pentru aprovizionare. De aceea, in momentul cumpararii, desi pretul ar putea fi mai mic decat la un teren aflat mai aproape de oras, ar trebui gandite foarte bine plusurile si minusurile unei astfel de investitii. Terenurile intravilane si cele aflate in zonele limitrofe oraselor se imputineaza pe zi ce trece. Tot mai multe ansamburi imobiliare sunt construite in aceste zone, din lipsa de spatii in alta parte, asa ca un teren aflat la 4 kilometrii de centrul orasului astazi ar putea fi cea mai buna investitie pentru ziua de maine.

Ce Trebuie Urmarit Inainte De A Investii In Birouri de inchiriat sau Spatii Comerciale Craiova?

Terenuri De Viitor

Pentru cei care de abia acum vor sa-si inceapa drumul de investitori in imobiliare, dar si pentru cei care vor sa-si imbogateasca portofoliul cu noi spatii comerciale Craiova sau birouri de inchiriat, exista cateva aspecte care ii vor ajuta intotdeauna sa ia decizia potrivita inainte de a cumpara sau investii:

Analizarea trendurilor din piata. In functie de orasul din care este investitorul, primul si cel mai simplu lucru de facut este analizarea dinamicii de dezvoltare a orasului. Daca este un oras concentrat pe dezvoltarea idustriala, atunciinvestitotul ar trebui sa se orienteze spre spatii industrial aflate in zonele limitrofe ale orasului, cu potential de investitie pentru firmele mari. Daca insa orasul se dezvolta pe parte de servicii si turism, investitia in imobile aflate cat mai aproape de centrul sau, sau de zone de interes turistic, este raspunsul. Aceasta analiza nu este greu de facut. Tot ce trebuie este putina atentie la ce se construieste si urmarirea de anunturi.

Orientarea spre noi oportunitati. Desi poate investitorul doreste neaparat un portofoliu axat pe spatii comerciale, nu strica niciodata o diversificare atunci cand aceasta este posibila si rezonabila ca pret si riscuri. Spre exemplu, daca exista posibilitatea cumpararii unei garsoniere care are potential de a fi data in chirie, acest lucru nu trebuie ratat. Desi poate parea o loterie la inceput, si in cazul in care sunt necesare renovari ar putea parea ca acei bani nu vor mai fi recuperati, in momentul in care chiria va incepe sa fie incasata, acela va fi un venit pasiv pentru investitor care se va putea concentra pe alte investitii. Daca se dovedeste a fi o investitie ratata, exista intotdeauna variant vanzarii.

Asumarea de riscuri s-ar putea sa dea rezultate. Desi nu este tocmai indicat ca cineva sa se joace cu sume mari de bani cand vine vorba de imobiliare, in unele cazuri investitiile riscante s-ar putea sa dea rezultate. Nu exista nici o regula care sa interzica acest lucru, precum nu exista nici o reteta de success care sa fie aplicabila in cazul tuturor investitiilor sau in ceea ce priveste fiecare investitor. Uneori cea mai buna varianta este apelarea la intuitie.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova