tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 6, 57 mp
Lux, mobilat si utilat, bloc nou Pentru cei ce doresc sa achizitioneze un apartament modern, la etajul 6 /8, in bloc nou construit, fara stres, sau poate pentru clientii care nu au timp de alte amenajari, va recomandam acest imobil, ce face parte din gama de lux. Ne dam seama ca vorbim despre "prestanta" si un "alt fel" de locuinta, de cum pasim in casa scarii placata cu travertin si lift de ultima generatie . Locuinta cu suprafata utila de 54mp si totala de 57mp, este conceputa cu living open space cu bucataria, are toate utilitati individuale pentru a asigura un confort optim si elegant. Atat mobilierul , cat si electrocasnicele sunt noi, absolut tot ce s-a investit (centrala termica, piatra naturala, obiecte sanitare, mocheta,etc.) sunt de calitate superioara. Cat priveste zona, este usor accesibila, adica pe strada Severinului, in apropriere de Auchan. Avand in vedere toate dotarile si mobilierul, pretul este indiscutabil.
70.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 330 mp, suprafata teren 800 mp
Pretabila policlinica, gradinita sau scoala particulara, birouri Acest imobil situat doar pe parter, cu suprafata de 300mp, compus din 9 camere cu luminoase, cu o bucatarie generoasa, 2 grupuri sanitare prevazute si cu dusuri, are o curte de 200mp, parcare privata. Renovata recent, cu gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan, centrala termica pe gaz, cu instalatia din Cu, este ideala pentru birouri, policlinici, gradinite sau scoli particulare.
2.500 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 8 camere, 3 bai, 225 mp, suprafata teren 196 mp, an constructie 2010
Central, Langa Facultatea de Medicina, P+E+M. In zona centrala, dar linistita si cotata f. f. bine, la 5 minute de Facultatea de Medicina si Farmacie, Str. Eroilor, va recomandam un imobil structurat pe parter, etaj si mansarda, construit in 2010, avand o amprenta la sol de 75mp. Putem spune ca este o casa incapatoare (225mp). La parter avem un living, un dormitor, o baie, alaturi o terasa inchisa unde este bucataria mai mult decat spatioasa, iar legatura dintre parter si etaj e realizata de o scara interioara din lemn de mahon. Celelate doua niveluri au fiecare cate un living, doua dormitoare, o baie si cate un balcon. Caldura este asigurata de centrala termica Wiessman de 35 Kw. Pe cei 196mp de teren, cu front stradal de 10 m, alaturi de aceasta casa, sunt amenajate doua foisoare, dintre care unul pentru gratar construit in stil rustic cu toate cele necesare. Deasemenea, curtea este pavata si permite gararea a doua masini. Usor de inteles e faptul ca sunt toate utilitatile, iar potentialul cumparator, e scutit de alte costuri, doar poate, o alta reamenajare .
150.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 7 camere, 2 bai, decomandat, 180 mp, suprafata teren 412 mp
O casa cu tot ce-ti trebuie ! Pentru ca sesizam din ce in ce mai mult nevoia de spatiu,nu numai pentru locuinta ,cat si pentru sediul de firma,birouri,va invitam sa vizitati acest imobil,compus din 7 camere,o bucatarie,o camara,2 bai si un beci.Casa este pozitionata foarte bine,incat permite o utilizare cat mai eficienta a terenului,ramanand loc de gradina,de alei,un foisor generos din lemn si un garaj zidit,ce are placa de beton deasupra.Nimic nu e lasat la voia intamplarii,ci,exploatat la maximum fiecare coltisor.Incalzirea se realizeaza cu centrala termica pe gaz,exista apa de la retea,dar si de la put,exista canalizare,toate utilitatile necesare pentru a asigura un confort optim.De remarcat in mod placut este asortarea lemnului atat cu interiorul (gresia,faianta,parchetul,usile si mobilierul),cat si cu exteriorul. Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte,asa ca,va invitam si pe dumneavoastra sa va convingeti!
130.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 11, 70 mp
Decomandat, Calea Bucuresti, Carrefour Pe Calea Bucuresti, stradal, cu o priveliste frumoasa asupra orasului, va recomanadam un apartament spatios, luminos, compus din trei camere decomandate, mobilat si utilat complet, la etajul 11, lift nou. Zona este centrala, in aproprierea Parcului Puskin, in aproprierea institutiilor bancare, a supermarketurilor, a celor mai bune scoli (Mircea Eliade si Gheorghe Titeica), gradinite si spitale.
400 EUR
Craiova, Dolj