tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 40 m
Art Imobiliare - Spre vanzare teren intravilan, situat pe centura ce leaga Valea Rosie de Romanesti, stradal.Ca si reper, are latura vestica vecina cu Cimitirul Romanesti iar la nord este Casa Ethos. Terenul are o suprafata de 6753 mp, cu o deschidere de 40 ml si un pret de 44 euro/mp, usor negociabil. Utilitati- toate. Ideal investitie pentru constructie case.
297.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, 90 mp
Art Imobiliare- Am spus sa nu postez acest anunt;sa pastrez locuinta in baza de date si , in caz ca vrea cineva un apartament de lux , sa-l propun pe acesta. Insa, nu. Cand vad pe ce cere lumea sute de mii iar potentialii cumparatori spun ca agentiile maresc artificial pretul, m-am hotarat! Deci: 3 camere, etaj intermediar inferior, Toporasi Residence.Suprafata utila 90 mp, 2 balcoane , 2 bai. Mobilier Mobexpert full. Electrocasnice noi ,inclusiv racitor de vinuri, centrala termica, aer conditionat. Loc de parcare inclus.Pretul e cel solicitat, fara artificii.
150.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 82 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 3 camere decomandate, situat ultracentral, Calea Bucuresti, la 2 minute de Universitate.Locuinta se afla la etajul 1, este complet mobilata si utilata si a fost zugravita de curand.Mobilierul este clasic ,bine intretinut;este format din : 2 canapele si diverse corpuri in living, pat matrimonial si sifonier masiv in dormitorul mare si pat , birou si comoda in dormitorul intermediar; bucataria si baile se prezinta in conditii optime. Sunt disponibile electrocasnice de actualitate, 2 lcd-uri, precum si centrala termica de apartament si aer conditionat. Recomandam.
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj parter, 60 mp
Art Imobiliare- Sa incepem. Apartament de 3 camere din care living si camera mare mobilate spre folosinta cu scop determinat iar a treia camera cu rol de dressing, aflat la parter/2 in vilutele situate pe Calea Bucuresti, intre Institut si Rotonda.Locuinta se preteaza unui cuplu fara copii sau unei singure persoane. De ce? Pai bucataria a fost modificata, fiind acum un spatiu de intalnire, iar partea de gatit a fost mutata intr-o camara .Inchisa, tocmai pentru a evita raspandirea mirosurilor in incaperi.Nu e prea permisiva, daca va petreceti prea mult timp aici. Totul in apartament este unitar, legat , logic; nu sunt lucruri inutile puse doar pentru a-ti lua ochii; te regasesti intr-o casa primitoare, odihnitoare. Noi o recomandam. Daca astepti 100 mp , lasa-te, nu e cazul.
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, semidecomandat, 92 mp, suprafata teren 350 mp, an constructie 2019
Art Imobiliare- Spre vanzare casa la cheie (finisata si utilata cu obiecte sanitare)situata in spatele Supermarketului Selgros. Casa este pe un singur nivel,este construita din caramida, are o suprafata utila de 92 mp si este compusa din :living, baie si bucatarie generoase, doua camere, una dintre ele cu baie proprie. Acoperisul este din tigla . Terenul are o suprafata de 350 mp si este imprejmuit cu gard din beton(placi), cu o deschidere de aproximativ 12 ml. Utilitati:apa de la retea, curent, fosa septica, toate deja trase sau efectuate.
87.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj parter, 92 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 4 camere decomandate, situat la parter in imobil de tip p+4, edificat in 1990, zona Infratirii, Biserica. Locuinta are o suprafata utila de 92 mp si este modernizata partial:usa metalica , usi interior, tamplarie pvc cu geam termopan, parchet. Investitiile ulterioare presupun schimbari ale gresiei si faiantei , a parchetului , daca nu va plac culoarea si modelul si o zugraveala proaspata. Zona este una cautata, solicitata, cu acces facil catre centru si Mall.
120.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 52 mp
Apartament in imobil nou, situat pe strada Potelu, in spatele Parcului Romanescu. Detalii, telefonic.
68.780 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 52 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere compartimentat semi, cu bucatarie open-space, situat pe strada BiBESCU,in apropierea Stadionului Ion Oblemenco si nu departe de Spital.Locuinta se afla intr-un imobil nou construit si dispune de toate facilitatile: mobilier si electrocasniece noi, centrala termica, terasa generoasa. Din punctul nostru de vedere, locuinta se preteaza unor persoane singure sau cupluri fara copii, cu venituri consistente. Recomandam.
500 EUR
Craiova, Dolj