tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 51 mp
Agentia Art - spre vanzare apartament de 2 camere decomandate situtat la etajul 2 din 4 in bloc edificat dupa 1980, zona Rovine, Bvd-ul Nicolae Iorga. Locuinta are o suprafata de 48.53 mp utili cu un balcon de 1.7 mp inchis in termopan. Au fost aduse imbunatatiri consistente, astfel incat acum exista usa metalica la intrare, usi interior din lemn masiv, gresie, faianta, parchet si tamplarie PVC cu geam termopan. Pe casa scarii a fost trasa teava de gaze. Locuinta dispune de mobilier si electrocasnice de calitate (vezi fotografii) si se vinde ca atare. Disponibilitate imediata.
65.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 2, 80 mp
Artr Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandate, situat in imobil nou, etajul 2/3, zona Independenta, strada Caracal. Locuinta, in acest moment , este mobilata partial, dar va fi furnizata la cheie, complet mobilata si utilata. Se va avea in vedere aducerea unui sifonier si a unei comode in dormitor, iar in livingul va fi completat si el, cu dressing si corp de biblioteca. Exista centrala termica de apartament si se asigura loc de parcare. Disponibila o tereasa foarte frumoasa, de 20 mp, unde va puteti servi cafeaua alaturi de prieteni. De multi prieteni.
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 45 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandate, situat ultracentral, English Parc, proximitatea Centrului vechi. Dupa cum se observa, locuinta e a fost astfel gandita incat sa sastisfaca si cele mai extravagante gusturi.Regasim, deci, mobilier de calitate si electrocasnice noi, aer conditionat. Dupa cum solicita si proprietarul , nu este un apartament pentru oricine. Se are in vedere plata utilitatilor si a chiriei la timp si conservarea apartamentului in starea sa in care a fost predat.
500 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj parter, 63 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un frumos apartament de 3 camere semidecomandate, situat la parter, in zona Piata Mare, F-uri. Locuinta este complet mobilata si utilata ,are mobilier modern, electrocasnice de ultima generatie si dispune de centrala termica proprie. Dormitorul cel mare are pat matrimonial si sifonier, iar dormitorul cel mic a fost utilizat ca si birou.In living sunt toate facilitatile. Apartamentul este ideal pentru o familie, cuplu sau chiar o persoana care cauta spatiiu generos .
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Garsoniera , semidecomandat , 1 camera, etaj parter, 30 mp
Vand garsoniera 30 mp ,parter/4 situata in bloc de garsoniere, in BALS, zona turnuri.Locuinta dispune de usa metalica la intrare, tamplarie pvc cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, centrala proprie.Se vinde mobilata si utilata cu frigider, aragaz, tv , canapea si mobila, Instalatiile sanitare au fost schimbate odata cu renovarea locuintei..Se poate utiliza inclusiv ca spatiu comercial. Ca si investitie,se poate inchiria cu cel putin 100 euro /luna.
17.000 EUR
Bals, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 2 camere, etaj 3, 65 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere decomandate, situat in imobil nou , constructie 2017, zona Universitate, Kfc. Locuinta este complet mobilata si utilata , tot mobilierul fiind nou , de cea mai buna calitate, la fel si electrtocasnicele. Exista aportul unei centrale termice proprii. Se asigura, in acest pret , si loc de parcare subteran, individual.Optional, se poate inchiria la 600 euro cu toate utilitatile incluse. Disponibil dupa 11 Mai.
550 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 26 m
Art Imobiliare- Spre vanzare teren intravilan , cu toate utilitatile in zona, curent, apa, gaze, ideal constructii industriale, situat pe Drumul Craiova-Caracal, pe partea stanga, stradal, langa EVW HOLDING. Terenul are o deschidere de 26 ml cu o adancime de 192 ml. Nu exista constructii ep teren. Liber de sarcini.
125.000 EUR
Carcea, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat , 1 camera, etaj 8
Art Imobiliare- Spre inchiriere garsoniera decomandata, situata la etaj superior in bloc zona Rotonda- Stomatologie. Locuinta este complet mobilata si utilata si dispune de electrocasnice relativ noi. Conditii de cazare foarte bune.
250 EUR
CRAIOVA, Dolj