tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 39 anunturi
vanzare
Apartament , circular , 2 camere, etaj 4, 63 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere distrubuite circular, situat la etajul 4/4 in bloc edificat inainte de 1977, zona Gara, K-uri. Locuinta are o suprafata utila de 63 mp utili, cu un balcon inchis de 2.5 mp. Exista usa metalica la intrare, parchet de fag ( slefuit recent) ,gresie, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, aer conditionat. Ca extensie a utlilitatii, la intrare se afla o debara ce se poate constitui in wc de serviciu, avand, din constructie, tevile necesare trase. Plafonul este in regula, a fost refacut(nu era cazul, doar preventiv) in urma cu cativa ani. Zona buna, cu magazine si mijloace de transport.
67.990 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 571.990 mp
Art Imobiliare- Am adaptat pretul , de la 62000 euro, la 59900. Spre vanzare apartament de 2 camere decomandate, situat in bloc turn edificat dupa 1990, etajul 3/8, dinspre OMW spre depoul de tramvaie, pe dreapta. Locuinta are o suprafata utla de 55 mp si un balcon de 2.7 mp, Exista usa masiva din lemn,la intare, usi interio schimbate,, gresie , faianta , parchet, tamplarie pvc cu geam termopan. Mobila este inclusa in pret, fara electrocasnice.Teava de gaze este la usa, in cazul in care doriti montarea unei centrale termiice de apartament. Investitii ulterioare ar trebui doar in hol si baie, altfel apartamentul nu are necesita.
59.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 2, 56 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 2/4 in bloc edificat dupa 1985, O-uri, Spaniei. Locuinta are o suprafata utila de 56 mp si 2 balcone generoase, unul la nivelul sufrageriei iar celalalt dintr-un dormitor,ambele avand o suprafata totala de 8 mp. Investitii au fost facute in sensul ca au fost schimbate usile de interior , parchetul , gresia , faianta, tamplaria pvc . Exista centrala termica de apartament si aer conditionat. In pret sunt incluse mobila de la bucatarie dressingul de pe hol si cuierul . Este un apartament curat, decent, intretinut corect situat intr-o arie buna. Pretul se incadreaza in oferta zonei.
78.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 41 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 2 camere semidecomandate, cu o suprafata utila de 41 mp situat vis a avis de Mercur, strada Popa Sapca, spre Amandina. Locuinta nu are imbunatatiri, deci, daca veti dori sa o amenajati dupa bunul plac, este perfect. Avem suprafata mica, etajul 3/4, zona ultracentrala. Credem ca investitiile , daca aveti in vedere sa-l cumparati pentru inchiriere , de exemplu, sunt minime,in comparatie cu un alt apartament cu o suprafata mare. De aici , si pretul solicitat.Blocul este la 3 minute de centrul vechi, la 2 minute de Mercur si Primarie, la un minut de Elena Cuza si Carol.
78.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 50 mp
64.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Teren , intravilan, front stradal 20 m
De vanzare 2000 mp,teren dubla deschidere 18 mp,Carcea, T 34-zona de vii, la intrarea in Carcea dinspre Ford,pe partea dreapta inainte de podul CFR,la dreapta pe langa service pe drumul pietruit spre zona de agrement (Balta) Tel 0723.54.66.99.
7 EUR
CARCEA, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! 
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 4, 45 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, cuptor cu microunde, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si aer conditionat. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 3, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilat cu aragaz, frigider si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 54 mp
oferim spre vanzare aprtament cu 3 camere in cartierul brazda la cateva minute dustanta de Brd .detine doua dormitoare, baie, bucatarie, camera de zi, balcon inchis, finisaje decente..
58.000 EUR neg
craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 84 mp, suprafata teren 200 mp
oferim spre vanzare casa locuibila cu 3 camere, baie, bucatarie, pivnita , curte. finisaje decente..Se poate amenaja dupa propriul gust..detine toate utilitatiile necesare..
70.000 EUR neg
Craiova , Dolj
inchiriat
Spatiu comercial , 1.200 mp
Gaminvest ofera spre inchiriere hala industriala situata in apropiere de Oradea, Bihor, Romania. Hala este noua si este construita din panouri de tip sandwich. Hala masoara 1000 mp si are inaltimea de 4,5 m. Hala este amplasata pe un teren de 2500 mp care este imprejmuit. Curtea este partial betonata, are acces tir si locuri de parcare in fata. Utlitatile de care dispune hala, sunt urmatoarele: apa potabila de la retea, canalizare si curent trifazic cu putere de 350 kw. Incalzirea halei se face cu centrala proprie pe peleti precum si pe radiatoare suflante si exista posibilitatea recordarii la reteaua de gaz. Hala dispune de o cladire de birouri de tip P+E, cu suprafata de 200 mp. La parter exista un hol in care se poate amenaja receptia, 2 birouri si grup sanitar. Etajul este compus din 3 birouri, o incapere pentru sala de mese si grup sanitar. Hala are instalat sistem de supraveghere video. Situata in apropiere de vama Bors, hala este ideala pentru activitati de productie, depozitare si pentru firma de logistica, transport, etc. Pret chirie lunara: 4 euro/mp, negociabil.
Bors, Bihor
<<<12>>>2 pagini | 39 anunturi