tranzactie tip Localitate:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678>>>8 pagini | 152 anunturi
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 4, 36 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. Garsoniera se inchiriaza doar pentru cupluri, familie!!! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 3, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
220 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 9, 42 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata nou si utilata cu tv-lcd. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. Imobilul se poate inchiria ca locuinta (cu toate dotarile si utilitatile necesare) sau ca spatiu de birou! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
295 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 1, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa- va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
220 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 40 mp
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 6, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
260 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 8, 45 mp
255 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
800 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Casa , 4 camere, 3 bai, decomandat, 100 mp, suprafata teren 590 mp, an constructie 2018
Agentia imobiliara - Amocasa - ofera spre inchiriere o casa care se intinde pe un singur nivel. Casa este compusa dintr-un dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare care au o baie comuna, un living, o bucatarie si o a treia baie. Casa este semimobilata (doua camere sunt nemobilate dar se pot mobila la cerere) si utilata cu aragaz , cuptor, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, televizor si aer conditionat in trei din cele cinci incaperi. Imobilul este dotat cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc si centrala termica, toate fiind de cea mai buna calitate. Casa dispune de sistem de alarma si supraveghere, parcare in interiorul curtii si un teren de 590mp! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
800 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 2, 70 mp
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 1, 90 mp
800 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 4, 56 mp
400 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12345678>>>8 pagini | 152 anunturi