tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 33 anunturi
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor, cablu tv si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! 
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 3, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilat cu aragaz, frigider si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , 1 camera, 1 mp
Camere cu 2 paturi single suprapuse Servicii de spalatorie/curatatorie Internet wireless Receptie 24h/24h Parcare supravegheata video Bucatarie comuna utilata complet 20 de lei/ persoana pe zi
20 EUR
Bucuresti
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 1, 42 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata modern si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, centrala termica si aer conditionat. Garsoniera este situata intr-un bloc nou, cu parcare privata! Costul utilitatilor depinde de consumul individual avand in vedere ca toate utilitatile sunt separat contorizate! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 4, 36 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. Garsoniera se inchiriaza doar pentru cupluri, familie!!! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 2, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica, apometre si aer conditionat. Imobilul este proaspat renovat si se afla la prima inchiriere!!! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
250 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 1, 48 mp
Amocasa Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, repartitoare si aer conditionat. In vederea inchirierei se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% dintr-o luna de chirie!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj parter, 30 mp
garsoniera mobilata si complet utilata,dispune de aer conditionat,masina de spalat,aragaz,frigider,fier de calcat.toate aceste lucruri sunt noi si nefolosite.aceasta garsoniera se afla la parter aproape de facultatea de drept si de spitalul nr 3.
300 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat bilateral, 1 camera, etaj 5, 45 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata nou si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. Blocul dispune de lift!!! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
270 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 2, 37 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat, televizor si internet. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, aer conditionat si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
300 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , decomandat unilateral, 1 camera, etaj 4, 40 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera decomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie! Garsoniera este disponibila incepand cu 1 Februarie 2020!
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Garsoniera , semidecomandat unilateral, 1 camera, etaj 3, 30 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere o garsoniera semidecomandata, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat si tv. Garsoniera este dotata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie pvc, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
220 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 33 anunturi
Cele mai recente anunturi cu garsoniere de vanzare sau inchiriere in Craiova, sunt disponibile pe situl nostru craiovaimobiliare.ro. Aici gasiti anunturi atat de la agentii cat si de la particulari. Cautari frecvente: garsoniera de vanzare in Craiova, garsoniera de inchriat in Craiova, pret garsoniera, garsoniera zona rovine, grasoniera de vanzare in 1 mai, cat costa o garsoniera in Craiova.