tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>14 pagini | 276 anunturi
vanzare
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 45 mp
2 camere semidecomandat, dotat cu CT, renovat recent. Teava de apa pe casa scarii, apartamentul se vinde mobilat si utilat ca in poza.Pentru informatii sunati la 0787.366.611
65.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 64 mp
Cu o panorama a orasului ce iti incanta ochiul si ferit de zgomotul orasului, acest apartament de doua camere te intampina cu un aer cald si primitor de cum i-ai trecut pragul. Apartamentul face parte dintr-un proiect finalizat in toamna anului 2019, nu a fost locuit pana acum si trebuie doar sa-ti aduci hainele si periuta de dinti pentru a-ti crea caminul mult dorit. Mobilierul, aparatura electrocasnica si elementele de decor au fost alese cu mult bun gust de catre actulul proprietar. Izolatia exterioara din vata minerala bazaltica de 10 cm, parchetul din lemn stratificat, incalzirea in pardoseala si geamurile termopan cu 3 foi asigura un confort termic excelent si costuri reduse de intretinere. Plasarea intr-o zona excelenta din punct de vedere al apropierii fata de magazine, piata, scoli, gradinite supermarket-uri, liftul performant si locul de parcare suprateran, nu fac decat sa completeze atuurile acestui minunat apartament. Pentru ca acest apartament sa fie al tau nu trebuie decat sa ma contactezi pentru stabilirea unei vizionari.
650 EUR
Brasov
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 2, 56 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 2/4 in bloc edificat dupa 1985, O-uri, Spaniei. Locuinta are o suprafata utila de 56 mp si 2 balcone generoase, unul la nivelul sufrageriei iar celalalt dintr-un dormitor,ambele avand o suprafata totala de 8 mp. Investitii au fost facute in sensul ca au fost schimbate usile de interior , parchetul , gresia , faianta, tamplaria pvc . Exista centrala termica de apartament si aer conditionat. In pret sunt incluse mobila de la bucatarie dressingul de pe hol si cuierul . Este un apartament curat, decent, intretinut corect situat intr-o arie buna. Pretul se incadreaza in oferta zonei.
78.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 52 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 3 camere zona Craiovita sc 33 -- etaj 1 cu balcon inchis , parchet , termopan, -- ideal pentru o familie tanara
52.500 EUR neg
Craiovita , Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 57 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 2 dec zona Amaradia etaj bun utilat ideal pentru o familie tanara
68.000 EUR neg
Craiova , Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 76 mp
Art imobiliare-Esti in cautarea unui apartament spatios, in bloc dupa 1980, cu istoric,situat in zona buna? Ce ai spune de M-urile de la Ciuperca?Bun, e la etajul 4, si ce? Doar sunt izolate cu acele materiale experimentale ,,panouri, care le diferentiaza de celelalte blocuri din oras, La fel este si cu plafonul, deci nu sunt probleme cu infiltratiile. Apartamentul are 3 camere , dispunere bilaterala, 2 bai , si o suprafata totala de 76 mp.Are tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta, parchet samd. Nu este zugravit sau pregatit , cumva , pentru a-ti lua ochii, nu. Este o locuinta pe care o poti personaliza dupa bunul tau plac. Pretul este decent, in limita de mijloc a pretului zonei si se incadreaza undeva in 1150 euro/mp.
84.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj parter, 63 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un frumos apartament de 3 camere semidecomandate, situat la parter, in zona Piata Mare, F-uri. Locuinta este complet mobilata si utilata ,are mobilier modern, electrocasnice de ultima generatie si dispune de centrala termica proprie. Dormitorul cel mare are pat matrimonial si sifonier, iar dormitorul cel mic a fost utilizat ca si birou.In living sunt toate facilitatile. Apartamentul este ideal pentru o familie, cuplu sau chiar o persoana care cauta spatiiu generos .
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat bilateral, 2 camere, etaj 3, 65 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere decomandate, situat in imobil nou , constructie 2017, zona Universitate, Kfc. Locuinta este complet mobilata si utilata , tot mobilierul fiind nou , de cea mai buna calitate, la fel si electrtocasnicele. Exista aportul unei centrale termice proprii. Se asigura, in acest pret , si loc de parcare subteran, individual.Optional, se poate inchiria la 600 euro cu toate utilitatile incluse. Disponibil dupa 11 Mai.
550 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 60 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere un apartament situat ultracentral, Universitate, etajul 1/8. Locuinta este personalizata, moderna, renovata si imbunatatita complet.Dispune, printre altele , de aer conditionat si centrala termica.
550 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 2, 80 mp
Artr Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandate, situat in imobil nou, etajul 2/3, zona Independenta, strada Caracal. Locuinta, in acest moment , este mobilata partial, dar va fi furnizata la cheie, complet mobilata si utilata. Se va avea in vedere aducerea unui sifonier si a unei comode in dormitor, iar in livingul va fi completat si el, cu dressing si corp de biblioteca. Exista centrala termica de apartament si se asigura loc de parcare. Disponibila o tereasa foarte frumoasa, de 20 mp, unde va puteti servi cafeaua alaturi de prieteni. De multi prieteni.
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 78 mp
Art Imobiliare- Aproape de Mall, la 2 minute distanta, complet mobilat si utilat. Asa se prezinta acest apartament de 3 camere decomandate si 2 bai. Locuinta are paturi matrimoniale in dormitoare, deci, oriunde veti alege sa va petreceti noaptea, va fi confortabil. Pretul este accesibil, sub ceea ce propune zona.
340 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 2, 80 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 3 decomandate, Calea Bucuresti,Piata Mare, situat la etajul 2. Locuinta este complet mobilata si utilata, cu pat matrimonial in camera mare si pat de o persoana in cea mica , living cochet, bucatarie mare si 2 bai.Exista centrala termica , aer conditionat, 2 baloane mari, inchise in termopan. Pozitie avantajoasa fata de principalele obiective craiovene.
400 EUR
CRAIOVA, Dolj
<<<12345678910>>>14 pagini | 276 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.