tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>15 pagini | 297 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 2, 56 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 2/4 in bloc edificat dupa 1985, O-uri, Spaniei. Locuinta are o suprafata utila de 56 mp si 2 balcone generoase, unul la nivelul sufrageriei iar celalalt dintr-un dormitor,ambele avand o suprafata totala de 8 mp. Investitii au fost facute in sensul ca au fost schimbate usile de interior , parchetul , gresia , faianta, tamplaria pvc . Exista centrala termica de apartament si aer conditionat. In pret sunt incluse mobila de la bucatarie dressingul de pe hol si cuierul . Este un apartament curat, decent, intretinut corect situat intr-o arie buna. Pretul se incadreaza in oferta zonei.
78.900 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 41 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 2 camere semidecomandate, cu o suprafata utila de 41 mp situat vis a avis de Mercur, strada Popa Sapca, spre Amandina. Locuinta nu are imbunatatiri, deci, daca veti dori sa o amenajati dupa bunul plac, este perfect. Avem suprafata mica, etajul 3/4, zona ultracentrala. Credem ca investitiile , daca aveti in vedere sa-l cumparati pentru inchiriere , de exemplu, sunt minime,in comparatie cu un alt apartament cu o suprafata mare. De aici , si pretul solicitat.Blocul este la 3 minute de centrul vechi, la 2 minute de Mercur si Primarie, la un minut de Elena Cuza si Carol.
78.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 50 mp
64.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 54 mp
oferim spre vanzare aprtament cu 3 camere in cartierul brazda la cateva minute dustanta de Brd .detine doua dormitoare, baie, bucatarie, camera de zi, balcon inchis, finisaje decente..
58.000 EUR neg
craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 48 mp
APARTAMENT SEMIDECOMANDAT CENTRALA TERMICA GRESIE FAIANTA TERMOPAN PARCHET
55.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 4, 60,50 mp
CENTRALA AER CONDITIONAT.FARA IMBUNATATIRA MAJORE 2 BALCOANE
57.500 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 48 mp
APARTAMENT SEMIDECOMANDAT CENTRALA TERMICA GRESIE FAIANTA TERMOPAN PARCHET
55.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 94 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 2 camere situat pe Calea Republicii, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 2 al unei cladiri emblema a orasului, complet reabilitata pe pietonala. Acesta masoara o suprafata construita de 111 mp, iar suprafata utila este 94 mp. Apartamentul este compus din 2 camere foarte spatioase, geamurile fiind orientate spre Calea Republicii, bucatarie, 2 bai, hol foarte spatios la intrare, debara. Incalzirea apartamentului este asigurata cu centrala proprie pe gaz. Apartamentul dispune de imbunatatiri, baile renovate, instalatia de incalzire schimbata, calorifere, tevi de cupru, instalatie electrica schimbata, parchet lemn masiv, gresie, faianta si se vinde mobilat si utilat. Avand in vedere compartimentarea si suprafata apartamentului acesta se poate recompartimenta in apartament cu 3 camere. Datorita pozitei ultracentrale apartamentul este pretabil pentru regim hotelier, amenajare birouri, cabinete de avocatura, dar si pentru locuit pentru persoanele care vor sa aiba centrul istoric, restaurante, cafenele, mijloace de transport in comun in apropiere. Pret de vanzare propus de proprietar: 110000 euro + TVA. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
110.000 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 1 camera, 26 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu o camera, zona ultracentrala, Oradea, Bihor. Apartamentul are o suprafata de 26 mp si se afla intr-o cladire istorica minunata. Imobiliul este decomandat si este structurat astfel: un hol de intrare, mini-bucatarie, baie si o camera spatioasa. Locuinta se inchiriaza complet mobilat si utilat. Confortul termic al apartamentului este asigurat de un sistem electric foarte eficient din punct de vedere practic, cat si financiar. Apartamentul este situat intr-o zona ultracentrala avand in apropiere pietonala, la doar un minut de mers pe jos. Pret de inchiriere propus de proprietar este de 250 euro, negociabil.
250 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 1, 54 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 3 camere in cartierul craiovita sc 33 spatios cu balcon inchis -- ideal pentru o familie tanara
51.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 57 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 2 dec in zona Amaradia -- finisaje deosebite-- utilat
68.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 10, 52 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 2 camere in bloc nou, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 10 al unui bloc cu lift si masoara o suprafata utila de 52 mp. Acesta este compus din living cu locul de luat masa, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu plita electrica, cuptor, hota, frigider, aer conditionat, etc. Apartamentul este situat in zona strazii Onestilor, la 2 minute de centrul comercial Prima Shops, mijloace de transport in comun, scoli, parc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna, negociabil.
400 EUR neg
Oradea, Bihor
<<<12345678910>>>15 pagini | 297 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.