tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678910>>>17 pagini | 325 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 8, 44 mp
Gaminvest recomanda spre inchiriere apartament lux, cu 2 camere in cartierul Rezidential Luceafarul, in Oradea, Bihor, Romania. Apartamentul este mobilat complet, finisaje lux, si este compus din hol, living, bucatarie, baie si un dormitor, toate in suprafata utila de 44 mp. Apartamentul este situat la etajul 8 al unui bloc cu lift. Se inchiriaza mobilat si utilat, ca in poze. Pret nou de inchiriere : 250 euro/luna + TVA. Pret de inchiriere propus de proprietar: 300 euro/luna + TVA.
250 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, 72 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 3 camere, cartier Luceafarul, Oradea, Bihor. Apartamentul este compus din living spatios si luminos care este open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, dintre care una este prevazuta cu cada, iar cealalta cu cabina de dus, un balcon care masoara o suprafata de 10 mp. Este utilat cu cuptor electric si plita pe gaz, cuptor cu microunde, frigider, televizor si aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat exact ca in poze. Pret nou de inchiriere : 350 euro/luna + TVA. Pretul de inchiriere propus de proprietar este: 400 euro/luna + TVA.
350 EUR
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 5, 110 mp
Aparatament cu 4 camere , 2 bai, 2 balcoane , bilateral , spatios cu buna ventilatie.Este mobilat si utilat cu electrocasnice si mobila noua.Este situat pe AI Cuza langa McDonalds si este amenajat recent .Sistemul de incalzire prin termoficare .Balcoanele sunt inchise prin tamplarie pvc. Sunt proprietar.
500 EUR
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 9, 80 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 4 camere tip penthouse, Bloc Luceafarul, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 9 al unui bloc cu 2 lifturi si masoara o suprafata utila de 80 mp. Acesta este compus din living, 3 dormitoare, 2 terase, 2 bai si hol. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Confortul termic este asigurat de la termoficare cu punct termic propriu. Apartamentul este situat in Cartier Luceafarul, la 5 minute de centrul orasului, mijloace de transport in comun, centrul comercial Prima Shops. Pret nou de inchiriere propus de proprietar : 500 euro/luna + TVA. Pret de inchiriere propus de proprietar: 550 euro/luna + TVA.
500 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat , 1 camera, etaj parter, 34 mp
Oferim spre vanzare cu comision 0%, apartament cu o camera in zona centrala, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la parter si masoara o suprafata de 34 mp. Acesta este compus din hol intrare, bucatarie, baie cu cabina de dus noua, un spatiu de depozitare si o camera. Apartamentul are garaj de 10,5 mp si sopron pentru depozitare lemne de aproximativ 7 mp. Apartamentul a fost renovat in 2015, dar nu s-a locuit in el. Instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate cu firma autorizata. Incalzirea se face pe centrala cu lemne, dar se poate face racordarea la gaz, acesta fiind tras in curte. Apartamentul se vinde semi utilat si mobilat. Apartamentul este situat in apropiere de statii de tramvai, autobuz si la 3-4 minute de Piata Unirii. Pretul propus de proprietar este de 35.000 euro, negociabil.
35.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 50 mp
APARTAMENT SEMIDECOMANDAT CENTRALA TERMICA GRESIE FAIANTA TERMOPAN PARCHET
56.000 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 4, 45 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 3 camere, cartier Velenta, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 4 si masoara o suprafata utila de 45 mp. Acesta este compus din living foarte spatios, bucatarie, 2 dormitore, unul cu balcon inchis, baie cu geam si hol. Apartamentul este situat in apropierea autogarii din Velenta, intr-o zona linistita, avand in apropiere scoli, gradinite, parc, mijloace de transport. Incalzirea apartamentului se face de la oras. Pret de vanzare propus de proprietar: 43.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
43.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , 2 camere, etaj 2, 43 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 2 camere in Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este tip AN, fiind situat la etajul 2, bloc cu lift si supraveghere video si masoara o suprafata de 70 mp construiti, 43 mp utili. Apartamentul este decomandat si este compus din 2 camere, bucatarie cu camara, baie cu cada, hol si balcon. Apartamentul dispune de usa de siguranta, ferestre si usi din lemn si o boxa pentru depozitare la subsol (12 mp). Acesta are in apropiere Piata Rogerius, magazine, parcuri, cafenele, spital, scoli gradinite, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 47.000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
47.000 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 1, 42 mp
Art Imobiliare- Spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandate, situat la Orizont, Craiovita Nouaa.Locuita este complet mobilata si utliata, conform pozelor anexate.
300 EUR
cRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 67 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 3 camere decomandate cu 2 bai si balcon la nivelul bucatariei, situat in bloc constructie dupa 1980, D-uri, strada Fagaras.Locuinta se afla la etajul 1/4, are o suprafata utila de 64 mp si totala de 67 mp.Dispune de -usa metalica la intrare, usi interior schimbate, tamplarie pvc cu geam termopan si storuri, gresie , faianta si parchet. Au fost aduse imbunatatiri la nivelul bailor si holului iar parchetul nobil din stejar, prezent in camere si living, a fost conservat foarte bine, prezentandu-se in conditii impecabile. Pentru confort, a fost adaugat si aer conditionat iar electrocasnicele sunt si ele la un nivel corespunzator. Dealtfel, pentru o justificare suplimentara a pretului, apartamentul se va vinde complet mobilat si utilat , cu mici exceptii legate de electrocasnice daca se dori o negociere. Zona buna, vecini buni, bloc bun.
84.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 1, 104 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare apartament de 4 camere transppofrmat in 3 camere, cu doua bai si doua balcoane incorporate in suprafata utila. Locuinta se afla la etajul 1/7, pe Calea Bucuresti, Piata Mare si are o suprafata de 104 mp. Exista centrala termica si ar conditonat, Deoarece a fost inchiriat mai tot timpul , cu trecerea anilor si fara investitii ulterioare, multe dintre accesoriile ce constituiau elemente de lux, la vremea respectiva, s-au deteriorat, de aceea si pretul. Pentru cei ce se gandesc la o eventuala investitie, se asigura chiriasi, pe minim 3 ani. Justificam oportunitatea prin numarul infim de oferte similare in zona. Din motive de confidentialitate, poze nu sunt disponibile.
130.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 71 mp
Art Imobiliare- Spre vanzare in imobil nou, cu predare in iulie 2021, apartamente de 2 si 3 camere, incepand de la etajul 1 pana la 5(mansarda in curs de aprobare).Blocul se afla in zona Polivalenta, este construit pe cadre si cu caramida Porotherm. Tamplaria din pvc va fi de la Qfort. Se vor oferta la cheie, utilate cu centrala termica si baile complet echipate. Pretul va fi de 1150 euro +tva de 5% pentru suprfata totala(suprafata utila + balconul. Blocul va fi prevazut cu lift iar pe etaj vor fi 6 apartamenteȘ 2 garsoniere, 2 apartamente cu 2 camere si 2 apartamente cu 3 camere. In acest moment, mai este disponibila o garsoniera la etajul 5, cu o suprafata totala de 44.88 mp. Apartamentele cu 2 camere vor avea suprafata totala de70.79 mp, cu o suprafata utila de 56.58 iar cele cu 3 camere vor avea suprafata totale de 93.95 mp, cu o suprafata utila de 82.45 mp. Schite- la cerere.
85.500 EUR
CRAIOVA, Dolj
<<<12345678910>>>17 pagini | 325 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.

4 Lucruri Pe Care Trebuie Sa Le Stie Oricine Cauta Sa Cumpere Prima Locuinta

oricine cauta sa cumpere prima locuinta

Cumparare unei prime locuinte este pentru multi supremul act de independenta si responsabilitate financiara pe care il pot face in ziua de azi. Si tocmai pentru ca este prima locuinta nu treabuie sa fie neaparat perfecta. O casa se poate transforma intr-un camin iar orice ideal, mai ales imobiliar, poate fi atins cu timpul. Asta nu inseamna ca pentru a alege o locuinta este de ajuns ca cineva sa caute apartamente sau garsoniere de vanzare Craiova. Cautarea unei locuinte necesita timp si implicare. Nu este recomandat ca cineva care isi cauta prima locuinta sa se arunce cu capul inainte la primul anunt despre asambluri rezidentiale pe care il gaseste. Totul trebuie gandit si calculate inante de a se semna acte si de a se da bani.

Nu Te Grabi Sa Cumperi Ceva Scump, Chiar Daca Ai Banii Necesari

Imobiliarele sunt o investitie. De-a lungul timpului s-a dovedit ca nu sunt neaparat cea mai sigura investitie, dar cum nu poti locuii intr-o casa facuta din lingouri de aur, una din caramizi si ciment iti este suficienta. Dar ca sa alegi casa din caramizi si ciment potrivita, trebuie mai intai sa intelegi cum functioneaza piata imobiliara si sa nu te lasi vrajit numai de zona sau de istoria unei cladiri.

Da, o cladiri interbelica are farmecul ei, dar cu orice farmec vin si o serie de dezavantaje. In primul rand, la o simpla cautare de apartamente de vanzare sau garsoniere de vanzare Craiova vei observa ca, desi poate mai spatioase si compartimentate diferit de cele din ansambluri rezidentiale modern, acestea tind sa aibe nevoie de mai multe imbunatatiri. Fie ca este vorba doar de o simpla varuiala sau de lucrari mai ample cum ar fi schimbari de retele de apa sau curent, locuintele mai vechi vin la pachet cu o serie de alte investitii, pe care mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa le faci.

Pe de alta parte, farmecul unei cladiri cu o istorie bogata costa. Privilegiul de a locui in aceeasi cladire in care odinioara boierii si anturajele lor organizau seri de poezie sau ceaiuri dansante costa. Este adevarat ca poate putina lume isi permite sa locuiasca intr-o astfel de casa, dar chiar si dintre aceia care isi permit, si mai putini sunt cei care o pot si intretine si eventual aduce la gloria de alta data. Garduri inalte de fier forjat, peluze frumos intretinute, coloane si tot felul de decoratiuni exterioare si interioare sunt intr-adevar simboluri ale unei epoci de mult trecute, care acum isi asteapta cuminti urmatorii proprietari.

Fa O Lista Cu Ce Ar Trebui Sa Ai In Vedere Cand Pleci La Cumparat De Locuinta

Fa O Lista Cu Ce Ar Trebui Sa Ai In Vedere

O locuinta nu ar trebui sa fie doar locul in care te intorci seara de seara pentru a dormii sau acela unde iti tii lucrurile doar pentru a fi toate la un loc. Orice locuinta ar trebui sa indeplineasca o serie de criterii pe care ar fi bine sa ti le stabilesti inainte de a intra pe internet sau a deschide ziarul la sectiunea Craiova imobiliare. Criteriile ti le setezi in functie de cum vrei sa fie acea locuinta, cat estimezi ca vei locui in ea, cum iti vezi viata evoluand in acea perioada si evident in functie de buget.

Spre exemplu, pentru un tanar singur la inceput de drum, care nu are nevoie de foarte mult spatiu, o garsoniera ar putea fi suficient pentru moment. Un alt criteriu pentru el ar putea fi distanta fata de locul de munca sau facultate. Desigur, mijloacele de transport sunt si ele importante. Si nu in ultimul rand magazinele si locurile de petrecere a timpului liber. Uneori e placut sa ai un PUB in cartier si sa nu fi nevoit sa te duci pana in centru pentru a bea o bere dupa serviciu.

Dar ce se intampla cand acel tanar doreste sa isi intemeieze o familie. Deja prioritatile se schimba si odata cu ele si criteriile in functie de care isi va alege locuinta. Poate la inceput garsoniera va fi suficienta, dar cu timpul ea va deveni cam mica pentru doua persoane. Atunci va incepe greaua misiune de a alege dintre multele apartamente de vanzare listate. Odata cu cresterea numarului de camere ar putea creste si pretentiile. Cu doua venituri mai multe zone devin accesibile. Mai mult decat atat, iesitul in PUB dupa serviciu se poate transforma in invitatul prietenilor acasa, lucru care reclama mai mult spatiu, poate chiar si o zona special dedicata acestui lucru. Un balcon nu strica niciodata si de asemnea nici mai mult loc pentru dulapuri si alte spatii de depozitare.

Pretentiile si criteriile cresc exponential odata cu varsta si cu numarul de persoane care traiesc impreuna. Fiecare persoana are nevoie de intimitatea ei si de o serie de conditii pentru a se simtii confortabil. De aceea o garsoniera poate deveni cu timpul un apartament, iar un apartament o casa. Totul tine de ceea ce vrei sa faci in viata. Locuinta ta creste si se dezvolta odata cu tine, dar pentru asta trebuie sa intelegi de ce ai nevoie in fiecare punct al vietii. De aceea nu este indicat sa cumperi o casa cu 8 camere daca locuiesti singur, si nici sa incerci sa inghesui o familie de 4 persoane intr-un apartament de 2 camere.

Aproape Orice Se Poate Modifica

Aproape Orice Se Poate Modifica

Presupunand ca ai gasit o locuinta care indeplineste aproape toate criteriile tale, dar ai rezerve pentru ca usa de la balcon se deschide spre dreapta nu spre stanga, nu iti fa griji. Aproape orice se poate modifica. Daca nu este un zid de rezistenta, se poate darama. Daca nu modifica aspectul exterior in asa fel incat sa afecteze armonia zonei, se poate inlocui. Acestea ar trebui sa fie cele doua idei principale pe care sa te axezi cand gasesti ceva c ear fi perfect daca nu ar fi acel mic ceva care sa strice. Aproape orice poate fi remediat, modificat, alterat, schimbat sau inlocuit.

Oricine cumpara o locuinta, care nu face parte din ansambluri rezidentiale noi, va trebui sa aibe de a face cu ideile fostilor proprietari. Dar acesta este un lucru bun. Asta inseamna ca iti poti pune amprenta asupra acestui spatiu si sa-l transformi asa cum vrei tu. Daca vrei o arcada in locul usii de la dormitor, sau o bucatarie unita cu holul de la intrare, te poti apuca de modificat. Daca vrei toata casa sa fie in concordanta cu principiile Feng Shui , n-ai decat sa incepi sa modifici spatiul asa cum crezi de cuviinta. Desi o fantana arteziana in sufragerie ar putea fi putin cam mult pentru unii, daca asta te face fericit si nu inunzi vecinii, da-i bataie.

Pe de alta parte, cei care cauta apartamente de vanzare in ansambluri imobiliare noi, au ocazia de a negocia macar o parte din finisaje cu dezvoltatorul. Daca viziunea lor este a unui apartament doar in tonuri reci, acum este momentul sa o zica. Acestia au avantajul de a nu trebui sa inceapa un nou santier in casa odata mutati. Desigur, acest lucru poate implica costuri suplimentare si ii poate priva pe unii de experienta unui proiect de home improvement marca proprie, dar fiecare decizie are avantajele si deavanatajele ei.

Pe acest principiu, ca orice poate fi modificat sau inlocuit, s-a dezvoltat in exterior o adevarata industrie imobiliara secundara. Garsoniere, apartamente si chiar case sunt cumparate la preturi mici, restaurate sau renovate si apoi revandute pentru mai multi bani. Astfel, oameni care au avut un simt estetic minim, sau care au dorit pur si simplu sa-si lase amprenta asupra unei locuinte au putut-o face, obtinand uneori si un profit chiar generos.

Oricat Ar Dura, Nu Te Da Batut

Cumpararea unei locuinte poate lua mult timp. Uneori poate semana cu o cursa anevoioasa la deal, in care intampini o serie de obstacole. Uneori poate fi o zona nu tocmai favorabila, alteori pot fi o serie de mici probleme pe care le-ai observat cand ai mers sa vezi spatiul. Indiferent de dificultatile intampinate de-a lungul drumului trebuie sa intelegi ca a cumpara o locuinta nu este la fel de simplu ca a cumpara un sandwich de la magazinul din colt. Chiar si in cazul unui sandwich poti avea preferinte. Poti incerca mai multe sortimente pana cand te decizi care iti place. Ideea e ca nu trebuie sa dezarmezi dupa prima cautare de apartamente de vanzare pe internet.

Fie ca incerci sa gasesti o garsoniera de vanzare pentru un inceput de drum, fie ca doar prospectezi piata de imobiliare Craiova pentru a-ti face o idee generala de ce este disponibil, unde si la ce preturi, important este sa nu te dai batut daca nu gasesti ceeea ce cauti pe prima pagina din Google. Asa cum se zice ca gasirea unui loc de munca este un loc de munca in sine si gasirea unei locuinte trebuie, in primul si primul rand, tratata cu maxima importanta si gandita aproape ca un job in sine.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova