tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 24 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, 104 mp
Agentia imobiliara Gaminvest va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 4 camere, in casa, zona Doja, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 104 mp si este compus din hol mare cu intrare in living, 3 dormitoare si baie. Din living se intra in bucataria care are si o camara de alimente cu geam. Toate geamurile sunt de tip termopan, destul de mari, oferind o foarte buna luminozitate intregului apartament. Incalizirea in acest moment se realizeaza prin sobe cu lemne, existand posibilitatea racordarii la gazul de la coltul strazii, circa 20 m. Pe jos exista parchet din lemn si podele laminate. Acest apartament detine si o curte de 50 mp care poate fi frumos amenajata cu o terasa de vara, flori, braduti, gazon. Zona este una linistta, cu strazi cu sens unic nu farte circulate, la 5 min de magazinul Crisul, la 5 min de Aguapark, cu acces rapid la liniile de tramvai si la pietonala centrala. Pretul propus de proprietar este de 66.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
66.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 4, 110 mp
Propietar,vand apartament cu 4 camere,toate actele necesare facute,bilateral, decomandat, in zona Sara,langa spitalul mare,renovat,termopane si site qfort,usi noi,parchet,gresie,faianta,usa intrare metalica,centrala pe gaze,2 balcoane,2 bai,2 holuri,izolatie exterioara de 10 cm,burlane coborate pana la parter,acoperis cu izolatie nou,ac,2 apartamente pe etaj (posibilitate de inchis palierul),vecini linistiti,scara blocului inchisa cu termopane,parcare in fata si spatele blocului,magazine,Carrfour,Kaufland,farmacii,cofetarii,spatiu de joaca pt copii,scoli,gradinite,Parcul Nicolae Romanescu la 5 min de mers pe jos.
110.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 2, 80 mp
Apartament cu 4 camere, decomandat, situat in zona ultracentrala a Municipiului Craiova, la etajul 2 al unui bloc cu 7 etaje, cu o suprafata utila de 80mp. Imobilul este compus din living, trei dormitoare, bucătărie, hol, 3 terase închise, 2 băi și 2 debarale. Apartamentul dispune la subsolul blocului de boxa. Anul constructiei : 1988 Destinație : mixtă, birouri și rezidențială Utilități: toate, cu contorizări separate Sistem încălzire: centrală pe gaze naturale Ușă intrare : din metal Usi de interior: din lemn Podele : parchet și gresie Pereti : faianță, vopsea lavabilă
115.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 5, 104 mp
4 camere decomandate, 104mp, Rovine - Posta, centrala termica Se vinde apartament 4 camere decomandat, etaj 5/8, centrala termica proprie, suprafata utila 92mp cu o suprafata totata 104 ( inclusiv balcoanele), situat in cartierul Rovine -Nicolae Iorga vis a vis de Oficiul POSTAL deasupra Parculetului din Rovine. Apartamentul este situtat intr-un bloc foarte linistit, are 3 balcoane generoase cu vedere panoramica senzationala, izolat, 2 grupuri sanitare, 3 dormitoare ,o camera de zi (sufragerie) si o bucatarie. Tocaria este de termopan ( inclusiv balcoanele sunt inchise in termopan), podeaua fiind acoperita cu parchet de stejar (de lemn masiv). La cerere, se poate vinde cu tot ce este in el (semi-mobilat si semi-utilat). Apartamentul nu este modernizat, putandu-se observa calitatea deosebita a cladirii(nu sunt fisuri, nu este igrasie, etc). Proprietarul dispune de toate actele apartamentului: cadastru, act proprietate, certificat energetic,etc, apartamentul fiind liber de sarcini.Imobilul este liber. Se accepta si credit. Pret 95.000 euro usor negociabil. Comisonul este de 1% din pretul final.
95.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 11, 97 mp
Agentia Gaminvest va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere pe doua nivele, in cartierul Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata utila de 97 mp care este situat la etajul 11 si este compartimentat in felul urmator: -La primul nivel: Un living open space cu bucataria si locul de luat masa, un dormitor, o baie, o mica debara si 2 balcoane. -La cel de-al doilea nivel: regasim doua dormitoare decomandate un hol si o baie. Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat cu frigider, plita, cuptor, masina de spalat rufe, TV. Imobilul are in vecinatate magazine, farmacii, scoli, supermarketuri, gradinite, si acces rapid la mijloacele de transport in comun. Pretul de inchiriere propus de proprietar este de 500 euro.
500 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 4 camere, etaj parter, 80 mp
Va propunem spre achizitie un apartament cu 4 camere (decomandat ) situat in zona Astra – Colonia Metrom . Apartamentul are o suprafata utila de cca 80 mp mp ( cca 65 mp parter - cca 15 mp demisol ) , situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime D+P+1+Pod , constructie in jurul anilor 1940 . Apartamentul a fost la baza un apartament de 3 camere , care in urma modificarilor aduse are in componenta acum 4 camere ( sau 3 camere + dresing ) depinde de necesitatea fiecarui client . Apartamentul este compus din: camera de zi , bucatarie , dormitor matrimonial , dormitor , birou ( sau dresing ) baie cu aerisire naturala si hol . Bucataria de la parter a fost transformata in birou , ea fiid actual la demisol cu acces din living cu scara interioara . Apartamentul are ca si imbunatatiri ( gresie , faianta , parchet , centrala termica proprie , geamuri termopan la tot apartamentul ) . Pretul de vanzare al acestei proprietati este de 79000 euro , partial mobilat . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Agentia imobiliara SATURN IMOB KRONSTADT SRL vine in intampinarea clientilor cu o oferta completa de servicii imobiliare special adaptate pietei imobiliare din orasul Brasov, cat si din intreg judetul. Municipalitatea s-a implicat activ in modernizarea facilitatilor urbanistice, investind in asfaltarea drumurilor, in infrumusetarea parcurilor si a spatiilor verzi, in imbunatatirea performantelor sistemului de canalizare si a celui de iluminat urban, a transportului in comun si in amenajarea de spatii de parcare atat pentru localnici, cat si pentru turisti. Costurile totale estimative ale clientului : - Achizitie apartament : 79000 euro - Onorariu notarial pentru autentificarea contractului de vânzare-cumparare cash (RON cu TVA) = cca 4500.00 ron - Taxa catre OCPI pentru intabulare (RON): = cca 567.00 ron - Comision agentie : = 1580 euro
79.000 EUR
Brasov
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj 2, 90 mp
4 decomandate 1 mai 2/4, , liber, tel. 0771.384.492.
80.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 4 camere, etaj parter, 75 mp
3 decomandate valea rosie p/4,,,. tel 0722726619
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 4 camere, etaj 1, 90 mp
Agentia Gaminvest va propune spre inchiriere un apartament cu 4 camere, semidecomandat, in cartierul Nufarul, Oradea, Bihor. Apartamentul masoara o suprafata totala de 90 mp, situat la etajul 1 din 4, compus din hol, bucatarie, un dormitor cu balcon, living, doua dormitoare si doua bai. Are imbunatatiri parchet din lemn si geamuri termopan. Acest apartament se inchiriaza complet mobilat si utilat cu frigider, plita, cuptor, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cafetiera, TV, aer conditionat. Imobilul are in vecinatate supermarketuri, magazine, farmacii, scoli, gradinite, acces rapid la mijloacele de transport in comun. Pretul propus de proprietar este de 600 euro, negociabil.
600 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , 4 camere, etaj parter
Apartament cu 4 camere, 2 bai, decomandat, mobilat, la parterul unui bloc de 4 etaje, situat in cart. 1 Mai, zona Targ, cu suprafata utila de 100 mp. Apartamentul este renovat complet si dispune de multiple imbunatatiri: centrala termica, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usi de interior schimbate, usa metalica, Blocul este construit dupa anul 1985. Pret: 350 euro/luna. tel: 0762 307 962
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 4 camere, etaj 4, 97 mp
Apartament deosebit,cu patru camere, decomandat, situat in cartierul George Enescu, la etajul 4/4 cu acoperis tip pod, fara probleme. Imobilul este compus din living( 40 mp), trei dormitoare, doua bai si doua balcoane(unul inchis).Apartamentul a fost construit in anul 1989 ,are o suprafata utila de 97mp(fara balcoane) . Vecini extraordinari! Dispune si loc de parcare acoperit. Pretul este usor negociabil
89.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 4 camere, 150 mp
1.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 24 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.