tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<123456>>>6 pagini | 106 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 6, 70 mp
Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
450 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 3 camere, etaj 4, 65 mp
55.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 63 mp
Apartamentul se afla in Cartierul Sarari, strada Spaniei si nu are imbunatatiri. Agentia Tyrex percepe cumparatorului un comision de 1% din valoarea tranzactiei la semnarea contractului de vanzare.
75.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 3, 70 mp
Apartament cu 3 camere decomandate situat in bloc din 2000 pe Calea Bucuresti, zona Universitate. Apartamentul la fi disponibil incepand cu 1 ianuarie 2020. Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision in valoare de 50% din valoarea unei chirii la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
400 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 1, 71 mp
Apartament cu 3 camere decomandate, cu balcon mare peste sufragerie si bucatarie, fara imbunatiri, situat la etajul 1/10 intr-un bloc din anul 1975, avand teava noua de gaze pe casa scarii. Apartamentul este nelocuit si este disponibil imediat. Agentia Tyrex percepe cumparatorului un comision de 1% din valoarea tranzactiei la semnarea contractului de vanzare.
71.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 3 camere, etaj 3, 65 mp
3 camere Gradina Botanica la 5 minute de mers pe jos de Curtea de Apel si Tribunal
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 2, 57 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 3 camere in Cartier Rogerius, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 2 si masoara o suprafata de 70 mp construiti, iar suprafata utila este 57 mp. Acesta este compus din living care a fost marit cu balcon iar bucataria este open-space, dormitor care a fost marit cu balconul, baie cu cabina de dus sticla securizata, iar o camera a fost amenajata ca dresing. Apartamentul are dubla orientare si este pe soare, fiind foarte luminos. Apartamentul este renovat in totalitate, instalatie electrica si sanitara schimbata, geamuri termopan, rolete, parchet laminat, tot mobilierul si electrocasnicele fiind noi. Acesta este amenajat modern si cu mult gust. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu masina de spalat, plita pe inductie, frigider, aer conditionat, etc. Apartamentul dispune de loc de parcare de domiciliu. Acesta este situat chiar langa Piata Rogerius, avand in vecinatate toate punctele de interes: mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, spital, parcuri, magazine, banci, etc. Pret de vanzare propus de proprietar: 67000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
67.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 70 mp
Apartament 3 camere decomandate situat in bloc nou cu regim de inaltime P+6E dotat cu lift Schindler, in zona parc Cornitoiu. Apartamentul este la "alb" dar pretul este pentru predarea la cheie, lasand astfel viitorilor proprietari posibilitatea sa isi aleaga finisajele(usi interioare,gresie, faianta, parchet).
80.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 3 camere, etaj 2, 75 mp
Apartament 3 camere decomandat, etaj 2/4, situat in zona Calea Severinului - Sweet Escape , mobilat modern si utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat, TV, centrala termica, aparat de aer conditionat ), renovat complet, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. Pret chirie: 350 euro/luna. Tel: 0762 307 962
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat unilateral, 3 camere, etaj 3
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, apometre si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
380 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 80 mp
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 3 camere, etaj 2, 70 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si aer conditionat. Comision 0% din partea viitorului chirias, se percepe doar o luna chirie si o luna garantie!
300 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<123456>>>6 pagini | 106 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.