tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345678>>>8 pagini | 146 anunturi
vanzare
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 4, 60,50 mp
CENTRALA AER CONDITIONAT.FARA IMBUNATATIRA MAJORE 2 BALCOANE
57.500 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter, 48 mp
APARTAMENT SEMIDECOMANDAT CENTRALA TERMICA GRESIE FAIANTA TERMOPAN PARCHET
55.000 EUR
CRAIOVA, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 94 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 2 camere situat pe Calea Republicii, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 2 al unei cladiri emblema a orasului, complet reabilitata pe pietonala. Acesta masoara o suprafata construita de 111 mp, iar suprafata utila este 94 mp. Apartamentul este compus din 2 camere foarte spatioase, geamurile fiind orientate spre Calea Republicii, bucatarie, 2 bai, hol foarte spatios la intrare, debara. Incalzirea apartamentului este asigurata cu centrala proprie pe gaz. Apartamentul dispune de imbunatatiri, baile renovate, instalatia de incalzire schimbata, calorifere, tevi de cupru, instalatie electrica schimbata, parchet lemn masiv, gresie, faianta si se vinde mobilat si utilat. Avand in vedere compartimentarea si suprafata apartamentului acesta se poate recompartimenta in apartament cu 3 camere. Datorita pozitei ultracentrale apartamentul este pretabil pentru regim hotelier, amenajare birouri, cabinete de avocatura, dar si pentru locuit pentru persoanele care vor sa aiba centrul istoric, restaurante, cafenele, mijloace de transport in comun in apropiere. Pret de vanzare propus de proprietar: 110000 euro + TVA. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
110.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 2, 57 mp
Oferim spre vanzare apartament deosebit cu 2 dec in zona Amaradia -- finisaje deosebite-- utilat
68.000 EUR neg
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 10, 52 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 2 camere in bloc nou, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 10 al unui bloc cu lift si masoara o suprafata utila de 52 mp. Acesta este compus din living cu locul de luat masa, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu plita electrica, cuptor, hota, frigider, aer conditionat, etc. Apartamentul este situat in zona strazii Onestilor, la 2 minute de centrul comercial Prima Shops, mijloace de transport in comun, scoli, parc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna, negociabil.
400 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 8, 55 mp
Gaminvest propune spre inchiriere apartament cu 2 camere in bloc nou, Cartier Iosia, Oradea, Bihor. Apartamentul este situat la etajul 8 al unui bloc cu lift si masoara o suprafata utila de 55 mp. Acesta este compus din living open-space cu bucataria si iesire pe balcon, dormitor, baie si hol. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu plita electrica, cuptor, hota, frigider, aer conditionat, etc. Apartamentul este situat in zona strazii Onestilor, la 2 minute de centrul comercial Prima Shops, mijloace de transport in comun, scoli, parc. Pret de inchiriere propus de proprietar: 400 euro/luna, negociabil.
400 EUR neg
Oradea, Bihor
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 7
Apartament modern cu 2 camere ( un dormitor, un living, o baie, o bucatarie ) , la etajul 7/8 , situat in zona Calea Bucuresti - Piata Cntrala , mobilat modern si utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat, TV, centrala termica ). Pretul chiriei este de 380 euro/luna. Tel 0762 307 962
380 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj parter
Apartament modern cu 2 camere ( un dormitor, un living, o baie, o bucatarie ) , la parter , situat in zona Centru - Calea Severinului , mobilat modern si utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat, TV ). Pretul chiriei este de 350 euro/luna. Tel 0762 307 962
350 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, 57 mp
Bulevardul Dacia, Brazda Lui Novac, zona complex vechi, Baba lui Novac. Parter - decomandat. Bucataria a fost mutata in balconul construit legal, lung 6m /1m latime. Fosta bucatarie + holul mare de la intrare s-a transformat intr-o a treia camera de zi/zona de luat masa/ camera/birou. Beci la interior cu intrare din balcon, pe toata suprafata balconului. Centrala Termica Romstal, calorifere Romstal. Conducte de apa, separat. Aer Conditionat 12000 BTU. Retea electrica refacuta, prize adaugate (fara cabluri vizibile), intrerupatoare noi. Parchet, gresie, faianta, usi interior din lemn masiv, usa metalica exterior, tamplarie PVC cu geam termopan (renovari facute acum 5 ani). Canalizare, scurgere apa baie/bucatarie refacute, pentru a nu depinde de canalizarile/scurgerile de pe coloana. Blocul este izolat exterior. Peretele din dormitor este izolat si pe interior. Toate modificarile aduse apartamentului sunt prinse in cadastru. Blocul de patru etaje este amplasat la bulevard, apartamentul fiind pretabil si pentru firma. Scara este reabilitata, linistita, prevazuta cu tamplarie PVC, camere de supraveghere, vecini cumsecade, de buna credinta. Asocia de locatari este prezenta pe scara, toate cheltuielile scarii sunt suportate de asociatie. In zona se gasesc statii de autobuz (la 30 de secunde 1 minut), scoli, liceu, complexul vechi, restaurante, piata, non stop, banci, Digi, service, saloane de infrumusetare, magazine menaj, mini market, spalatorie. Telefon 0734208888
66.500 EUR neg
Craiova , Dolj
vanzare
Apartament , semidecomandat , 2 camere, 50 mp
Apartament cu 2 camere la etajul 2/4, zona Cornitoiu - Liceul Bibescu, mobilat si utilata (aragaz, frigider). Incalzire prin temoficare. Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 50 de metri patrati, Dispune gresie, faianta, parchet, geamuri termopan si usa metalica. Pret estimativ de vanzare 63.500 euro negociabil. Tel: 0762.305.962
63.500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 3, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, nemobilat si neutilat, dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre si centrala termica. Se poate inchiria si mobilat la pretul de 350 euro! In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 4, 50 mp
Agentia imobiliara - Amocasa - va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere semidecomandat, mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica si apometre. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei reprezentand 50% din prima luna de chirie!
250 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678>>>8 pagini | 146 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.