tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<1234567>>>7 pagini | 140 anunturi
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 3, 45 mp
450 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 1, 65 mp
Agentia imobiliara - Am o casa - va ofera spre inchiriere un apartament decomandat, mobilat nou si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat si televizor. Apartamentul este dotat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet, usa metalica, apometre, aer conditionat si centrala termica. In vederea inchirierii se solicita o luna de chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie!
500 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 3, 102 mp
Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
500 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 49 mp
65.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj 4, 50 mp
Apartamentul a fost renovat si mobilat recent. Fii primul locatar al acestui apartament! Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
350 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat , 2 camere, etaj 3, 40 mp
Garsoniera dubla compusa din dormitor, salon, bucatarie, baie amenajata modern si utilata complet. Garsoniera are centrala termica, gresie, faianta, parchet si va fi disponibila incepand cu 01 martie 2020. Agentia Tyrex percepe chiriasului un comision de 50% din valoarea unei chirii lunare la semnarea contractului de inchiriere. Alte taxe pot fi percepute de proprietar.
320 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Apartament , decomandat , 2 camere, 65 mp
Gaminvest propune spre vanzare apartament cu 2 camere in zona centrala, Oradea, Bihor. Intreg apartamentul este gandit si amenajat in stil minimalist, cu elemente de mobilier si decor de inspiratie moderna in trenduri actuale. Apartamentul are suprafata utila de 65 mp si este compus din 2 camere, o baie si o bucatarie si are acces la o curte de 30 mp. Dispune de mobilier, instalatii electrice si sanitare noi, electrocasnice de calitate superioara si mobilier ultramodern. Are in vecinatate mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, magazine, iar centrul orasului se afla la 5 minute. Pretul propus de proprietar este de 80000. Agentia nu percepe comision de la cumparator.
80.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Apartament , decomandat unilateral, 2 camere, etaj 2, 66 mp
Apartament cu doua camere (decomandat), suprafata de 66 mp, in Craiovita, complex de blocuri private / curte privata, in zona Aliss Shopping City - Craiovita. Apartamentul este construit in 2006, si face parte dintr-un complex de 4 blocuri, ce constituie un complex privat, cu doua curti inchise. - Suprafata: 66 mp (Sufragerie: 18.43 mp, Dormitor: 13.57 mp, Bucatarie: 10.07 mp, Hol: 7.89 mp, Baie: 4.84 mp, Balcon: 11.29 mp); - Etaj: 2 din (5 Etaje + Mansarda); - Constructie din BCA, cu izolatie exterioara / interioara (facuta in momentul realizarii constructiei), certificat de performanta energetica B; - Centrala termica proprie, pe gaz (randament 9 din 10, la ultima revizie); - Apartamentul se vinde mobilat si utilat (cu Aragaz, Frigider, Masina de spalat, etc.), in afara de doua elemente de mobilier (pat + dulap). - Balcon spatios, amenajat ca o terasa in aer liber (11.29 MP); - Balconul se intinde pe intreaga suprafata a apartamentului, avand usi de iesire, din living, dormitor si bucatarie (in ultima poza, cea cu balconul, se vede decat jumatate din suprafata acestuia). * Locuinta este situata in imediata apropiere a Auchan, Kaufland, Lidl, Penny, Aliss Shopping City - Craiovita, intr-o zona linistita.
66.900 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 2, 90 mp
400 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , semidecomandat unilateral, 2 camere, etaj 1, 55 mp
290 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 3, 56 mp
250 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat , 2 camere, etaj parter, 57 mp
350 EUR
Craiova, Dolj
<<<1234567>>>7 pagini | 140 anunturi
Cautari frecvente: apartamente de vanzare in Craiova, apartament de vanzare 2 camere, apartamente noi in Craiova, apartamente de inchiriat centru, pret apartament 2 camere zona rovine, apartament 2 camere zona brazda, pret apartament 3 camere, craiovita, centru, calea bucuresti, apartament de inchiriar in lapus. Situl nostru va pune la dispozitie anunturi actualizate zilnic cu apartamente de vanzare si inchiriere atat de la particulari cat si de la agentii imobiliare.