tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12>>>2 pagini | 22 anunturi
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 95 mp, suprafata teren 305 mp
Art Imobiliare- Va supunem atentiei un proiect imobiliar nou, compus dintr-un ansamblu inital de 2 case, cu posibiliatea construirii a inca 3 pe acelasi proiect, localizat in Carcea, cum venim dispre Metro si trecem calea ferata, pe partea stanga. Locuintele vor fi pe o alee , departe de zgomotul strazii principale si se pozitioneaza intr-un cartier ce se dezvolta armonios, cu vile tip , case noi si vecini prietenosi. Cum spuneam, casele vor avea acelasi proiect. Singura diferenta va fi ca prima dintre ele nu va avea placa, fiind vorba de parter, nu necesita, iar cea de-a doua va fi cu placa.Evident ca preturile vor fi diferite, cu 105000 euro respectiv 115000 euro. Casele au fundatia de 90 cm-limita de inghet, vor fi din caramida Porotherm , grinzi, izolatie si tot ce trebuie . Acoperisul va fi din tabla. Suntem cu lucrarile la stadiul de fundatie, deci, daca sunteti interesati, puteti verifica materialele folosite si calitatea lucrarilor inca de la faza de inceput. Casele vor fi livrate la cheie,cu gresie, parchet, faianta, termopan, centrala termica,conform schitei atasate. Se vor asigura gaze, curent,apa din put forat si fosa septica. Sunt discutii preliminare pentru introducerea apei de la retea si canalizarii. Teren- primul teren are aproximativ 310 mp, cel de-al doile aproximativ 400 mp. In proximitate,avem un alt proiect in lucru, cu vile P+E la pretul de 160000 euro, cu aceleasi utilitati. La cerere, putem furniza footografii. Agentia nu solicita comision pentru aceste imobile.
115.000 EUR
Carcea, Dolj
vanzare
Casa , 6 camere, 4 bai, decomandat, 150 mp, suprafata teren 150 mp, an constructie 2022
Situate intr-o locatie linistita si foarte bine conectata spre oras ,din Rosu Chiajna, aceste case sunt potrivite pentru familii care doresc sa locuiasca departe de agitatia orasului fara sa renunte la confortul urban. In noua ta locuinta pe o suprafata construita de 185 mp ,repartizata pe parter si 2 etaje,exista suficient spatiu pentru a locui, a lucra si a te relaxa. La parter zona de living are o suprafata de 26 mp suficient de mare pentru familie si prieteni.Ferestrele mari permit accesul in gradina si asigura o luminozitate maxima. Un mare avantaj este buctaria inchira in suprafata de 9 mp .Desigur , exista si o toaleta pentru oaspeti echipata cu toaleta,chiuveta si cabina de dus in suprafata de 3.9 mp. Din holul spatios in suprafata de 5 mp urci la etajul 1 unde este zona dormitoarelor. Parintii au spatiul lor separat cu o zona mare pentru dormitor si dresing de aprox 14.3 mp si baie privata de 3.4 mp echipata cu toaleta ,cada si chiuveta.Dormitorul luminat de ferestrele inalte ofera acces catre balconul in suprafata de 3 mp. In partea opusa este zona pentru copii.Cele doua camere spatioase au dimensiuni apropiate, asa ca vei scapa de clasica confruntare “Care dintre frati primeste camera cea mare?”. Acestea au suprafete de 12.8 mp sunt luminoase si incapatoare pentru a fi mobilate cu pat, dulap si un birou.Deasemenea, exista si o baie pentru copii echipata cu cada,toaleta,chiuveta, ambele bai au fereastra pentru aerisire. Casa nu ar fi completa fara un spatiu la mansarda! De aceea am pregatit un open space de 55 mp ce poate deveni cu usurinta un spatiu de relaxare pentru intreaga familie. Foarte important de mentionat este faptul ca intre etajul 1 si mansarda exista placa de beton iar scara de acces porneste direct din holul de la etaj, tot pe structura de beton si aceasta. Mai sunt lucruri frumoase de povestit, asa ca cel mai bine te asteptam la vizionare! Pentru programere ne poti suna la 0724.212.102 Alexandru Neagoe
155.000 EUR
Bucuresti
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, decomandat, 187 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2009
Proprietate formata din teren in suprafata de 500 mp si casa cu regim de inlatime P+M cu suprafata construita de 195 mp. Compartimentari interioare: parter: living, baie, bucatarie si birou, mansarda 2 dormitoare si baie+dormitor matrimonial cu baie si dressing. Curtea este amenjata cu foisor, iluminat ambiental si alei cu beton amprentat si sistem de irigat. Casa este construita din caramida porotherm(constructie Casa Noastra), izolatie Dalmatina si decorata cu piatra naturala, acoperis tigla ceramica Bramac. Interior casa este finisata cu vopsea stucco venetian si San Marco si partial tapet Parchet laminat bambus, scara interioara lemn cu mana curenta fier forjat Incalzire se face cu Ct pe GPL, instalatie pe cupru cu corpuri radiante din aluminiu, mascate si 2 Ac+1 inverter. Casa dipsune de 4 terase , 3 pe fiecare nivel de aprox. 20 mp fiecare. Porti automate, sistem de supraveghere si alarma Se vinde complet mobilata si utilata, pret negociabil.
235.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 76 mp, suprafata teren 346 mp, an constructie 2022
Vila in duplex, arhitectura contemporana situata in comuna Malu Mare, cu acces la strada asflatata.Proprietatea este formata din teren in suprafata de 364 mp si constructia P+M cu suprafata construita de 85 mp. Compartimentarea interioara : Parter-camera de zi,bucatarie si baie, camera tehnica cu acces din exterior. Mansarda:3 dormitoare si baie, dormitor matromonial cu balcon La parter dispune de o terasa cu acces din bucatarie iar la etaj de un balcon. Sistemul constructiv este din BCA, acoperis tabla, izolatie polistiren 10 cm, incalzire pe calorifere. Zid separat intre cele 2 constructii cu izolatie din polistiren de 10 cm. Utilitati:apa-retea, fosa septica si energie electrica. Casa se vinde finisata interior- exterior , gard si curte amenajata, teremen de finalizare Martie 2023. Pentru mai multe detalii si stabiliarea unei vizionari sunati la 0749330250.
130.000 EUR
Malu Mare, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 245 mp, suprafata teren 245 mp, an constructie 2008
Vind casa P+M cu teren in suprafata de 245,Str.Nicolae Romanescuin spatele Parcului Romanescu,cute,foisor,aranjata,termopan,gresie,parchet,toate utilitatile,gaze,curent,apa,centrala,curata ,zona linistita,libera,pret.165.000 Euro negociabil.
165.000 EUR neg
craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, semidecomandat, 110 mp, suprafata teren 163 mp, an constructie 1970
Casa D+P in suprafata utila de de 110 mp. si o suprafata totala cu casa de 163 mp.din care raman liberi aproximativ 90 mp.situata pe colt cu doua deschideri, intr-o Locatie exclusivista pe strada G-ral Dragalina , construita din caramida ,dotata cu centrala termica proprie pe gaze, izolatie exterioara de 10 cm.acoperis schimbat , parcchet din lemn masiv de stejar. Imobilul este dispus astfel: -la Demisol este o baie, dinningroom, bucatarie si beci , iar la parter sunt 3 dormitoare in suprafata de 54 mp.utili.
160.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 5 camere, 3 bai, semidecomandat, 190 mp, suprafata teren 600 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare- proiecte imobiliare no- 4 case cu arhitectura mediteraneana, situate in Podari, la aproximativ 4 km de intrarea in Craiova. Putin despre case; structura pe cadre, , caramida Porotherm, izolatie de 10 cm, termopan cu geam tripan, placa pe ambele nlveluri, gard. Casele au o suprafata construita la sol de 103 mp si una utila de 95 mp pe nivel, rezultand o suprafata utila de 180 mp. La parter , avem urmatoarea configuratie:living de 32 mp, dormitor de 16 mp, baie si bucatarie generoase, casa scarii. Etajul este de asemnea, foarte bine impartit, cu 3 camere mari- peste 16 mp fiecare, dintre care una cu baie proprie plus inca o baie comuna. Holul este incapator, cat sa poata sustine un dressing, de exemplu. Terenul are 600 mp, cu o deschidere de 20 ml. Utilitati- gaz, curent , apa de la retea, fosa septica. Casele se pot vinde la gri- stadiu actual, la pretul de 150 000 euro sau la cheie, intr-un buget alocat de 15 000 euro.
160.000 EUR
Podari, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 70 mp, suprafata teren 250 mp, an constructie 2021
Art Imobiliare-Comision 0% cumparator! Spre vanzare- la stadiul de structura(fundatie, cadre, ziduri, nivel rosu), in momentul acesta,case din caramida, , cu placa din beton si acoperis din tabla, situate in zona Selgros. Va fi un minicartier de 32 de case,16 pe o parte, 16 pe cealalta parte a drumului, toate pe parter , cu o suprafata desfasurata de 86 mp si utila de 70 mp(apartament cu facilitati de casa) cum spunea dezvoltatorul, impartite sub forma living, 2 dormitoare baie, bucatarie,cu utilitati - curent, apa , fosa septica.Terenul va avea o suprafata de 250 mp si va fi imprejmuit cu gard de beton. Strada are o deschidere de 7 ml. Pretul este unul corect, anvand in vedere evolutia pietei din ultima perioada, dar nu poate fi garantat pana la sfarsitu lucrarilor decat in urma unui precontract. Agentia Art Imobiliare se ocupa si de vanzare acestui proiect, iar pretul este cel pe care beneficiarul l-a solicitat. Imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu fac obiectul unei tranzactii. Pentru detalii, va rog sa ne contactati pe mail sau telefonic.
99.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 70 mp, suprafata teren 250 mp, an constructie 2021
Casa cu gradina localizata in cartierul Damila, zona Ford, la aproximativ 800 m de str Henry Ford. Locuinta este pe parter fiind compartimentata astfel:2 dormitoare, living, bucatarie cu acces catre gradina si o baie avand suprafata utila de 70 mp. Acces principal se deschide cu o terasa generoasa. Terenul de 250 mp este amenajat cu alei de acce auto si pietonala. Constructia este de caramida porotherm, izolatat exterior cu polistiren, placa beton peste parter, acoperis tigla ceramica Bramac, tamplarie exterioara tripan. Sistem de incalzire cu centrala termica pe GPL si calorifere.
106.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 170 mp, suprafata teren 444 mp, an constructie 2013
Proprietatea situata in Carcea, intr-o oaza de linistite si verdeata, la 370 m de str. Aeroportului. Terenul are suprafata de 444 mp cu deschidere de 17,5 ml iar casa P+M are suprafata construita de 93 mp. Compartimentarea interioara: Parter-living,bucatarie, dormitor si baie Mansarda- 2 dormitoare cu dressing, baie si spatiu depozitare Imobilul este construit din caramida porotherm, izolata exterior, tavan mansarda izolat cu vata minerala si polistiren. Tamplarie exterioara Win, usa acces Qfort, acoperis tigla metalica, Bilka. Sistem incalzire dublu cu CT lemn(autonomie 24-48h) si energie electrica,instalatie pe cupru cu corpuri radiante, boiler pe fiecare nivel. Utilitatile de apa si canalizare racordate la retea, curent trifazic. In curte se mai gaseste o anexa pentru centrala si depozitare. Casa se vinde mobilata.Pret negociabil!
146.000 EUR neg
Carcea, Dolj
vanzare
Casa , 8 camere, 6 bai, decomandat, 300 mp, suprafata teren 500 mp, an constructie 2001
Vila tip duplex cu regim de inaltime P+1E+M, situata in Isalnita , suprafata teren 568 mp si suprafata utila 300 mp( parter 132 mp etaj 121 mp, mansarda 53mp) . Imobilul are 2 intrari separate si compartimentare identica (parter living cu bucatarie si baie, etaj 3 dormitoare 1 baie comuna si dormitorul matrimonial cu baie proprie, mansarda are o singura camera amenajata). Garajul face parte din amprenta casei. Fiecare imobil este dotat cu CT, finisaje interioare: gresie parter, etaj si mansarda parchet laminat, zugraveli lavabile, usi interioare lemn, tamplarie aluminiu cu rulouri exterioare. Pentru informatii sunati la 0787.366.611
145.000 EUR
Isalnita, Dolj
vanzare
Casa , 6 camere, 2 bai, decomandat, 150 mp, suprafata teren 1.200 mp, an constructie 2009
Casa P+M.la parter are living,2 dormitoare,baie,bucatarie,loc de servit masa,hol+casa scari. Mansarda,3 dormitoare,livingbaie,terasa+scara exterioara.casa este compartimentata si fara acoperis,se vinde asa cum este la rosu.terenul este in suprafata de 1200mp,deschidere la strada este de 14m.
19.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 4 bai, decomandat, 160 mp, suprafata teren 541 mp, an constructie 2013
Vila parter cu etaj cu un proiect deosebit din America . Casa este construita din BCA YTONG si izolata cu zapada de 15. Pe fiecare nivel in parte este placa de beton inclusiv si la pod. Acoperisul este din tabla metalica. Curtea dupa cum se vede in poze amenajata cu gazon, alei din beton, flori si pomi fructiferi. Imprejmuita cu gard de jur imprejur din beton. Put forat. Interiorul casei este impartit astfel: la parter este o terasa de 35 mp deschisa , living cu iesire in terasa, dormitor +dresing, baie+2 bucatarii. Suprafata utila la parter 98mp. La etaj casa scarii+2 dormitoare fiecare cu baie proprie si dresing. Suprafata utila a etajului este de 55mp. Vila este dotata cu centrala pe curent , 2 AC, gresie, faianta, parchet, termopane de cea mai buna calitate si se vinde aproximativ mobilata si utilata. Suprafata terenului este 541mp cu o deschidere de 17m. Putul forat este la o adancime de 90m. Anul constructiei 2013. comision cumparator 1%
190.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 176 mp, suprafata teren 500 mp
vila, p+e1,la parter are living, baie, bucatarie, 2 intrari, in casa ,la etajul 1, 3 dormitoare baie, 2 balcoane, casa este din caramida, acoperita cu tigla ,izolata ,in toata casa are granit pe jos ,inchisa cu termopane de calitate .teren 500mp, si deschidere 20m, are si curent.put forat,si fosa septica,vila este super ok,merita vazuta.
140.000 EUR neg
Craiova, Dolj
<<<12>>>2 pagini | 22 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.

Ce Trebuie Sa Stie Oricine Cand Cauta Case De Vanzare Craiova?

Ce trebuie sa stie oricine isi cumpara o casa

Decizia de a cumpara o casa este una foarte importanta care trebuie tratata cu maxima seriozitate, mai ales daca aceasta este prima aventura pe piata de imobiliare. Pe langa gusturile fiecaruia in ceea ce priveste designul, trebuiesc avute in vedere si aspect precum zona in care se afla casa. Asta deoarece zona poate determina daca imobilul se va aprecia sau deprecia in timp. Nu este de ajuns doar cautarea pe internet, fie si pe site-uri de specialitate, de case de vanzare Craiova. Un alt lucru foarte important in momentul cumpararii unei case este trendul din piata. Daca in piata este un puternic trend care impinge lumea spre investitii mari, atunci s-ar putea sa nu fie momentul potrivit pentru o astfel de achizitie. De preferat in astfel de momente este asteptarea pentru a evita spargerea unei potentiale bule imobiliare aparute artificial. In orice caz, case se gasesc si se vor gasi mereu. Important este sa alegi ceea ce ti se potriveste nu doar din punct de vedere financiar, dar si al potentialului ca si investitie.

Case De Vanzare Craiova - Cum Alegi Casa Potrivita?

Cum Alegi Casa Potrivita

In cazul unei case de vanzare Craiova este foarte precaut din partea oricui consultarea unui expert in Craiova imobiliare. Fie ca este un prieten sau un simplu agent angajat al unei firme de profil, o consultare cu un astfel de expert te va ajuta in ati defini prioritatile in ceea ce priveste alegerea unei case. Presupunand ca este prima investitie de aceasta marime pe care o faci, preferabil ar fi sa nu te hazardezi in a cumpara ceva foarte scump doar pentru ca iti permiti. Important este gasirea unui imobil care sa iti satisfaca toate conditiile. Principalul motiv pentru care cineva cumpara o casa este nevoia de spatiu. Fie ca are deja sau doreste intemeierea unei familii, o casa este pasul logic pentru oricine care vrea sa ofere fiecarui membru al familiei sale spatiul intim necesar. Astfel, primul criteriu in alegerea unei case ar trebui sa fie numarul de persoane care vor locui in aceasta.

Un alt sfat important pe care agentii imobiliari il dau este acela de a se alege o casa care sa raspunda nevoilor tuturor locatarilor. Poate nu toate persoanele care vor locui in casa respectiva sunt angajati. Poate unii merg inca la scoala. Atunci s-ar impune ca imobilul sa fie accesibil tuturor membrilor familiei. Sa fie situate la o distanta acceptabila atat de serviciul unora cat si de scoala altora. Acest lucru este important deoarece in acest fel membrii familiei sunt indepedenti, putandu-se descurca fara a fi neaparat legati fie de masina familiei sau de alte mijloace de transport. In acest fel casa devine un spatiu central in viata fiecaruia indepenedent de alte activitati cotidiene.

Poate cel mai important aspect de luat in calcul cand se cauta anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova este pretul . Pretul unei case este stabilit in functie de multi factori. Cel mai important dintre acestia ar fi zona. O zona buna este de obicei argumentul cel mai puternic al unui vanzator. Pe langa zona sunt importante si numarul de camere, suprafata totala a casei si dotarile acesteia. Unii vor dori sa gaseasca case la rosu, pentru a le termina si compartimenta asa cum vor considera ei cel mai bine la momentul respective. Cei care insa nu dispun de bani pentru un astfel de proiect, sau nu vor sa piarda timpul, vor opta pentru o casa la cheie. Astfel, desi poate nu vor putea avea un cuvant de spus asupra tuturor finisajelor, se vor putea muta mult mai repede in casa nou cumparata si se vor putea ocupa de amenajarea si dotarea ei.

Pentru cei care opteaza pentru a doua varianta exista alte doua optiuni: casa veche sau noua? Asa cum exista ansambluri rezidentiale compuse din blocuri de apartamente, cu diferite facilitate precum spatii comune, parcari subterane, etc. asa s-au dezvoltat si ansambluri de case. Acestea se bazeaza de obicei pe implementarea unui anumit design si repetarea acestuia. Clientul poate avea desigur sugestii in ceea ce priveste compartimentarea pe alocuri sau finisajele, dar in mare parte casele sunt facute dupa acelasi model. Pentru cei care cauta ceva unic, exista intotdeauna casele vechi. Acestea au avantajul de a fi de cele mai multe ori mult mai aproape de centrul orasului decat cele nou construite si de a avea o compartimentare si dotari complet diferite de cele noi. In cazul acestora pot exista probleme privind instalatiile si felul in care acestea au fost intretinute de-a lungul anilor, dar cu ajutorul unor firme specializate si aceste probleme pot fi rezolvate.

La Ce Trebuie Sa Fi Atent Cand Cumperi O Casa Veche?

Cum Alegi Casa Potrivita

La cumpararea unui imobil de o anumita varsta exista intotdeauna riscul de a exista problem pe care initial sa nu le vezi. De aceea este important ca inainte de a cumpara o casa de vanzare sa ii faci o inspectie riguroasa, alaturi de un expert pe cat posibil. Exista multe elemente de care trebuie tinut cont la vizitarea unei case de vanzare Craiova. Nu poti stii totul despre ea doar din anunturi imobiliare gasite online. Insa aceste elemente nu sunt ceva standard. Acestea depind de stilul in care a fost construita casa, perioada constructiei, renovari succesive si multe altele. Exista cateva puncte cheie care trebuiesc inspectate la orice casa pentru ati putea face o idee generala despre cat de bine intretinuta a fost de-a lungul timpului:

1. Acoperisul. Acoperisul unei case, si cu atat mai mult structura de lemn de sub acesta, spun multe despre cat de sigura este constructia. Pentru a va convinge de acest lucru cel mai bine este sa mergeti sa inspectati personal acea structura. Expertii recomanda urmarirea unor semen precum tiglele inlocuite, daca lemnaria a fost afectata de intemperii, daca feroneria este in stare buna si alte aspect structurale. Este important ca aceasta inspectie sa fie cat mai riguroasa deoarece un acoperis bine intretinut inseamna o casa sigura. In plus, refacerea unui acoperis cu probleme este o sarcina care necesita timp si foarte multi bani.

2. Fundatia casei. O vizita de jur imprejurul casei si in subsolul acesteia ar trebui sa fie indeajuns pentru ca cineva cu un ochi format sa poata spune daca fundatia casei prezinta siguranta sau nu. In acest caz se urmaresc semne de infiltarre a apei, de lasare a unei parti a casei sau de tensiune asupra peretilor exterior. Daca unul sau mai multe dintre aceste semne este prezent asta de obicei anunta renovari costisitoare si de durata. Ce este mai grav este ca uneori nici in urma unor astfel de renovari nu exista garantia ca problema a fost rezolvata de tot sau ca nu va mai aparea.

3. Semne de mucegai. O mare problema a unei case de vanzare Craiova vechi este mucegaiul. Acesta se formeaza de obicei in spatii prost ventilate si umede. Peretii bucatariilor sau a bailor sunt primii predispusi la astfel de probleme. In cazul in care exista urme de apa uscate pe pereti sau tavan de obicei acela este semnul distinctive al unei potentiale infestari cu mucegai. Mucegaiul se poate combate dar si acesta este un process foarte lung si foarte costisitor, fara rezultate garantate.

4. Izolarea. Una dintre problemele pe care multe case vechi o au este izolarea. Desi exista unele care au fost concepute de la inceput cu pereti grosi, care nu au mai necesitat un strat suplimentar de izolatie, multe altele s-au dovedit a fi ineficiente din punct de vedere termic din cauza lipsei izolatiei sau a unei izolatii prost facute. In cazul in care cineva sesizeaza o astfel de problema la o casa pe care ar dori sa o cumpere ar trebui sa stie ca o izolatie proasta sau inexistenta poate duce la mult mai multe decat o factura mare la incalzire. O izolatie proasta risca sa nu lase peretele sa respire, nerealizandu-se schimbul termic astfel ducand la craparea tencuielii. De asemnea, in cazul in care izolatia nu a fost facuta correct, exista riscul aparitiei mucegaiului si a infiltratiilor de umezeala la nivelul peretilor. Desi repararea unei izolatii este relativ usoara, si aceasta necesita timp si bani.

O casa, indiferent de varsta sau de design, este o investitie serioasa care ar trebui tratata ca atare. Sunt multe anunturi imobiliare pentru case de vanzare Craiova pe foarte multe site-uri de specialitate. Important este ca cel care cauta sa nu se lase furat de un pret prea bun pentru a fi adevarat sau de fotografii frumos incadrate. Astfel de oferte imobiliare de obicei ascund altceva. Cea mai sigura abordare a unei astfel de achizitii este consultarea unui expert in imobiliare care sa te poata sfatui, luand in considerare toate criteriile tale, care ar fi cea mai potrivita solutie pentru tine. Chiar daca o casa care sa indeplineasca toate cerintele tale nu exista inca nu trebuie sa renunti la a o cauta. Mai devreme sau mi tarziu toata lumea va gasi acea casa care cu timpul o va putea transforma in caminul perfect pentru el si familia lui.

| CraiovaImobiliare.ro | Verifica Evolutia Preturilor | Apartamente de Vanzare Craiova | Case de Vanzare Craiova | Terenuri de Vanzare Craiova