tranzactie tip Localitate:
Nr. camere:
Pret min max
Cuvinte cheie: Anunturi:   toate agentii particulari
Pret:   crescator descrescator
   Cautare avansata
<<<12345>>>5 pagini | 88 anunturi
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 126 mp, suprafata teren 467 mp
Gaminvest propune spre vanzare casa deosebita constructie noua, Sanmartin, Bihor. Casa este constructie din anul 2016 din caramida si este de tipul parter + etaj. Suprafata construita a casei este 160 mp, iar suprafata utila este 126 mp. Casa este situata pe un teren de 467 mp. La parter regasim un living, bucatarie foarte spatioasa, iesire pe terasa, baie cu cabina de dus si geam, hol, camera tehnica. La etaj dispunem de 3 dormitoare din care un dormitoar are iesire pe balcon, dressing si o baie foarte frumos amenajata cu cabina de dus si geam. Casa este construita cu materiale de inalta calitate: izolatie cu EPS 100 de 10 cm, fundatia este izolata cu polistiren extrudat, balustrada sticla securizata, geamurile de tamplarie PVC Veka cu 7 camere si 3 folii de sticla, tencuiala Kaparol, parchet laminat quick step, gresia si faianta este de calitate superioara marca Fanal, aspersoare pentru irigatie automata gazon, scari lemn masiv, mobilier MDF, eletrcasnice de inalta calitate, etc. Casa se vinde la cheie, mobilata si utilata cu cuptor electric, plita pe gaz, frigider, hota, etc. Incalzirea casei este asigurata cu centrala pe peleti OPOP Biopel. Casa dispune de interfon, camere de supraveghere video, curtea amenajata cu gazon si pomisiori ornamentali, gard de beton. Aceasta este situata intr-un cartier de case noi, la 5 min de Scoala din Sanmartin, mijloace de transport in comun, statiunea Baile Felix. Pret de vanzare propus de proprietar: 145.000 euro, usor negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
145.000 EUR neg
Sanmartin, Bihor
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 63 mp, suprafata teren 1.200 mp, an constructie 2000
3 CAMERE BAIE BUCATARIE CANALIZARE(FOSA) GRESIE FAIANTA PARCHET .CASA DIN BCA . MOBILATA RELATIV RECENT FINTINA.PRET 28000 EURO NEGOCIABIL
28.000 EUR neg
LAZU, Dolj
inchiriat
Casa , 2 camere, 1 baie, decomandat, 65 mp
ESTE SITUATA IN ZONA SPITALUL NR 2-FLORARIE-FARMACIA CATENA PRETABILA BIROU 3 CAMERE( LOCUINTA 2 CAMERE +BUCATARIE )STARE BUNA.CHIRIA 1000 EURO/LUNA NEGOCIABIL
950 EUR neg
CRAIOVA, Dolj
inchiriat
Casa , 5 camere, 1 baie, decomandat, 82 mp, suprafata teren 1.253 mp
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre inchiriere casa pe un singur nivel si teren in localitatea Hidiselul de Jos, Bihor. Casa are o suprafata de 82 mp si se afla pe un teren de 1253 mp. Casa este compusa din 3 camere din care un living si 2 dormitoare, baie, spatiu de depozitare si bucatarie. Casa mai dispune si de garaj, loc de parcare, iar curtea are acces auto. In curte mai exista o anexa care este compusa din 2 incaperi. Incalzirea casei se face prin centrala proprie pe lemne. Casa se inchiriaza semimobilata. Casa este situata in Hidiselul de Jos la 20 min de Oradea, in apropiere avand mijloace de transport in comun, statiunea Baile Felix, in zona linistita. Pret de inchiriere propus de proprietar: 250 euro/luna, negociabil.
250 EUR neg
Hidiselu de Jos, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 1 baie, decomandat, 82 mp, suprafata teren 1.253 mp
Agentia imobiliara Gaminvest propune spre vanzare casa pe un singur nivel si teren in localitatea Hidiselu de Jos, Bihor. Casa are o suprafata de 82 mp, si se afla pe un teren de 1253 mp. Casa este impartita in 4 camere, din care 2 sunt dormitoare, baie, spatiu de depozitare, bucatarie. Casa mai dispune si de garaj, loc de parcare, iar curtea are acces auto. In curte este o casuta anexa. Incalzirea casei se face prin centrala proprie pe lemne. Casa se vinde semimobilata si neutilata. Pret nou de vanzare propus de proprietar: 70 000 euro, negociabil. Pret de vanzare propus de proprietar: 84 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
70.000 EUR neg
Hidiselu de Jos, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 125 mp, suprafata teren 400 mp, an constructie 2020
casa parter (strada crinului nr 18bis). contructie 2020,situata in zona selgros-ford,in apropiere de Hamat, Imobilul dispune de un teren de 400mp. utilitati: gazele si curentul bransate deja, apa si canalizare in curs de bransare casa este impartita in 3 dorimitoare,2bai,dressing,living+bucatarie imobilul este imprejmuit din gard zidit din boltari termopane qfort (garantie 15ani) tabla grosime 0.5 Bilka(garantie 15ani) izolatie interioara a podului este realizate din vata minerala de 10cm+polistiren de10cm. stadiul actual al casei este -interior: aplicat glet,urmand lavabil(posibilitate alegere alte culori) -exterior:stadiul actual este izolatia de polistiren(posibiliatate alegerii culorii tencuilelei decorative) toate materialele folosite sunt de buna calitate pt mai multe info,nu ezitati sa ma sunati.
89.000 EUR neg
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 120 mp, suprafata teren 800 mp, an constructie 2019
Gaminvest propune spre vanzare duplex in Saldabagiu de Munte, Bihor. Casa este de tip duplex, iar acesta este compusa din 2 apartamente identice de tip pater + etaj cu intrare si curte separata. Este o constructie noua finalizata in 2019. Fiecare parte a duplexului are o suprafata utila de 120 mp cu un teren aferent de 800 mp. La parter casa este compusa din: living, bucatarie, grup sanitar de serviciu si casa scarii. Etajul este compus din 2 dormitoare din care unul are iesire pe terasa si o baie. Constructia din caramida este izolata cu polistiren extrudat la plansee si polistiren extrudat de 5 la podea. Bucataria se vinde complet mobilata si utilata cu hota, cuptor electric, plita pe gaz, masina de spalat vase. Confortul termic al casei este asigurat de o centrala pe curent. Ca si o imbunatatire casa are incalzire in pardoseala, iar pentru finisaje s-au folosit materiale de cea mai buna calitate. Aceasta dispune de fosa septica ecologica separat pentru fiecare casa si de put forat la 150 m. Casa este construita intr-o zona foarte linistita cu o panorama deosebita. Aceasta este situata in apropiere de Hanul Pescarilor si la 5 minute de magazinul Crisul cu masina. Pretul propus de proprietar este de: Pret nou: 135 000 euro. Pret vechi: 155.000 euro. In cazul in care se doreste a se cumpara tot duplexul pretul propus de proprietar este de: Pret nou: 260 000 euro, negociabil. Pret vechi:290.000 euro. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
135.000 EUR
Saldabagiu de Munte, Bihor
vanzare
Casa , 3 camere, 2 bai, decomandat, 115 mp, suprafata teren 254 mp, an constructie 2017
Gaminvest propune spre vanzare in exclusivitate casa constructie noua in Cartier Nufarul, Oradea, Bihor. Casa este constructie din 2017 din caramida si este de tipul parter + mansarda. Casa este situata pe un teren de 254 mp. Suprafata utila a casei este 115 mp. Parterul este compus din living foarte spatios, bucatarie, baie cu cada, spatiu de depozitare si hol. Etajul este format din 2 dormitoare din care unul are baie cu cabina de dus si dresing, iesire pe terasa de 20 mp. In curte este amenajat un spatiu de depozitare si camera tehnica. Casa se vinde mobilata si utilata dupa preferinte. Incalzirea casei este asigurata cu centrala care functioneaza atat pe peleti cat si pe lemne. Gazul este in proiect pentru a fi introdus. Casa este frumos amenajata, dispune de toate imbunatatirile, rolete actionate electric, videointerfon, camere de supraveghere, poarta cu deschidere automatizata de la telecomanda, acces auto. Casa este situata in Cartier Nufarul la 5 minute de Lotus Center, zona linistita, aproape de mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, parc, etc. Pret de vanzare propus de proprietar 110.000 euro negociabil. Pret de pornire propus de proprietar: 119.000 euro negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
110.000 EUR neg
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 4 camere, 2 bai, decomandat, 90 mp, suprafata teren 257 mp
Gaminvest propune spre vanzare casa, singur in curte, situata in zona parcului Petofi Sandor, Oradea, Bihor. Casa este construita pe un teren cu suprafata de 257 mp, locuinta avand 90 mp utili. Casa este construita din caramida, aceasta fiind foarte eficienta din punct de vedere termic. Casa este formata din 4 camere din care 3 fiind dormitoare, o bucatarie, 2 bai, 2 terase, anexa depozitare, grup sanitar si un garaj automat. Casa este frumos amenajata avand o curte pe masura. Confortul termic al casei este asigurat de catre oras + incalzire cu lemne. Casa este la 3 minute de magazinul Crisul, 5 minute de pietonala. Locuinta se afla intr-o zona linistita. Pret nou: 89 000 euro. Pretul propus de proprietar este de 98 000 euro, negociabil. Agentia nu percepe comision de la cumparator!
89.000 EUR
Oradea, Bihor
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, 80 mp, suprafata teren 2.900 mp, an constructie 1965
Casa judet Arad localitate Brazii cu piscina langa rau Suprafata teren 2877 metri patrati 80 metri patrati spatiu constuit ,3 camere hol, beci, bucatarie garaj ,livada cu pomi fructiferi situata linga riu teren pretabil pescuit vinatoare amenajare pescarie zona deosebita aer curat acces drum asfaltat,facilitati curent mono si trifazic,apa curenta ,acces tv cablu internet telefon. Renovata interior exterior,necesita mici reparatii si terminarea bucatariei si baii .Piscina4/9/2m nefinisata.
14 EUR neg
Brazii, Arad
vanzare
Casa , 3 camere, 1 baie, decomandat, 78 mp, suprafata teren 290 mp, an constructie 2019
Casa la sol situata in cartier Popoveni, baie, bucatarie, hol mare, construita din BCA izolata cu polistiren de 10 cm , acoperita cu isopan.Teren in suprafata de 290 mp, cu deschidere de 19,13 m si adancime de 15m, imprejmuit cu gard de beton. Casa are urmatoarele utilitati: curent, apa-retea, fosa septica si put forat. Incalzire se face cu centrala termica pe peleti. Pentru mai multe detalii contactati-ne! Se poate merge si la schimb cu apartament.
70.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 9 camere, 4 bai, decomandat, 400 mp, suprafata teren 1.000 mp, an constructie 2004
Vila deosebita in Bariera Valcii la principala. Are demisol, parter, etaj 1 + mansarda. La demisol dispune de garaj cu doua locuri, camara de 12mp, crama cu bar, camera centrala. La parter living de 65 mp, hol, bucatarie+loc de servit mas, 2 intrari in casa+ 2 terase+piscina interioara incalzita+ deasupra piscinei terasa de 144mp. La etajul 1 avem 4 dormitoare + casa scarii + baie +2 terase. La mansarda 2 dormitoare , dresing + uscatorie + baie . Amprenta la sol a casei este de 125mp . Teren cu casa cu tot 1000mp , deschiderea la strada principala este de 17m . Casa este construita din caramida in anul 2004 si acoperita cu tigla. Materiale de constructie de cea mai buna calitate. Curtea este amenajata dupa cum se vede in poze si imprejmuita cu gard de beton , porti forjate cu telecomanda . Pretul se negociala la fata locului . comision cumparator 1%
280.000 EUR
Craiova, Dolj
vanzare
Casa , 4 camere, 4 bai, decomandat, 160 mp, suprafata teren 541 mp, an constructie 2013
Vila parter cu etaj cu un proiect deosebit din America . Casa este construita din BCA YTONG si izolata cu zapada de 15. Pe fiecare nivel in parte este placa de beton inclusiv si la pod. Acoperisul este din tabla metalica. Curtea dupa cum se vede in poze amenajata cu gazon, alei din beton, flori si pomi fructiferi. Imprejmuita cu gard de jur imprejur din beton. Put forat. Interiorul casei este impartit astfel: la parter este o terasa de 35 mp deschisa , living cu iesire in terasa, dormitor +dresing, baie+2 bucatarii. Suprafata utila la parter 98mp. La etaj casa scarii+2 dormitoare fiecare cu baie proprie si dresing. Suprafata utila a etajului este de 55mp. Vila este dotata cu centrala pe curent , 2 AC, gresie, faianta, parchet, termopane de cea mai buna calitate si se vinde aproximativ mobilata si utilata. Suprafata terenului este 541mp cu o deschidere de 17m. Putul forat este la o adancime de 90m. Anul constructiei 2013. comision cumparator 1%
190.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345>>>5 pagini | 88 anunturi
Cautari frecvente: casa de vanzare Craiova, casa centrala Craiova, casa de inchiriat, casa noua de vanzare in Craiova, casa zona Ford, Selgros, casa de vanzare zona Damila, casa nou construita, casa zona buna in Craiova, casa la cheie in Craiova. Poti verifica zilnic anunturile actualizate din aceasta categorie.