Din 2004 motorul afacerilor tale imobiliare

Toate
Apartamente
Garsoniere
Case-Vile
Terenuri
Cazare in regim hotelier
Ansambluri rezidentiale
Birouri-Spatii comerciale
Spatii industriale
Spatii depozitare
Ultimele anunturi depuse de agentii si dezvoltatori imobiliari
<<<12345678910>>>24 pagini | 424 anunturi
inchiriat
Apartament , decomandat trilateral, 2 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament modern mobilat si utilat situat intr-un bloc de 4 etaje nou construit - cu lift. Apartamentul este finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si este dotat cu centrala termica, aer conditionat. Imobilul este utilat cu plita, cuptor, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cafetiera, tv cu ecran plat in ambele incaperi (wi-fi, netflix). Apartamentul se poate inchiria pe perioada lunga la pretul de 1000 eu/luna (cu utilitati - gaz, curent, cablu + internet, apa, curatenie - incluse) sau in regim hotelier. Intrarea in imobil se face self chek in! Viitorul locatar se poate bucura de tot comfortul oferit de noua casa fara sa isi faca griji pentru plata utilitatilor, parcare, curatenie. In apropiere (1.3 - 2.5 km) puteti gasi parcuri, terase-restaurante-cafenele, magazine-supermarket, scoli, facultati (Facultatea de Medicina), va puteti bucura de timpul petrecut in aer liber in cel mai romantic parc din sud-estul Europei (va puteti bucura de ciclism, yoga, plimbari cu barca, puteti servi o cina romantica pe marginea lacului). De asemenea in perioada urmatoare va puteti bucura de deschiderea targului de Craciun - luminite, povesti, muzica buna si o mancare pe masura in Centrul Vechi. Aeroportul din Craiova se afla la o distanta de 8 km - transportul de la/catre acesta poate fi asigurat. De asemenea se poate facilita serviciul de inchirieri auto! Pentru mai multe detalii, vizionari nu ezitati sa apelati numarul de tel & whatsapp: 0787588880. In vederea inchirierii pe termen lung se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie. Plata se poate face cash / card sau prin transfer bancar - se emite factura! Va multumim!
1.000 EUR
Craiova, Dolj
inchiriat
Apartament , decomandat bilateral, 2 camere, etaj 4, 100 mp
Agentia imobiliara Amocasa va ofera spre inchiriere un apartament mobilat modern si utilat situat intr-un bloc nou construit - cu lift. Apartamentul este finisat cu gresie, faianta, tamplarie pvc, parchet si este dotat cu centrala termica, aer conditionat. Imobilul este utilat cu plita, cuptor, combina frigorifica, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, cafetiera, toaster, tv cu ecran plat in ambele incaperi (wi-fi, netflix). Apartamentul se poate inchiria pe perioada lunga la pretul de 1000 eu/luna (cu utilitati - gaz, curent, cablu + internet, apa, curatenie - incluse) sau in regim hotelier. Intrarea in imobil se face self chek in! Viitorul locatar se poate bucura de tot comfortul oferit de noua casa fara sa isi faca griji pentru plata utilitatilor, parcare, curatenie. Accesul in imobil este facil si pentru persoanele cu mobilitate redusa, atat din parcarea subterana cat si dinspre parcarea exterioara se poate ajunge usor cu liftul pana in apartament. Pe langa spatiul larg, luminos, aerul primitor, gradina ingrijita catre care aveti acces din fiecare dintre incaperi si mobilierul "cosy" ales cu gust totul este gandit practic si la indemana (corpuri de iluminat cu senzori, aerisirea bailor temporizata, prize incorporate) pentru ca totul sa fie placut iar dumneavoastra sa va puteti relaxa si simti ca intr-o vacanta pe toata perioada sederii. De asemenea in cazul in care doriti sa calatoriti cu animalutul de companie, acesta va fi primit cu drag. In apropiere (1.3 - 2.5 km) puteti gasi parcuri, terase-restaurante-cafenele, magazine-supermarket, scoli, facultati (Facultatea de Medicina), va puteti bucura de timpul petrecut in aer liber in cel mai romantic parc din sud-estul Europei (va puteti bucura de ciclism, yoga, plimbari cu barca, puteti servi o cina romantica pe marginea lacului). In perioada urmatoare va puteti bucura de deschiderea Targului de Craciun - luminite, povesti, muzica buna si o mancare pe masura in Centrul Vechi. Aeroportul din Craiova se afla la o distanta de 8 km - transportul de la/catre acesta poate fi asigurat. De asemenea se poate facilita serviciul de inchirieri auto! Pentru mai multe detalii, vizionari nu ezitati sa apelati numarul de tel & whatsapp: 0787588880. In vederea inchirierii pe termen lung se solicita o luna chirie, o luna garantie si comisionul agentiei in cuantum de 50% din prima luna de chirie. Plata se poate face cash / card sau prin transfer bancar - se emite factura! Va multumim!
1.000 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>24 pagini | 424 anunturi
Ultimele anunturi depuse de particulari
<<<12345678910>>>18 pagini | 180 anunturi
inchiriat
Spatiu industrial
Halã industrialã de 2300 m² în Electrica Industrial Park, Craiova disponibila spre inchiriere 0755220022 Bunã ziua și bun venit la prezentarea halei industriale disponibile pentru închiriere în Electrica Industrial Park, situatã pe Calea Severinului nr. 105, în zona industrialã a Craiovei. Aceastã halã impresionantã de 2300 m² este amplasatã într-un imobil industrial de 30 000 m², oferind o gamã largã de facilitãți și avantaje pentru afacerea dumneavoastrã. Electric Industrial Park este înconjurat de diverse puncte de reper și vecini importanți, care includ RAT Craiova, Leroy Merlin Severinului, Fabrica ElPreco, Sediul CEZ, Mobil Diesel, Fabrica de Bere și Restaurant Craiovita. De asemenea, ca viitori vecini importanți, menționãm Promenada Mall Craiova al celor de la NEPI Rockcastle , cel mai nou mall din oraș de 78.500 mp, care va fi inaugurat în 2023 și va gãzdui branduri internaționale și naționale de îmbrãcãminte, încãlțãminte, accesorii și multe altele. De asemenea, noul magazin Dedeman, cu o suprafațã de peste 16.000 mp, va fi în apropiere. Aceastã locație privilegiatã vã oferã o conexiune excelentã la infrastructura localã și la rețeaua de afaceri din zonã. În apropiere existã o stație de autobuz și vis-a-vis de Electrica Industrial Park se aflã o stație de tramvai, care face parte din rețeaua modernizatã complet în 2023, cu tramvaie noi. Caracteristicile cheie ale acestei hale industriale includ: Poziționare strategicã în oraș: Electrica Industrial Park beneficiazã de o poziție excelentã în Craiova, facilitând accesul la rețelele de transport și facilitãțile urbane importante. Acces și parcare pentru camioane (TIR): Halea dispune de acces facil pentru camioane de mari dimensiuni și oferã o parcare generoasã pentru vehicule comerciale. Contorizare separatã pentru curent, gaze și apã: Proprietatea oferã o contorizare separatã pentru utilitãți, asigurând o transparențã totalã în ceea ce privește consumul și costurile. Curent trifazic: Halea este conectatã la curent trifazic, oferind energia electricã necesarã pentru activitãțile industriale. Uși rulante cu deschidere electricã: Accesul în halã este facil și comod datoritã ușilor rulante cu deschidere electricã. Putere energeticã electricã industrialã: Proprietatea dispune de o capacitate de putere electricã industrialã adecvatã pentru nevoile dumneavoastrã. Spații de birouri personalizate: În interiorul halei, existã posibilitatea amenajãrii spațiilor de birouri 0755220022
1 EUR
Craiova, Dolj
<<<12345678910>>>18 pagini | 180 anunturi